Şimdi Ara

Sizce intikam mı yoksa koyver gitsin mi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Normalde bu tarz intikamlari saçma bulurum . Kızın daha çok g*tunu kaldirir ama diğer çocuk bu kızın ne mal olduğunu görsün . Bu kızı koluna takip erkeğim diye gezmesin ortalıkta yazık bu tarz kızlara daha fazla prim vermemek lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gaza gelip intikam almaya falan kalkışma sakın. Kızın ne olduğunuda görmüşsün çok geç olmadan. Allaha havale et bırak.
  • batila kullanıcısına yanıt
    Kıza kukla olmuşsun manyak mısın kardeşim sen yapma şöyle şeyler..

intikam alacaksan öyle olmaz bu iş intikam dediğin daha kapsamlı daha spesifik bişey olmalı :)) uzun vadeli olacak..

ve tabiki intikam al kendinle ilgili değil karakterinle ilgili resmen onurunu gururunu ayaklar altına almışsın sen..
  • Evet katılıyorum dediklerinize resmen mal gibi davrandım. Uzun vadeli derken sen nasıl bi intikam alırdın?
  • batila kullanıcısına yanıt
    hem kızı hem oğlanı pert etmen lazım arkadaşım tanısam öneri de bulunurdum ama üçünüzü de tanımıyorum...

ama tavsiyem kızın en azından bir süre boyunca seni hatırlamasını sağla çocukta başına bela olacaktır sana yaklaşırsa neler olabileceğini göstermen gerekir vs vs arkadaşım eğer kızın tarif ettiği gibi manyaksa seninde sağlam olman lazım..

ha ama kadınlara yüklenen ne kadar ş*rfsiz varsa hepsi aciz pislikler delikanlılıktan eser yok onlarda korkmana gerek yok
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.