kardes ne sendekı ne de bendekı dıgerlerı acısından kesınlık teskıl etmez sendekı ısınmaz bendekı ısınır ! senın sıcak dedgın bana normal gelır ! ama bır gercek varkı 3g den fazla ısınıyor !ben yanıyor elımde tutmıyorum demedım ısınıyor dedım ! kaldıkı guclu ıslemce daha fazla ısı demektır ama bır sure sonra o ısı kı bu uzun vadede dezavantajları vardır ! da nasılsa kımse bunu 5 sene kullanım dıe almıyor !
bence bekle....
yani aradaki fark tabiki cok hızlı arada hemen hemen 3 kat hız var 3GS 3G'yi çok geride bıraktı beklede demiyorum beklemede demiyorum çünkü iPhone'un bidahaki senede modeli belki arasında büyük farklar yaratacak ama şöyle bir durumda var 3GS yi yaptıkdan sonra bidahaki modelde bu kadar zorlamayabilir örnek iPod Touch 2G ile 3G arasında çok az fark var herkes kamera gelicek ooo çok daha iyi olucak felan dedi ama arada sadece 64 gb oldu ve openGL 2.0 geldi yani bekleyip beklememek riskli bi iş ya bekleyip daha iyi bi cihaz alacaksın yada bekleyip pek fark olmayan bir cihaz alacaksın Steve job abimiz seneye nasıl bi tel gelecegini sole ona gore bekle tamamda bu bekleme olayın gerçekten çok sakat...3GS'le bidahaki iPhone ile arasında pek fark olacagını düsünmüyorum ama kim bilir ? ...
quote:
Orijinalden alıntı: soberlight
3GS bulursan geçersin :D
quote:
Orijinalden alıntı: stekemen
quote:
Orijinalden alıntı: soberlight
3GS bulursan geçersin :D
2.parti iphone 3gs lerin ne zaman geleceği hakkında kesin bir habe varmı???
3G kullanıyorsan s'e geçmeye hiç gerek yok bence.
BENCEDE BEKLE BEN BEKLIYORUM 3G DEN 3GS E GECMEK SACMALIK ( YANLIS ANLAMAYIN ARKADASLAR MADDDI DURUMUN NORMALSE SACMALIK IYISE GEC TABIKI ) DENIZDE KUM BENDE PARA OLSA BENDE SUAN GECERDIM AMA OYLE OLMADIGINDAN BIR SONRAKI SENE GECERIM
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme