Bildirim
Sizce İPhone 3 GS Ye Geçmelimiyim..?
Baseus Pudding Hızlı Şarj Özellikli Type-C Kablo 100W, 1.2 Metre, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CKDZT5JX?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
4 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bekle -
Bence geç temuza kadar zor beklersin.İşlemcisi 600 MHZ o bile yeterli geçmek için.Paranda varsa sorun yok.quote:
Orijinalden alıntı: onux53
bekle -
quote:
bekle
-
BEKLE....Değmez....quote:
Orijinalden alıntı: mrtbjkquote:
bekle
Alıntıları Göster -
deger cunki alet gercek hizini ve akiciligini buldu. Ozellikle 3.0 ve uzeri yazilim kullanan, kullanicak herkes 3Gs i dusunmeli.... Aksi takdirde ben onceki telefonlarinda 2G,3G kalmalarini ve 3.0 in oncesindeki yazilimi kullanmaya devam etmelerini oneririm.quote:
Orijinalden alıntı: boylum
BEKLE....Değmez....
Alıntıları Göster -
bekleyen dervişe nooluyordu?quote:
Orijinalden alıntı: 2Berk
deger cunki alet gercek hizini ve akiciligini buldu. Ozellikle 3.0 ve uzeri yazilim kullanan, kullanicak herkes 3Gs i dusunmeli.... Aksi takdirde ben onceki telefonlarinda 2G,3G kalmalarini ve 3.0 in oncesindeki yazilimi kullanmaya devam etmelerini oneririm.
Alıntıları Göster -
Hız konusunda gerçekten fark var. Ancak iPhone 3G kullanıcılarına bir sonraki nesli beklemelerini tavsiye ederim. -
quote:
Orijinalden alıntı: ..Knight..
Hız konusunda gerçekten fark var. Ancak iPhone 3G kullanıcılarına bir sonraki nesli beklemelerini tavsiye ederim.
+1 -
geç ama sıcak renkli ekranı hiç sevmedim ben 3gs deki ama hız gerçekten gözle görülür fark var menülerde bilequote:
Orijinalden alıntı: .WondercrafteR.quote:
Hız konusunda gerçekten fark var. Ancak iPhone 3G kullanıcılarına bir sonraki nesli beklemelerini tavsiye ederim.
+1
Alıntıları Göster
-
3GS bulursan geçersin :Dquote:
Orijinalden alıntı: fatih_h
geç ama sıcak renkli ekranı hiç sevmedim ben 3gs deki ama hız gerçekten gözle görülür fark var menülerde bile
Alıntıları Göster -
Ben 3g mi satmak zorunda kalmasaydım geçmezdim ama bu kisiden kisiye değişir maddi durumun iyiyse ve gercekten cihazın bütün özelliklerini kullanacaksan geç tabiki 3gs pili haricinde muhteşem cihaz -
quote:
Orijinalden alıntı: wondercrafter
quote:
+1
+2 -
2g'ler bile beklesin bence hiç gerek yok, her sene iphone'mu değiştireceksinizquote:
Orijinalden alıntı: dix1quote:
Orijinalden alıntı: wondercrafter
quote:
+1
+2
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dark dragon -- 14 Eylül 2009; 20:07:27 >
-
Pek gerek yok yani bir sonraki versiyona kadar 3G işimizi görür.quote:
Orijinalden alıntı: dark dragon
2g'ler bile beklesin bence hiç gerek yok, her sene iphone'mu değiştireceksiniz
Alıntıları Göster -
görüntülü konuşma yok apple saolsun önüne kamera koymak yerine ayna alıp görüntüyü yansıtın diye komik önerilerde bulunuyorquote:
Orijinalden alıntı: Mert
Pek gerek yok yani bir sonraki versiyona kadar 3G işimizi görür.
Alıntıları Göster
valla o kdar para vermene deger mi hız için
-
Gecilebilir..MaDDi durumun yeterliyse..Hiz acisindan gayet güzel..quote:
Orijinalden alıntı: NiHilistt
görüntülü konuşma yok apple saolsun önüne kamera koymak yerine ayna alıp görüntüyü yansıtın diye komik önerilerde bulunuyor
valla o kdar para vermene deger mi hız için
Alıntıları Göster
Ve en azından yeni model bir telefon..
Eski telefonunun durumuda gecmende büyük bir etken tabi..
Sahsen 3gs aldim gayet hizli ve gayet memnunum..
-
ıslemcı hızlı ama ısınıyor ! kardes bence 3g ed yeterınce hızlıydı kalsın dıorum ben ! suan ıphonum olmasa alacak olsam tabıkı 3gs ama 3g n varsa buna degermı bence kullanmaya dewam et en azından paranın hakkını versın 4g cıkınca onu alırsınquote:
Orijinalden alıntı: WWoF
Gecilebilir..MaDDi durumun yeterliyse..Hiz acisindan gayet güzel..
Ve en azından yeni model bir telefon..
Eski telefonunun durumuda gecmende büyük bir etken tabi..
Sahsen 3gs aldim gayet hizli ve gayet memnunum..
Alıntıları Göster -
Valla 3gs imi cok zorladıgım zamanlar oldu..Daha aşırı bi ısınmasını görmedim..quote:
Orijinalden alıntı: kenanmorbulut
ıslemcı hızlı ama ısınıyor ! kardes bence 3g ed yeterınce hızlıydı kalsın dıorum ben ! suan ıphonum olmasa alacak olsam tabıkı 3gs ama 3g n varsa buna degermı bence kullanmaya dewam et en azından paranın hakkını versın 4g cıkınca onu alırsın
Alıntıları Göster
Nedir bu cok ısınıyor yandık bittik mevzusu anlamadım..
Hani bendeki niye ısınmıyor Tas gibi 3G S..
Saatlerce oyunlar oynadım degisik appler actım denedim..
Ama tertemiz ısınma sorunu yasamıyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: WWoF
Valla 3gs imi cok zorladıgım zamanlar oldu..Daha aşırı bi ısınmasını görmedim..
Nedir bu cok ısınıyor yandık bittik mevzusu anlamadım..
Hani bendeki niye ısınmıyor Tas gibi 3G S..
Saatlerce oyunlar oynadım degisik appler actım denedim..
Ama tertemiz ısınma sorunu yasamıyorum.
benimkide hiç ısınmadı sadece gps kullanırken ısınıyor o da normal zaten
Benzer içerikler
- apple garanti uzatma
- icloud numara değiştirme
- app store"dan uygulama indiremiyorum ödeme istiyor
- iphone çift uygulama yükleme
- dopamine jailbreak
- iphone ses tanıma nedir
- jailbreak nedir
- ios 17 alacak telefonlar
- airpods şeffaf mod nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X