Şimdi Ara

Sizce iphone 4s'e iOS 10(ya da her ne olacaksa) gelir mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
5.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ibrahimibiss

Boşverin forumdaşlar güncellemeyi.O telefon sizi mutlu ediyor mu?İstediklerinizi verebiliyor mu?Daha fazlasını neden isteyeyim ki?

4s istediğini veriyor mu 5 bile çoook yavaş
  • 2012 model 4s sahibiyim.açıkçası istediğimi veriyor.başta bankacılık uygulamalarım olmak üzere bir çok uygulamayı aktif olarak kullanıyorum.Sizden 3-4 saniye sonra açarım belki ama sonuçta nasa uzay üssünü yönetmiyorum:)
    ios sürümüm hala 7.kesinlikle 8 e bile güncellemeyi düşünmüyorum..10 un hali ne olur bilinmez...
  • Gelmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4s 9 ile hakkın rahmetine kavuştu arkadaşlar. 4 7 ile son buldu, Apple 4si daha fazla satabilmek için bir ana sürüm daha verdi bu nedenle 2 yıl daha ömrü uzadı her iphoneun. 4s 9 ile son güncellemesini aldı. 5,5c 10 ile son güncellemesni alacak, 5s ise 11 ile bitecek. BU böyle gidecek.

yai şu an 1200 liraya 5s alanlar, daha 2 yıl telefonlarını güncel olarak kullanabilirler. Ama performans konusunda aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Appleın bilinçli eskitme politikası yüzünden her güncellenen iphone bir miktar yavaşlar.
  • Her işimi görüyor valla.İyiki Apple var.Apple mobil telefon işine girmemiş olsa belki de şu an rezisif dokunmatik ekran kullanıyor olurduk.Nokia'nın eline kalmış olsaydık hala N95 8GB benzeri telefonlarla ızdırap çekiyorduk :D

• quote:

Orijinalden alıntı: webislander

2012 model 4s sahibiyim.açıkçası istediğimi veriyor.başta bankacılık uygulamalarım olmak üzere bir çok uygulamayı aktif olarak kullanıyorum.Sizden 3-4 saniye sonra açarım belki ama sonuçta nasa uzay üssünü yönetmiyorum:)
    ios sürümüm hala 7.kesinlikle 8 e bile güncellemeyi düşünmüyorum..10 un hali ne olur bilinmez...

8 e zaten güncellenemez.
  • iPhone 5e neden destek birden kesiliyor?

• Zannımca iphone 5 e destek kesilmez son bir güncelleme daha alır ondan sonra Apple iphone 5 e olan desteğini keser.iPhone 5C'nin de donanımı hemen hemen iphone 5 ile aynı olduğu için o da son bir büyük güncellemenin ardından destek kesilir.Destek kesilir inşallah da hala 900 liraya iphone 5 ya da 5C satanlar fiyatları düşürür.iPhone 5 stoklarda varken yani 1 yıl evvel filan sıfır fiyatı 1099 lira falandı senin ne haddine 900 liraya ikinci el iphone 5 satmak?

• quote:

Zannımca iphone 5 e destek kesilmez son bir güncelleme daha alır ondan sonra Apple iphone 5 e olan desteğini keser.iPhone 5C'nin de donanımı hemen hemen iphone 5 ile aynı olduğu için o da son bir büyük güncellemenin ardından destek kesilir.Destek kesilir inşallah da hala 900 liraya iphone 5 ya da 5C satanlar fiyatları düşürür.iPhone 5 stoklarda varken yani 1 yıl evvel filan sıfır fiyatı 1099 lira falandı senin ne haddine 900 liraya ikinci el iphone 5 satmak?

Adam haklı beyler dağılın
  • quote:

Zannımca iphone 5 e destek kesilmez son bir güncelleme daha alır ondan sonra Apple iphone 5 e olan desteğini keser.iPhone 5C'nin de donanımı hemen hemen iphone 5 ile aynı olduğu için o da son bir büyük güncellemenin ardından destek kesilir.Destek kesilir inşallah da hala 900 liraya iphone 5 ya da 5C satanlar fiyatları düşürür.iPhone 5 stoklarda varken yani 1 yıl evvel filan sıfır fiyatı 1099 lira falandı senin ne haddine 900 liraya ikinci el iphone 5 satmak?

Ağzına sağlık, piyasanın içine ettiler zaten.

Adam 5 e 900 istiyor, 5s e 900-950 fiyat veren adama saldırıyorlar.
  • Piyasanın içine edenler telefoncular.Marmaris'te yaşıyorum.Burda telefoncuya insanlar bir kere gidiyorlar.Bi kere kazıklandıktan sonra bir daha telefonculara gitmiyorlar.Ben bunu yaşamış bir insanım.Zamanında sıfırı 490 lira olan lumia 620 yi 350 liraya telefoncudan almıştım.Neyse konu neydi nereye geldi :D :D
  • geçenler zaten uygulama yükleyebilmek için geçiyor ios 9.3 e
  • bence gelmez
  • Kesinlikle gelmez bence.9.3 ile mezarı boylar gibi.

• Açıklama yapıldı gelmeyecek.
  •  Sizce iphone 4s'e iOS 10(ya da her ne olacaksa) gelir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doom II -- 14 Temmuz 2016; 21:53:32 >
  • gelmedi.
  • Sarperso kullanıcısına yanıt
    Hahaha
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.