Şimdi Ara

Sizce iPhone 5 almali miyim yardim..! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: shrek97

Arkadaşlar! yutdışından gelen telefonlarla ilgili çeşitli problemler duydum, byük ihtimalle yurtdışından getirtme iptal. Türkiye'den alacağım, ancak iPhone'a 3000 lira vermem. bu yüzden iPhone'dan biraz koptum, S4'ü araştırmaya başaldım birkaç gündür, çok hoşuma gitti.. bazılarınız zaten S4 al demiştiniz, ama ısrarla iPhone 5 veya Note 2 arasında kalmıştım, ama S4 aslında ikisinden de iyi gibi duruyor. henüz pek bir bilgim yok, sizce nasıl bir telefon? kasma, takılma vb. problemler var mı? İnterneti iPhone kadar iyi mi? (hız, akıcılık, pratiklik..) Ayrıca, kamerası MegaPixel olarak üstün ama, genel anlamda iyi mi? Bilgilendirirseniz, sevinirim, teşekkürler..

4s ide eklebilirsin iphone 4s,sony xperia z,htc one s derim bunların arasından ha illa hangisi iyi dersen XPERİA Z

• quote:

Orijinalden alıntı: BeREli 34

quote:

Arkadaşlar! yutdışından gelen telefonlarla ilgili çeşitli problemler duydum, byük ihtimalle yurtdışından getirtme iptal. Türkiye'den alacağım, ancak iPhone'a 3000 lira vermem. bu yüzden iPhone'dan biraz koptum, S4'ü araştırmaya başaldım birkaç gündür, çok hoşuma gitti.. bazılarınız zaten S4 al demiştiniz, ama ısrarla iPhone 5 veya Note 2 arasında kalmıştım, ama S4 aslında ikisinden de iyi gibi duruyor. henüz pek bir bilgim yok, sizce nasıl bir telefon? kasma, takılma vb. problemler var mı? İnterneti iPhone kadar iyi mi? (hız, akıcılık, pratiklik..) Ayrıca, kamerası MegaPixel olarak üstün ama, genel anlamda iyi mi? Bilgilendirirseniz, sevinirim, teşekkürler..

4s ide eklebilirsin iphone 4s,sony xperia z,htc one s derim bunların arasından ha illa hangisi iyi dersen XPERİA Z

iPhone 5 varken 4s almak isteem zaten 5s bile tanıtılacak birkaç ay sonra. bu yüzden farklı bir model istiyorum, ancak xperia ve htc'ye ısınamıyorum, Samsung'un modelleri ilgimi çekmeye başladı, çoğu kişi S4 al diyor, iyi gibi görnüyor ama bir de kullanıcı yorumları almak istedim..

• iphone 5 al.Uzun yıllar kullanırsın,İos çok canlı bir sistem,apple kaliteden ödün vermez şikayetci olmassın yani.
    tercih meselesi ama samsungun telefonlarına sıcak bakmıyorum,sadece bendemi var bilmiyorum ama yıllardır aynı tasarım bıktırdı,zaten kasa kaliteside yok plastik üretim.Çok basit duruyor diğerlerinin yanında incecik bir plastik tasarım ve 5inç ekran telefonmu kullanıyosun tabletmi kullanıyosun belli değil.Samsung çok abartıya kaçtı bu işlerde yakında 6 inç çıkarır çantada gezdirirsiniz tablet görünümlü telefonları, zaten iphone kadar dayanmaz sana s4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-323E4D72D -- 5 Haziran 2013; 20:49:05 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BeREli 34

quote:

iPhone 5 varken 4s almak isteem zaten 5s bile tanıtılacak birkaç ay sonra. bu yüzden farklı bir model istiyorum, ancak xperia ve htc'ye ısınamıyorum, Samsung'un modelleri ilgimi çekmeye başladı, çoğu kişi S4 al diyor, iyi gibi görnüyor ama bir de kullanıcı yorumları almak istedim..

telefonları kıyasla o zaman özelliklerinden hangisi sana yetiyorsa ve onma ısınıyorsan onu al al xperi z vs s4 http://kiyas.la/tr/cep-telefonu/karsilastir/Sony-Xperia-Z-vs-Samsung-I9500-Galaxy-S4

• Arkadaslar kararimi verdim, hatta telefonu aldim: Galaxy S4. :)) Yardimlariniz icin tesekkur ederim.. Iyi ki iPhone almamisim resmen pisman olacakmisim.. S4 gayet hizli ve pratik ayrica ilk defa Android kullanan biri olarak Android'e bayildim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zigore

Arkadaslar kararimi verdim, hatta telefonu aldim: Galaxy S4. :)) Yardimlariniz icin tesekkur ederim.. Iyi ki iPhone almamisim resmen pisman olacakmisim.. S4 gayet hizli ve pratik ayrica ilk defa Android kullanan biri olarak Android'e bayildim..

Hayırlı olsun.Güle güle kullan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tíara`S

quote:

Arkadaslar kararimi verdim, hatta telefonu aldim: Galaxy S4. :)) Yardimlariniz icin tesekkur ederim.. Iyi ki iPhone almamisim resmen pisman olacakmisim.. S4 gayet hizli ve pratik ayrica ilk defa Android kullanan biri olarak Android'e bayildim..

Hayırlı olsun.Güle güle kullan.

Tesekkur ederim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

merhaba. Basliktaki gibi, sizden iPhone 5 hakkinda yorum yapmanizi istiyorum. Ozellikle kullananlar yaparsa sevinirim. Neyse, su an Nokia N97 kullaniyorum. 2010'un yazinda almistim, yaklasik 3 yil kullaniyorum. Almadan once, herkes farkli telefonlar tavsiye ediyordu, N97 alma diyorlardi ama kimseyi dinlemedim ve basta gorunusune hayran kaldigim icin israrla N97 aldim. Ilk basta iyiydi, ama sonradan hic de sandigim kadar iyi bir telefon olmadigini anladim. Git gide tahammul edilemez hal aldi. Problemleri tek tek sayaymam simdi, ama klasik N97 problemlerini bilirsiniz. Takilmalar, yavaslik, az uygulama, kotu ve de olu bir isletim sistemi, kullanissizlik ... Bu yaz Libya'dan tanidiklarimiz gelecek iPhone 5 getitrmeyi dusunuyorum, sizin iPhone 5'le ilgili sikayet ya da baska tavsiyeleriniz varsa, paylasirsaniz sevinirim. Birkac hafta oncesine kadar Samsung Galaxy Note 2 dusunuyordum, dev ekrani icin. Gozume cok hos geldi, ama N97'yi de gozume cok hos geldigi icin almistim ve sonuc berbat, bu yuzden artik gorunusten ziyade mantigi kullanmak istiyorum. Ben N97 ve oncesinde N73 Music Edition kullanmis biri olarak artik yavaslik ve takilmalardan kisaca Nokia'dan biktim. (Lumia tavsiyelerinde bulunmayin lutfen.) Yani bu telefonlardan sonra iPhone 5 bana fazlasiyla mukemmel gelecektir ama yine de danismak istedim. IPhone 5 almak sizce benim icin mantikli olur mu? Pisman olur muyum? Bu arada telefondan beklentilerim: Fotografta da videoda da guclu bir kamera (N97 kamerasindan sonra iPhone 5 tatmin eder diye dusunuyorum.), hiz ve iyi bir performans, bolca kaliteli uygulama (Ovi'den sonra AppStore cennet gibi gelir gerci.), INTERNET (internette hizli ve rahat gezinmek istiyorum, N97'den cok cektim.), kaliteli ve net bir ekran (retina ekran guzel mi?), rahat, hizli ve pratik kullanim, rahatca film ve muzik depolayabilecegim bir hafiza (iphone'a hafiza karti eklenemedigi icin ya 32 ya 64 almak gerekir sanirim?). Yardimci olursaniz sevinirim, tesekkurler.

S4 PİYASANIN EN İYİSİ, AMA FİYAT PERFORMANS DENGESİ AÇISINDAN BEN OLSAM XPERİA SP ALIRIM

• kesinlikle cok iyi bir tercih olur
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.