KONU DAHA ÖNCE AÇMIŞTIM FAKAT DEĞİŞİM OLDUĞU İÇİN YENİDEN AÇTIM....!
Pic programlayıcı 70 lira kitap alsan 20 ye , geriye kalan 100tl ile oradaki malzemelerin 5 katını alırsın.
Dediğine katılmıyorum.Mantık olarak doğru olsada BENCE iş programlamaya gelince hazır kit her zaman çok daha yararlıdır.Bazen devre kurmamak için çalışmayacağı bile olur.Ama ben dediğim gibi öneri olarak expkiti de incelemeni öneririm
quote:
Orijinalden alıntı: ayhan_eee
Dediğine katılmıyorum.Mantık olarak doğru olsada BENCE iş programlamaya gelince hazır kit her zaman çok daha yararlıdır.Bazen devre kurmamak için çalışmayacağı bile olur.Ama ben dediğim gibi öneri olarak expkiti de incelemeni öneririm
Evet düşününce bende fikir değiştirdim , ayhan hocamın dediğini yap. . Bana da bir stm32, msp arasında yardım edebilir misin hocam ?
Yardım derken aklınıza takılanı sorarsanız bildiğim kadarı ile yazarım.Açıkçası ikisini de kullandım.stm32 kullanıyorum hala.Onlara da en yakın zamanda blogda yer vermeye başlayacam.Hatta msp hemen başlayabilirim kod paylaşmaya
quote:
Orijinalden alıntı: ayhan_eee
Yardım derken aklınıza takılanı sorarsanız bildiğim kadarı ile yazarım.Açıkçası ikisini de kullandım.stm32 kullanıyorum hala.Onlara da en yakın zamanda blogda yer vermeye başlayacam.Hatta msp hemen başlayabilirim kod paylaşmaya
PIC den sonra sizce hangisi daha uygun olur , ilk msp sonra stm32 mi yoksa direk stm32 mi , stm32 ağır gelir heralde , başta . Hangi sırayla gitmeliyim yani , bloğu görmemiştim ben valla süper olur kod paylaşımı basitten başlanırsa çok pis takip ederim .
Şimdi benim sıram PIC ten sonra MSP kullanmıştım stajda bu yol tabii ki çok iyidir.En azından 8 bitten sonraki şaşırmayı azaltırsınız.Ben açıkçası msp serisini gayet beğendim.Özellikle Texas'ın desteği harika.Ben kullanmanızı öneririmzaten 20TL civarına launcpad satılıyor ki bu işe gönül veren birine fazla koymaz.Dediğim gibiönce isterseniz MSP ile çalışın biraz
Daha sonra da stm32f4Discovery alıp yavaştan başlarsınız
Arkadaşlar düşünceleriniz için teşşekkür ederim ben yeni başladım denilebilir daha önce bunun gibi setler kullandım hoşuma gitti bunun fiyatı sadece biraz pahalı kaçtı expkiti araştırıcam sağ olun tekrar önerilerinizi bekliyorumnizi bekliyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme