Şimdi Ara

Sizce izlesem mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar birçok konuya baktım ve Shameless'e başlamayı düşünüyorum.Siz ne dersiniz başlayayım mı yoksa bırak bunu be gel bunu izle dostum diyeceğiniz dizi var mı ? Önerilerinizi ve görüşlerinizi bekliyorum

• Mutlaka başla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robb_Stark

Mutlaka başla

Sürükleyici mi bir bölüm izleyince diğer bölümü izlemeye teşvik ediyor mu ? Sherlock'da bu hisleri çok yaşamıştım , Sherlock gibi beni çekecek bir dizi istiyorum belki de bulmuşumdur.Sence de böyle mi ?
  • başla güzel dizi daha sonra da blue mountain state izle benzerler
  • Başla bence.. Oradaki manitaya bayılıyordum ya Adı Fiona mı neydi sinirli bir hal ile evdeki herkesi, çekip çeviren bir karakterdi. :) Her eve lâzım bundan gözlerini yediğim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Knıght -- 31 Mart 2014; 19:56:06 >
  • Shemale diye okuyorum bu dizinin adını he r seferınde
  • Shameless'e başladım 1.sezon 3.bölümdeyim.Yorumlar için teşekkürler , sonra da Blue Mountain State'e başlayacağım teşekkürler herkese
  • bende bakiyim Shameless a ilk bölümü izleyip bırakmıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: SahiNN1

bende bakiyim Shameless a ilk bölümü izleyip bırakmıştım

Demekki herkesin zevki farklı oluyormuş :) Beni ilk bölüm aldı götürdü , bu yüzden devam ettim iyiki de etmişim. Örneğin herkes Breaking Bad'i çok över 2 sezon bitirdim fakat bir türlü ısınamayınca bıraktım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.