Şimdi Ara

Sizce Jinekomastri varmı [SS] li Lütfen ciddiler gelsin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
1
Favori
4.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Tartun

quote:

Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal

quote:

quote:

Erkek hormonu azlığından veya kadın hormonu fazlalığından oluyo. Buraya sormak yerine doktora gidip test yaptırabilirsin.

açıkçası gitmeye çok utanıyorum yani ne biliyim çevremde çok iyi birisi mert cesur birisi olarak taniniyorum ama böle bi olay beni deli edio işte

Çevrende kim bilecek doktora gittiğini. Böyle şeylerden utanılmaz. Kafana takıp sorun edeceğine bir an önce git neyin ne olduğunu öğren. Belki de bir şey yoktur

hangi bölüme gitmeliyim

Onu bilmiyorum sonuçta sen sadece test yaptırmaya gidiceksin. Danışmana sorabilirsin

• quote:

peki hangi bölüme gitmeliyim

yukarda da yazdığım gibi dahiliyeye git oradan sonra ne yapacağını onlar yönlendirir...
  • töbe estağfurullah.. ibret aldım.

not: Allah kolaylık versin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senged -- 20 Haziran 2012; 15:18:04 >
  • Evet öyle duruyor. Bir doktora danış bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: senged

töbe estağfurullah.. ibret aldım.

not: Allah kolaylık versin...

ayıp değilmi kardeşim sen dört dörtlüksün ya
  • Fazla tavuk yerseniz sonunuz böyle olur, tavuklara verdikleri hormon yüzünden bu hastalık yaygınlaştı. Ben söylemiyorum estetikçiler söylüyor
  • quote:

kilo versem veya göğüs çalışsam düzelirmi bide illa ameliyatsa bu kaça patlar

Başta sıkılaşır, bırakırsan sporu sarkar , devam edersen de şişer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3.resimde göbeginin orda kırmızı cizikler var o sismanlıktan oluyor.Dolayısıyla sismanlıktan dolayı memeler öyle olmus olabilir.Emin olmak icin zayıfla göbek düz olsun ondan sonra onlar kalırsa evet jinekomastisin.Ama zayıflamadan bir sey söylemek dogru olmaz.Yoksa tüm sumocular jinekomasti hastası olurdu...
  • Konuya "Konu Dışı Özel" daha uygun ama aşağı yukarı benim gibisin fakat bende jinekomasti yok. Tamamen kilodan.
    Ama benim boy daha kısa, kilo aynı sayılır.
  • 16 Yaşındasın ve 95 kilosun ? Bence jinekomasti değildir.Kilodandır.
  • 5-10 kilo vermeni öneririm eğer zayiflarsan arkada gördüğün bölge içeri gider fakat azda olsa gene kalır çünkü jinekomasti var.
  • quote:

quote:

Erkek hormonu azlığından veya kadın hormonu fazlalığından oluyo. Buraya sormak yerine doktora gidip test yaptırabilirsin.

açıkçası gitmeye çok utanıyorum yani ne biliyim çevremde çok iyi birisi mert cesur birisi olarak taniniyorum ama böle bi olay beni deli edio işte

Hastalığın utangaçlığı falan olmaz hocam
  • Kilodandır, hastalıkla alakası yok bence
  • Burada 15 lik hekimleri dinlemektense git koş kilo ver.
    Az göğüs çalış.Geçer.
  • quote:

quote:

Kardeş sağlık sorunun mertliği cesurluğu olmaz. Git bi görün.
  • göğüslerin dik muz şeklinde dolayısı ile var ameliyat gereklidir
  • daha 16 yaşındasın büyük ihtimal çoğu erkekte olduğu gibi ergenliğe bağlı geçici jinekomastidir. sen sporunu yap diyetini yap bir zayıfla önce. ondan sonra 18 yaşına geldiğinde aynı sorun devam ediyorsa ameliyat olursun
  • Var tabi masallah.ameliyati basit diye duydum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • o nasıl iğrenç bi vücut öylE.
  • bende de benzer durum var ama bu kadar değil, göğüs kası yapmak için ne gibi egzersizler lazım (kilo verirken)?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.