Bildirim
Sizce kaç k gelir( DEV ANKET)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Sizce kaç k gelir( DEV ANKET)
(En Son Oy Tarihi: 15.7.2024)
Giriş
-
Bir ben tyt de zorlandım kötü yaptim galiba bakıyorum bir sürü 110 net yapan var tyt de
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
28-32k arası diyorum
-
Bu 5 siktan birini seçebilir misin anket beş şikli
Oy kullanmak demokratik bir haktır oyunuzu kullanın.
Ayt cok guzel tebrik ederim tahminim herkesin beklediginden cok daha iyi gelecektir siralamalar Q TV nin 2021 tahmin videosu yorumlarına bakayim dedim 85 90 tyt ler 60 ayt ler havada uçuşuyordu herkes birbirini tahmin ederken 20k gelir yazmışlar 90 a 60 a, o netlere 9 10k lar geldi o sene umut aşılamak gibi olmasın ama siralamalar herkesin birbirine yaptigi tahminden 5 6k daha iyi gelecek bence tabi dedigim sey 20k 40k arasinda bekleyenler icin yoksa 10k bekleyenlerde max 1 2k oynar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benim kaç k gelir hocam yani 2019 40k 2021 19k 2023 64k
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bence 33 35k gelebilir ayt ye bagli biraz da eger 55 civariysa tahminim kurtaracaktir
53
Ya benim çevremde bazı tanıdıklarım ben de dahil gerçekten tyt de zorlandik süre dolayisiyla.Ama sosyal medya DonanımHaber filanda bir sürü 110 yapan var(belki de troldurler) nerdeyse herkes tyt kolaydı diyor o yüzden insan bir cikarimda bulunamıyor.Benim tahminim 2021*2-2021*3 ten arası bir şey gelir ilk 10k_50k arasında.Sence 2021* kaç gelir
Bence 35k nız gelir hocam daha 1 2 tık daha iyi de olabilir bu çıkarımları zor sınavlarda gerek forumun gerek de diğer sosyal medya platformlarında yapilan yorumlarin kotumserligine dayanarak soyluyorum umarim hakli cikarim
Hocam forumu baz alırsak ortalama insan ömrü 40 yıla düşer zaten
Benim cevremde de yetistiremeyen çok fazla kisi var bizim kurumda paso 110 yapan kiz 10 soru yetistirememis tyt nin verdigi bu sıkıntı ayt sine de yansimis sinavda aglamaya baslamis 7 8k yapar diyoduk simdi netlerini soylemedi ama 30k bekliyor mat sorulari cidden ugrastiriciydi 2 soruya hic bakamadan atlamak zorunda kaldim tr si gayet kaliteliydi sosyali en zor sosyaldi matta dedigim gibi belki sorularin mantigi gecen yillara gore kolaydi ama sure isin icine girince o kolayligi dengeledi feni ise yine standartti bence nereden bakilirsa gayet saglam orta bir sinavdi ne zor denebilir rahatca ne de kolay... ben 110 yapan 3 kisi duydum bizim kurumdan ki genelde 6 7 kisi 110 net 15 kisi 100 net yapardi cogu 100 105 arasi yapmis, ayt si ilk 5k belki 10k ya girecek kisiler tarafindan kolayda olsa zor da olsa yapapilirdi onlar disinda herkes ciddi net dususu yasadi 5 6 net deniyor ama ben dahil cogu arkadasim 10 nete yakin dusurdu ustune bide normalde gercek sinavda 1 2 daha fazla yaparsin muhabbetini unutuyoruz... tum bunlar avuntu gibi gelebilir ama aciklanana kadar arkasinda duracagim ki cogu kisinin itiraz etmesi yerine umarim demesini bekliyorum sonucta iyi bir sey, bence 2021x3 tutarli bir tahmin olabilir forumda bana yapilan tahminler 21k 22k idi 2021x3 e gore 18 19k geliyor bence gayet olasi son 4 gun kaldi umarim cok iyi siralamalar yapmisizdir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Çok önemli bir noktaya değ nmissiniz.Rehberlikciker filan geçen yillardaki tecrübelerinden hareketle bizlere denemelerde ne yapıyorsanız 3 5 tane gerçek sinavda daha fazla yaparsınız diyordu.Ama şuan bu şekil yapanla karşılaşmadım.Ek olarak şunu söylemek istiyorum tyt de sorular kolay değildi.Orta zor arası bir sinavdi ve şunu rahatlıkla söyleyebilirim 2023 tyt yi çözdüm sınavdan önce daha az zaman aliciydi.Bu donanım haber formundaki kisilerin yarısının troll olduğunu dusunuyorum.
Sizle aynı dusuncedeyim bende ayt 7 civarı net düşüşü oldu tyt de ise 5net düşüşü oldu.
Hocam benim 62.5 ayt var tyt 80 öyle düşün kötü mü
Hem cogu troll ve de egitim forumunda ya da youtube ahmin videolarinda gezen insanlaein cogu yuksek net yapan beklentisi olan insanlar oluyor troll ve iyi tayfa birlesincede sanki herkes yuksek yapmis izlenimi olusuyor, 2023 tyt sinavini gecen seneki yks den sonra kitapciklar yayinlandiktan 3 5 gun icinde cozmustum daha surecin baslangicinda 90 net yapmayi basarmistim yani bence de gecen sene bu seneye gore gayet kolaydi umarim sinav anindan dolayi bizi kasmamisti4 bu seneki tyt de 107.75 yaptim ama ciddi bir mucize.. ben turkcede asiri zorlandim ve boyle gecen turkcelerde hep 8 10 yanlis yapardim kontrol ettigimde 2 yanlis tek geldi buyuk mucize yoksa 98 99 net gelecekti ki buda standart netimin 5 6 düşüğü olurdu
Hedef siralamaniza bağlı bence güzel bir net özellikle ayt
Sizdeki tyt ben de olsaydı şuan 10k beklentim olurdu.Tyt çok güzel yapmissin
Tyt den cok memnumum ama sene icinde ayt calismadim standart bir sinav gelir de bi 66 67 net beni kurtarir diye dusunuyordum zor soeu hic cozmedim ozellikle matta en kalite kaynaklara elimi surmedim o yuzden ya 56.5 ya da 57.75 gelecek 1 2 soru daha yapabilir 60 a tamamlasaydim simdi 20k icin tereddut etmezdim suan biraz diken ustundeyim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- kırık obp nedir
- dershaneye gitmek mantıklı mı
- net iyon denklemi nedir
- kenyalı asiye ip arakladıkça devamı
- lise mezuniyet belgesi e-devlet görünmüyor
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X