Şimdi Ara

sizce kazık mı yedim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şimdi okulda izmir gezisi var gaziantep izmir gidiş geliş uçağa 177 tl verdim tamam ideal fiyat dedik. Şimdi de havaştır 4 günlük gezeceğimiz yerler falan ulaşım için 105 tl istiyorlar sizce pahalı değil mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gitme, hep o geziye verdiğin parayı düşüneceksin her gittiğin yerde acaba buna değdimi diyip pişman olacaksın etme
  • quote:

Orijinalden alıntı: satellist

şimdi okulda izmir gezisi var gaziantep izmir gidiş geliş uçağa 177 tl verdim tamam ideal fiyat dedik. Şimdi de havaştır 4 günlük gezeceğimiz yerler falan ulaşım için 105 tl istiyorlar sizce pahalı değil mi ?

foruma 10 yaşında mı üye oldun?
  • Pek pahallı değil aslında.Havaş zaten 20-30 civarı tutuyor gidiş dönüşe.Diğerleride şehir içi ulaşım.Birde müze girişleri filan varsa içinde uygun fiyat.
  • o parayla bimin yarısını alırsın çağır 2-3 keke yi daha bayram edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Banlanmayan Adam

quote:

şimdi okulda izmir gezisi var gaziantep izmir gidiş geliş uçağa 177 tl verdim tamam ideal fiyat dedik. Şimdi de havaştır 4 günlük gezeceğimiz yerler falan ulaşım için 105 tl istiyorlar sizce pahalı değil mi ?

evet de ne alaka

• quote:

quote:

quote:

evet de ne alaka

oha ben on yaşında mahallede maç yapıyodum adam dananım sitesine kaydolmuş.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: niquel

Pek pahallı değil aslında.Havaş zaten 20-30 civarı tutuyor gidiş dönüşe.Diğerleride şehir içi ulaşım.Birde müze girişleri filan varsa içinde uygun fiyat.

öyle mi ha bende günde şehir içine 1,5 tlden bilmem kaç kere binsem diye hesaplıyordum içimi rahatlattınız

• Yeni yerler görüp verdiğin parayı düşünmeyeceksen kesinlikle git derim. Ama gezi sırasında aklının bir yerine devamlı verdiğin para gelecekse gitme. Gezip gördüğün yerlerden bir şey anlamazsın bile kafandaki düşünceyle.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

evet de ne alaka

oha ben on yaşında mahallede maç yapıyodum adam dananım sitesine kaydolmuş.

babam sağ olsun merak saldırdı böyle şeylere iyi de oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: eray36

Yeni yerler görüp verdiğin parayı düşünmeyeceksen kesinlikle git derim. Ama gezi sırasında aklının bir yerine devamlı verdiğin para gelecekse gitme. Gezip gördüğün yerlerden bir şey anlamazsın bile kafandaki düşünceyle.

daha önce gittim ama çok gezemedim sadece meraktan sordum zaten

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.