Bildirim
Sizce çok mu yiyorum SS'li
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Tamam çok yiyosun -
Burada bir sürü öğrenci var cebinde para olmayan. Yediğiniz içtiğiniz şeyler şurada paylaşmanın ne manası var?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Forum ortalamasına gore normal hatta çok az sayilir hocam -
+1
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
adres ver bende geleyim benide ye -
Zıkkım ye.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Görgüsüzlükten baska bir sey değil, aslında suc sizde yok ailenize acıyorum eğitimi yanlıs almıslar ve yanlıs eğitmisler -
Oha benim haftalık yemeğim lan bu -
Kayra'nın yan çarı geldi kaçın -
ne kadar ücret ödedin ?? -
quote:
Orijinalden alıntı: Tarihçi
Burada bir sürü öğrenci var cebinde para olmayan. Yediğiniz içtiğiniz şeyler şurada paylaşmanın ne manası var?
dar gelirliliğin luzumü yok. sen cebindeki parayı sigaraya veriyorsan ben ne yapayım. ben sigara kullanmıyorum bunun yerine güzel besleniyorum. -
Acıktım :(
quote:
Orijinalden alıntı: Coskun Marley
ne kadar ücret ödedin ??
hepsi 20,5 tl -
quote:
Orijinalden alıntı: RASYONALIST
quote:
dar gelirliliğin luzumü yok. sen cebindeki parayı sigaraya veriyorsan ben ne yapayım. ben sigara kullanmıyorum bunun yerine güzel besleniyorum.
Ben para taşımıyorum abisi.
quote:
quote:
quote:
dar gelirliliğin luzumü yok. sen cebindeki parayı sigaraya veriyorsan ben ne yapayım. ben sigara kullanmıyorum bunun yerine güzel besleniyorum.
babana mı aldırıyorsun
-
quote:
Orijinalden alıntı: -Üniversiteli-
adres ver bende geleyim benide ye
yağ oranın kaç -
quote:
quote:
başlığa uyarı koyun lütfen hocam herkes içmiyor sigara falan -
quote:
Orijinalden alıntı: Helen Mirren
Görgüsüzlükten baska bir sey değil, aslında suc sizde yok ailenize acıyorum eğitimi yanlıs almıslar ve yanlıs eğitmisler
aç mısın -
quote:
quote:
quote:
quote:
babana mı aldırıyorsun
İleride anlarsın nasıl bir şey olduğunu. Görgüsüzlüğe devam.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- dilimi ısırdım kanıyor ne yapmalıyım
- kıvanç tatlıtuğ saç ekimi
- dış kapı no nedir
- uzun süredir küs olduğun biriyle nasıl barışılır
- c2 anonim bulma savcılık
- telegram indirim kanalları
- prompt mühendisliği nedir
- çay emojisi
- suudi arabistan
- 5g nedir zararları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X