Yoq artık.Kezman gitmeliymiş ?Keaman gibi bir adam 10 yılda bir gelir bu ülkeye
gol atamayan nobre ve hakan şükür'den çok daha iyidir....
kezman'ın attığı golleri de bi zahmet izleyin....boş kaleye diil hiçbiri...
arkadaş kezman üzerinden reklam yapmaya çalışıyor heralde
quote:
Orjinalden alıntı: *BlaCkEaGLe*
carew'in gittiği kaç sene olmuştu ?
quote:
Orjinalden alıntı: Brooklyn
carew ne yaptı turkiye'de oynadığı süre zarfında??
Kezman gitsin Hakan gelsin
fenere gol attı yetermi
quote:
Orjinalden alıntı: dredd
quote:
quote:
Kezman Gitsin . Ulusoy İstifa
sen istedin ya seni kiracak degiliz gonderelim. Yerine kimi alalim soylede tam olsun bu is
Papa'yı... Geliş sebebi oymuş zaten.
quote:
Orjinalden alıntı: marduk
sen istedin ya seni kiracak degiliz gonderelim. Yerine kimi alalim soylede tam olsun bu is
saçmalamanın doruğu bu topic olsa gerek
quote:
fenere gol attı yetermi
quote:
Orjinalden alıntı: dredd
quote:
quote:
Fırtına gibi döndün gene sahalara
quote:
Orjinalden alıntı: erulu
Papa'yı... Geliş sebebi oymuş zaten.
quote:
Orjinalden alıntı: marduk
bençe gitmemeli
o olmaz çünkü ben gs liyim..
bence sadece kezman ve onun gibi avrupalı oyuncular kalsın.ben bıktım artık brezilyalılardan.nerede kabzımal brezilyalı var.hepsi tr de......!
bence de gitmesi en doğru seçim olur .yerini ümit özat çok ii doldurur . saçmalama topici olarak yanmak üzere..bravo
quote:
Orjinalden alıntı: tedoa®
galatasaraylısın ve böyle yaparak bir kamuoyu oluşturup, fenerbahceli taratarları etkin altına alıp ,teknik heyet ve yönetime baskı yapmalarını saglayarak kezmanı takımdan gönderilmesini saglayıp fenerbahhceye zarar vereceğini düşünüyorsan tebrik ederim çok iyi bir plan
Bende bir GALATASARAY'lıyım.Bence Kezman gitmemeli.Tam tersine ligimize en az Kezman kalitesinde oyuncular gelmeli.Böylece ligimizin kalitesi oyuncu zenginliği artsın.Kezman ezeli rakip fb'de oynuyor diye onun kalitesini inkar etmek çok yanlış bence.Sonuçta hepimiz böyle yıldız oyuncuları büyük bir zevkle izliyoruz.Mesela ben geçen senelerde Nouma,Van Hojhdonk ve özellikle Anelka'yı izlemekten çok büyük bir keyif alıyordum.Bu sene Delgado,Ricardinho ve Kezman gibi yıldız oyuncuları izliyoruz.Ayrıca Türk oyuncularımız arasında Arda ve Tuncay gibi dünya futboluna damgasını vuracak yıldız oyuncularıda izliyoruz.Böyle yıldız oyuncular sadece oynadıkları takımlara değil Türk futbolunada katkı sağlıyorlar.Böyle oyuncuları ligimize getiren takımlara,yöneticilere teşekkür etmemiz gerekir.Bu tip yıldız oyuncular herkesin saygısını kazanır.Mesela bir Hagi,bir Okocha,bir Jardel,bir Hojhdonk en güzel örneklerdir.
ben bi gsli olarak gitmesini istemem türkiyede böle futbolculara ihtiyac var ama fb elinde tutamayabilir kezmanı mutlaka isteyen olcaktır sezon sonunda!
ha bide inş bize gol atmaz yaa!!
quote:
quote:
Kezman Carewden bi gömlek üstün bir oyuncu.(bence)