Alıştılar ya fark yemeğe 2-1 lik sonucu onlarda yadırgadı , fazla üzerlerine gitmeyelim .
quote:
Orjinalden alıntı: tedoa®
galatasaraylısın ve böyle yaparak bir kamuoyu oluşturup, fenerbahceli taratarları etkin altına alıp ,teknik heyet ve yönetime baskı yapmalarını saglayarak kezmanı takımdan gönderilmesini saglayıp fenerbahhceye zarar vereceğini düşünüyorsan tebrik ederim çok iyi bir plan
arkadaş baya saçmalamış kezmanın geçmişine göre performansı düşük olmasının nedeni oynadığı takımdan yani fenerden kaynaklanıyor bir fenerbahçeli olarak üzüleek soylüyorum takım da lugano önder appiah dışında kimse kimseye yardım etmiyor deived gibi bir futbol fakiri forvete okadar para verileceğine onun 3 te 1 fiyatına lazarov veya balili alınabilirdi hiç olmassayakından tanıdığımız adamlar ama tr de takımlarda isim yapmamış oyuncuyu alırsak taraftar ne der komplexi var bu sorumluluğu alamıyolar ve bu yüzden hep kaybedecekler bu komplexi aşıp çok karlı çıkanlar var Bakınız psv farfan Kone koneyi geçen sene tanıyan yoktu toplam masrafları 1 milyon doları geçmedi adam şuan 15 milyon euro vedünyanın en formda 3 adamından biri biz hala bu taş kafalılığa devam edelim
quote:
Orjinalden alıntı: org
Alıştılar ya fark yemeğe 2-1 lik sonucu onlarda yadırgadı , fazla üzerlerine gitmeyelim .
hadi yaa bak bak!!!
gitmesinn
lem ne zamandır goruyorum bu topiği sonunda şimdi girmeye karar verdım: lem adam nıye gitsin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme