Şimdi Ara

Sizce Kia Sportage 1.6 lt. GDI Benzinli 2WD mi yoksa Hyundai ix35 1.6 GDI 6MT 4x2 STYLE PLUS mu?! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
5
Favori
89.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok farklı fotoları koyarak güzel bi kıyaslama başlığı olmuş tşkler.. birbirine yakın araçların arasındaki farkı başka şekilde anlamak mümkün olmazdı çünkü..

ben Kia derim dış görünüşünden dolayı.. hyundainin iç dizaynı bir adım önde gibi.. (estetik açısından)

araçların fiyatlarınıda düşünürsek Kia daha ağır basar..
  • Yabancı forumlara da baktım onlar ne diyorlar diye sanırım herkesin fikri ortak dış görünüş olarak Kia ancak iç tasarım için Hyundai. Peki bu noktada ne yapmak lazım? Dış görünüşe göre mi yoksa iç tasarıma göre mi tercihte bulunmalı?

blue night çok önemli bir nokta araçların arasında şuanda bir fark var; biliyorsunuz Kia da Hyundai de araçlar geldikten hemen sonra fiyatlarına zam yapacakları düşünülüyor! Acaba bu zam aradaki farkı koruyacak mı yoksa azalacak mı fark göreceğiz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Walka -- 6 Şubat 2011; 13:50:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozans01

Hyundai kurbağa gibi duruyor
    , Sportage kesinlikle 5-0 önde...

Çok objektif, bilgi ve akıl dolu ve foruma da oldukça katkı sağlayan bir yorum yapmışsınız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noveche -- 6 Şubat 2011; 14:13:22 >
  • ix35 Style Plus'da Sportage'dan farklı olarak:

İÇ DONANIM
    • Deri Koltuklar ................................................ (+)
    • Ön ve Arka Koltuk Isıtma Sistemi .................... (+)
    • Ön Kapı İçlerinde Aydınlatma .......................... (+)
    • Supervision Gösterge Paneli ........................... (+)

DIŞ DONANIM
    • UV Korumalı Karartılmış Camlar ....................... (+)
    • Lastik Basınç Kontrol Sistemi ........................... (+)
    • Led Gündüz Farları ............................................ (-)
  • Hyundai de Xenon far takılamıyormuş? Doğruluk payı varmıdır bunun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bbasaran

Hyundai de Xenon far takılamıyormuş? Doğruluk payı varmıdır bunun?

Farları mercekliyse takılabilir.. Gerçi xenon a fark yıkama da gerekli..
  • Sportage nin farları mercekli.. Sonradan xenon taktıran arkadaşlar mevcut aramızda.. Ben ise halen kararsızım..
  • Kullanıcı açısından aracın iç tasarımı,işlevselliği vs. daha önemli değilmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysaglam

Sportage nin farları mercekli.. Sonradan xenon taktıran arkadaşlar mevcut aramızda.. Ben ise halen kararsızım..

Bence taktırın derim . Çünkü bende taktırdım . Mercekli olduğundan dolayı inanılmaz güzel gözüküyor .
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhatcan007
    Bence taktırın derim . Çünkü bende taktırdım . Mercekli olduğundan dolayı inanılmaz güzel gözüküyor .

Dostum nerede taktırdın.. Serviste mi yoksa dışarıda mı.. Kaçlık taktırdın, maliyet vb ne oldu..
  • Almanlara göre Xenon takılamıyor araca. Sebini merak ettim, diğer yandan taktıranlarımız varmış sanırım? ilginç bir nokta.

__éSér__ işte tam bu noktada kararsızım. İç tasarım derken kia da hyundai de hemen hemen aynı özelliklere sahip sadece kullanılan renkler ve butonları yeri falan değişiyor. Örneğin Hyundai de sürücü kapısındaki düğme dağılımı ve duruşu bence çok daha kullanışlı.
  • quote:

Almanlara göre Xenon takılamıyor araca. Sebini merak ettim, diğer yandan taktıranlarımız varmış sanırım? ilginç bir nokta.

__éSér__ işte tam bu noktada kararsızım. İç tasarım derken kia da hyundai de hemen hemen aynı özelliklere sahip sadece kullanılan renkler ve butonları yeri falan değişiyor. Örneğin Hyundai de sürücü kapısındaki düğme dağılımı ve duruşu bence çok daha kullanışlı.

Daha öncede dediğim gibi bence ix35 daha güzel.Hadi çoğunluk Sportage'ın dış görünüşünün daha güzel olduğunu söylüyor onada tamam ama ix35'in donanımsal olarak özellikleri daha ön planda önceki mesajlarınızdada bunu belirtmişsiniz.

Bkz:
    İÇ DONANIM

* Deri Koltuklar ................................................ (+)
    * Ön ve Arka Koltuk Isıtma Sistemi .................... (+)
    * Ön Kapı İçlerinde Aydınlatma .......................... (+)
    * Supervision Gösterge Paneli ........................... (+)

DIŞ DONANIM

* UV Korumalı Karartılmış Camlar ....................... (+)
    * Lastik Basınç Kontrol Sistemi ........................... (+)
    * Led Gündüz Farları ............................................ (-)

• ix35 daha güzel görünüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysaglam

quote:

Orijinalden alıntı: serhatcan007

Dostum nerede taktırdın.. Serviste mi yoksa dışarıda mı.. Kaçlık taktırdın, maliyet vb ne oldu..

Servise taktırmayında neresi olursa farketmez :D Plaka beyaz led lambaları ve xenonlar 100 liraya mal olu . Konyada .
  • Plaka ve Xenon far için inanılmaz uygun bir fiyat 1.000 olmasın o?

Bu arada hyundai için (gerçi 2.0 olanı için) bir Türkçe test videosu buldum, ilginize;

__http://www.youtube.com/watch?v=ezqqP5CsP3k
  • quote:

Plaka ve Xenon far için inanılmaz uygun bir fiyat 1.000 olmasın o?

Bu arada hyundai için (gerçi 2.0 olanı için) bir Türkçe test videosu buldum, ilginize;

__http://www.youtube.com/watch?v=ezqqP5CsP3k

1.000 lira olsa 1.000 yazardım sanki altın ampul xenon taktırıyoruz 100 lira yazdımsa 100 lira .
  • serhatcan007 eminim altını olsaydı o da daha pahalı olurdu. Müthiş bir rakama konuyu çözmüşsünüz güle güle kullanın.
  • quote:

serhatcan007 eminim altını olsaydı o da daha pahalı olurdu. Müthiş bir rakama konuyu çözmüşsünüz güle güle kullanın.

Teşekkür ederim .
  • İki araçta nerdeyse aynı.Ben olsam hyundai yi alırdım.Bu arada fotoğraflar çok detaylı ve güzel olmuş.
  • Araçlar hakkında ÇOK FAZLA BİLGİM YOK..aMA BURADAKİ RESİMLERE BAKARAK ŞAHSİ BEĞENİM dış tasarım olarak Hyundai daha güzel geldi bana ama iç tasarımda sanki kia biraz daha al benili gibi olmuş birini seçip alacak olsam yinede Hyundai yi seçerdim sanırım.Tabi denk donanımlarda herikisinin fiyatını bilmek lazım ne kadar acaba???..Ayrıca böyle bir araçta otomatik vites bence kesinlikle şart oda bir etken olurdu seçmemde
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.