Şimdi Ara

sizce kim suçlu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar yaklaşık 3 gün önce bir kaza geçirdim fakat karşı tarafla anlaşamıyoruz adam takmış kafaya arkadan çarpan kusurludur lafına ne söylesen onu tekrarlıyor kaza şoyle oldu ben orta şeritte ilerlerken sol şeritten bir araç yayaya çarpmamak için ani fren yapıyor arkadakide fren yapıp duruyor sinyal dörtlü fln yok hicbirinde başka bir araç son anda fark edip orta şeride kırıyor tamda ben o sırada orta şeritten sola sinyal verip dönüş için şerit değistiriyorum araç aniden karşımda durmuş bir şekilde hepsi aynı anda oldu benim takip mesafem zaten olamaz farklı şeritten geçtim soldaki araçlar da herangi bir ikaz ışığı yok olsada zaten göremem diğer araç aniden sinyal vermeden frene başmadan ortaya kırdı göremediğim araca çarpmak benim suçummu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• benzer bir kazayı yaşadık. tüm kusur yola atlayan araca verdiler. arkadan gelen ve çarpan suçsuz çıktı.

ancak her kaza kendi içinde değerlendirilir, yol durumu, şeritler hız limitleri vs.

anlaşamayacak bir şey yok. ikiniz de tutanak kısmına istediğinizi yazıp anlatacaksınız.

• Niye adamla anlaşmaya çalışıyorsunki tut tutanağı sbm karar versin kim haklı kim haksız

• "arkadan çarpan kusurludur" aslinda yanlis bir kullanim, dogurusu "ayni seritte ayni istikamette ilerlerken arkadan carpmak" olmali. Tabii ki serit degistirme kurallarina uymamak ta asli kusur.

yazildigi uzere tutanak uzerinde anlasmaniz gerekmiyor, keske o esnada tutanagi dolduramayinca polis cagirsaydiniz. umarim aciklayici fotograflar cekmissinizdir.

duzgun bir kroki cizin ve aciklamada karsi tarafin aniden sizin seridinize gectigi icin kaza oldugunu vurgulayarak yazin, en kotu ihtimalle %50 alirsiniz bence.

• olay yeri çok işlek bir cadde fotoğraf çekemicek kadar kargaşa vardı polis çağırmayalım deyince aramızda hallederiz deyince ben hatasını kabul etmiş varsaydım sonrasında daha sakin bir yerde konuştuk aracların fotoğrafını çektik yalnız benim kafama takılan ben sağ taraftan sol şeride girdim sağ taraftan çarptım enteresan olanı benim aracın sağ tarafı diğer aracın sol tarafı hasarlı ben yan bir şekilde çarpsaydım sol şeritte olduğumuz için refuje girmeliydim ama aracım düzdü yani solda benim aracın hiç hasar yok ama onun sol tarafta uzun bir yırtık altta sivri bir göçük yanda sıyrıklar var ikiside opel benim sadece far hafif çatlamış ucundan sanki eski hasarı kitlemekmi istiyor anlamadım

• yanlis yapmisiniz, kaza yerinde mutlaka fotograf cekilmeliydi.

Ben tam olarak kafamda canlandiramadim. Noktalama isaretide kullanmiyorsunuz, anlamak zorlasiyor.

Bu asamada yapabileceginiz birsey yok, kisa ve net olarak nasil oldugunu yazarak tutanagi doldurun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.