Şimdi Ara

Sizce kültür olarak bize en çok benzeyen millet? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
4.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

Sizce kültür olarak bize en çok benzeyen millet?

(En Son Oy Tarihi: 24.7.2017)
Giriş
  • yunan...
    ama araplara benzemeye calısıyoruz git gide.
  • herkes orc der ama taurenler daha çok benziyor bence.
  • tip olarak sicilyalılara çok benziyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: rokobatu

İran.

• Bir Türk ancak bir Türk'e benzer. Şu soysuz batılılarla benzerliğimiz olamaz.
  • İtalyanlara ve Arjantinlilere çok benzediğimizi düşünürüm uzun zamandır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: technozafer

Bir Türk ancak bir Türk'e benzer. Şu soysuz batılılarla benzerliğimiz olamaz.

Kendini kandır , soysuz dediklerinden medeniyet olarak gerideyiz , biz neyiz peki bu durumda ?
  • Sicilya.
  • Azerbaycan
  • Yunanlar.
  • bkz.etrüskler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bende Yazılımcı Olucam

bi video vardı italyanların davranışlarını anlatıyodu AB ve kendilerini kıyaslamışlar aynı bizi anlatıyodu

anketin cevabı burdadır...

http://www.albinoblacksheep.com/flash/italy
  • İtalyanlar
  • http://www.youtube.com/watch?v=XCv4t-cP5v0 Yunanli bir suru tanidigim var ve din dil haric tamamen ayni kultur. Hatta nasil oluyor bilmiyorum ama argo deyimleri bile ayni. Bunu ben icice yasamisliga bagliyorum ama kurtler niye bize benzemiyor onu anlamiyorum...
  • İtalyanlar Etrüsklerden geldiklerini iddia ederler ve Etrüsklerin de Türk olduğu kanıtlanmıştı yanlış bilmiyorsam.
    Bulgarlar aslında Türk'tür, zaten yabancı dillerde adı Hungary diye geçer yani Hun ülkesi, hatta tv'de izlemiştim "Cebimde üç elma var" cümlesinin Macarcası "Jebimde uj elma var" gibi birşey.
    Japonlarla da ortak yönlerimiz var, anime seyredenler daha aşinadır eminim ki zaten yukarıda bir arkadaş yazmış.
  • apaçiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScramJet

quote:

Orijinalden alıntı: Bluedevil86

eski roma savascisi .
     Sizce kültür olarak bize en çok benzeyen millet?

Bu giysiler gerçekten savaş giysisiyse ben de eşcinselim. Kostüm bu hacıabe, gerçekte böyle değil, akıl var mantık var.

gercektir . zirhli giysiler askerin hareketini engeller ve onu daha cok yorar. avrupali bunu dusunuyordu.

ama turklerin giydikleri ozellikle ipek kumastir. Ipek normal pamuk ipine gore 3-4 kat daha saglamadir . Asker ok yediginde ipek hem koruyucu bir etki eder , hem okun ucunun , saplandigi vucuttan geri cikmasi icin kaygan bir zemin hazirlar . yani bizim savasci oku yese bile , 30-40 saniyede ok cikarildiginda kalkip devam edebiliyordu savasa ( kan kaybindan olene dek). Daha sonra ipek pahali oldugu ve ordudaki asker sayilari arttigi icin yerine metal giysiler geldi .

gerci turkler asenov kulturununde yaraticisidir . yani ati evcillestirip savasta kullanan ilk millet .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluedevil86 -- 6 Aralık 2009; 3:07:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: rkkh

İtalyanlar Etrüsklerden geldiklerini iddia ederler ve Etrüsklerin de Türk olduğu kanıtlanmıştı yanlış bilmiyorsam.
    Bulgarlar aslında Türk'tür, zaten yabancı dillerde adı Hungary diye geçer yani Hun ülkesi, hatta tv'de izlemiştim "Cebimde üç elma var" cümlesinin Macarcası "Jebimde uj elma var" gibi birşey.
    Japonlarla da ortak yönlerimiz var, anime seyredenler daha aşinadır eminim ki zaten yukarıda bir arkadaş yazmış.

hungary macaristanın ingilizce ismi
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.