Şimdi Ara

Sizce limitsizmi alayım cep aile'mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar ben de günde 3-4 saat kız arkadaşımla konuşan biriyim. Onun dışında 1-2 kişi ile konuşuyorum. Yani çok fazla aradığım biri yok. 30 TL yi geçmeyecek şekilde bir tarife önerebilir misiniz? Tüm operatörler olabilir. Turkcell'den geçeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeeP_SiLeNCe

Arkadaşlar ben de günde 3-4 saat kız arkadaşımla konuşan biriyim. Onun dışında 1-2 kişi ile konuşuyorum. Yani çok fazla aradığım biri yok. 30 TL yi geçmeyecek şekilde bir tarife önerebilir misiniz? Tüm operatörler olabilir. Turkcell'den geçeceğim.

Sms atarmısınız atmazmısınız bu önemli misal.Sonra aramaları tek yönlü siz mi yapıcaksınız yoksa karşı tarafta sizi arar mı ikiniz için birden mi uygun birşey arıyorsunuz.
  • seçenek 1
    sana ve kız arkadaşına vodafone cep aile reisi tarifesi+cep aile paketi.....yanlız paketi oluşturmak için bir vodafone numarasına daha ihtiyaç var...
    aylık 20tl fatura taahhütederek birbirinizi sınırsız arayabilirsiniz..... toplam maliyetiniz 40 tl
    seçenek 2
    sana ve kızarkadaşına cep avantaj midi tarifesi+ cep aile paketi
    aylık 35 tl karşılığı birbirinizi sınırsız, diğer yönleri toplam 400er dakika arayabilirsiniz....toplam maliyetiniz 70 tl

quote:

Orijinalden alıntı: DeeP_SiLeNCe

Arkadaşlar ben de günde 3-4 saat kız arkadaşımla konuşan biriyim. Onun dışında 1-2 kişi ile konuşuyorum. Yani çok fazla aradığım biri yok. 30 TL yi geçmeyecek şekilde bir tarife önerebilir misiniz? Tüm operatörler olabilir. Turkcell'den geçeceğim.

• lımıtsiz
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.