Şimdi Ara

Sizce limitsizmi alayım cep aile'mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kız arkadasımla farklı sehirlerdeyiz, görüşme süremizde cok cok uzun günde 8-9 saat0 geriye kalan drumlarda da sms.
    Kısacası sms'de konusmada sınırsız olmalı, yalnızca vodafone ve tek bir numaraya baska aradıgım hiç bir özellik yok.
    35 liraya tüm vodafonlularla sınırsız dikkatimi cekti, bir arkadasımda cep aile dedi ona biraz bakındım adamlar tekerleme gibi yapmıslar en önemli konu soyisimlerimiz farklı aile deyince acaba soy isim ararmıki.

Yada arkadaşlar varmı konuya hakim olanların tavsiyesi, bu işten minimum kac lira maliyele cıkabilirim. Faturalı kontörlü farketmez, istediğim tek özellik 1 tek vodafone numarasıyla konuşup mesajlaşmak.

• quote:

Orijinalden alıntı: o6

Kız arkadasımla farklı sehirlerdeyiz, görüşme süremizde cok cok uzun günde 8-9 saat0 geriye kalan drumlarda da sms.
    Kısacası sms'de konusmada sınırsız olmalı, yalnızca vodafone ve tek bir numaraya baska aradıgım hiç bir özellik yok.
    35 liraya tüm vodafonlularla sınırsız dikkatimi cekti, bir arkadasımda cep aile dedi ona biraz bakındım adamlar tekerleme gibi yapmıslar en önemli konu soyisimlerimiz farklı aile deyince acaba soy isim ararmıki.

Yada arkadaşlar varmı konuya hakim olanların tavsiyesi, bu işten minimum kac lira maliyele cıkabilirim. Faturalı kontörlü farketmez, istediğim tek özellik 1 tek vodafone numarasıyla konuşup mesajlaşmak.

Kurumsal hat alma şansın var ise.

Ayda 2 hat için toplam 25 tl ödeyerek

10000 DAKİKA + 10000 SMS senin
    10000 DAKİKA + 10000 SMS kız arkadaşın

Yeter mi :)

• Cep Ailede soy isimler farklı olabilir. Hiç tanımadığın birisinide Ailene katabilirsin..

Sınırsız görüşürsün ancak sadece ilk 4 ay her yöne 3000 sms alabilirsiniz..

Kız arkadaşınızın tarifesi aynı kalsın..

Siz Aile reisi olun..

Hem her yöne 100 dk görüşün
    Hem 4 AY BOYUNCA HER AY HER YÖNE 3000 SMS ATIN.
    HEM SINIRSIZ KONUŞUN
    HEM SEVGİLİNİZE SİZDEN HER AY 50 KONTÖR HEDİYE GİTSİN..

HEPSİNE TOPLAM 30 TL ÖDEYİN..
  • Malesef kurumsal alma şansım yok :) Blackberry_Gemini aydınlatıcı bilgin içinde teşekkür ederim. Şuan vodafone kntörlü var bende onu faturalıya tasırım vergişerle vs. cebimden cıkıcak 35 YTL'lik bir rakam mı cıkacak ortalama ? Birde söz gelimi 4 ay sonra ben bu hattı kapattırsam bir sorun olusurmu maddi anlamda yani herhangi bir tahahütte bulunuormuyuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi o6 -- 24 Şubat 2010; 17:41:48 >
  • s.volkan abicim,iyi hoşda birazda limitleri zorlasan,daha fazla harcama ihtimalini de göz önüne alsan.

Hepimizin sorunu hep 100 kontör yükleyerek 1 ay geçinmeye çalışırken mecburen 250 kontör harcadığımız değilmi.

Hep en en az ödeyebilinicek fiyatı yazıyorsun,biraz da bardağın boş tarafını anlat.Tamam cep aile ve cep limitsis 55 şu an ülkemizdeki en iyi 6 tarife arasındadır.(avea heryöne kamu-gsmobile eski açık - vodafone heryöne kamu)

Arkadaşım kontörlü faturalı farketmez demiş.Ben kendisine bir fikrim olacak s.volkan da katılacaktır.

Taraftar hatlarında en az 100 kontöre (20 Tl ) en az 1900 dakika veren kontörlüler var.

Geçersin onlara,her yöne ayrıca 1000 dakika kazanırsın,ayrıca kız arkadaşını her ay 1900 dakika ile ararsın.

Masrafın 20 TL. Yani 15 TL az ödersin.Ayrıca diğer yönleri de 1000 dakika ücretsiz ararsın.

BU kampanya yakında bitecekti,uzatılabilirmi bilemiyorum.

• İyide sms için para vereceğini düşünürsek

Diğer yön aramaları Vodafone Cep Ailede 6 sn BAZLI İKEN iken Aveanın bahsettiğiniz tarifelerinde 60 sn BAZLI.

Ayrıca günde 5 saat arasa 300 dk yapar, taraftar hatları 6 günde iflas eder..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.volkan -- 24 Şubat 2010; 18:19:12 >
  • Taraftar hatları arkadaşın anlattığı kadarıyla ona yetmez.
    Arkadaş en az 8saat konuşuyorum demiş. Ayda 250saat eder. Taraftar hatlarıyla en fazla 60 65 saat arası konuşabilir.
    Arkadaşım benim d sana tavsiyem voda ceplimitsiz.ayrıca 6lira verip sınırsız sms atabilirsin. Kız arkadaşın kontörlu hat kullanıyosa aylık 39kontöre 3000 heryone sms alabilir.(günde 100sms sınırlı) bu uymazsa haftada 15 kontöre 5000sebeke ici sms alabilir. Artık karar senin...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mp3DeLiSi

Taraftar hatları arkadaşın anlattığı kadarıyla ona yetmez.
    Arkadaş en az 8saat konuşuyorum demiş. Ayda 250saat eder. Taraftar hatlarıyla en fazla 60 65 saat arası konuşabilir.
    Arkadaşım benim d sana tavsiyem voda ceplimitsiz.ayrıca 6lira verip sınırsız sms atabilirsin. Kız arkadaşın kontörlu hat kullanıyosa aylık 39kontöre 3000 heryone sms alabilir.(günde 100sms sınırlı) bu uymazsa haftada 15 kontöre 5000sebeke ici sms alabilir. Artık karar senin...

Bu yöntem daha kalıcı çözüm olur.cep aile paketi olayında sms hediyesi ilk 4 ay çünkü.misal ben 2 ay sonra kontörlüye geri dönüyorum

Sen cidden vodafone dışında birini aramayacaksan vodafone cep limitsiz alırsın 6 tl ye de sms paketi alırsın biter.Ama yok bu senin tek hattın ve sen farklı operatörleri de arayan biriysen ozaman cepkonuş 150 yada cep aile reisi tarifelerinden birini seçerek cep aile paketinden yararlan ve arkadaşını grup üyesi yap ama dediğim gibi sms hediyesi 4 ay sonra biter ozaman tekrar durum değerlendirmesi yapmak zorunda kalırsın.Kontörlüde okadar uzun süre konuşma avantajı olmaz zaten senin faturalı olman ve bu 2 öneriden birinde karar kılman gerek.arkadaşın kontörlüde olsa olur sonuçta aramalar senden doğru olur sadece o sms paketi alır cep limitsiz seçersen.Seçimini etkileyecek faktör başka hiçbiyer aramazmısın bu etkiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeSiN -- 24 Şubat 2010; 19:39:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mp3DeLiSi

Taraftar hatları arkadaşın anlattığı kadarıyla ona yetmez.

evet iyi düşünmüşsün,günde 8-9 saat olayına dikkat etmemişim.

o zaman s.volkan ın dediği cep aile de olabilir heralde.kendi arasında günde 5 saatten az konuşmayanlar için iyiki varsın vodafone

diyorum başka ne diyeyim.Çünkü vodafonenin kendi arasında sınırsızı baya tarife var.Cep aile seçerken bulunacağın tarife olarak

paket başı en ucuzu seçildiğinde çok işe yarar,yoksa amaca ulaşmaz indirim.Cep aile gerçekten profesypnelce ayarlanmış,iyi

kullanılırsa kendi arasında sınırsız kullananlar için en iyisi.

Bu arada dostum konuyla alakası yok ama,ben sağlık konularına da ilgi duyarım,günde bu kadar fazla konuşma

beyne ve genel olarak da sağlığa zararlı değilmidirki?

Günde 8 saat :) 24 saatin 3 de 1'i :) uyku saatine denk.İş-Öğrencilik-Okul-WC-Banyo-TV-Yemek-Uyku

Nasıl ayarlayabiliyorsun bunları.

Sizce limitsizmi alayım cep aile'mi

• Hepinize ilginiz için teşekkür ederim arkadaşlar, evet süre kısıtlaması bana olmamalı. Sanırım en mantıklısı şimdilik cep aile 4 ay sonrada bir durum degerlendirmesi yapmak gerekli.
    Gerçi maliyet kıyaslaması yapmadım :D limitsizde +6 sms için vercem sanaımrım bana 41 liraya maloluyor.

Arkadaşım mecbur rayına koymak zorundasın aşk işte :) Uyumuyosun onunla konusuyosun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi o6 -- 24 Şubat 2010; 20:20:28 >
  • 4 ay boyunca boşuna fazladan ödeme yaparsın benden sana demesi..

CeP Aile tek kişiyel görüşen için Cep Limitsizden kat ve kat daha iyi bir tarife paketidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackberry_Gemini

güzelmiş bu. hangi operatör-hangi tarife acaba? faturalı mı ön ödemeli mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: heathrow

quote:

Güzelmi :))

Benim yaptığım hatayı yapıyorsunuz,adam günde kaç saat konuştuğunu yazmış.

25 tl ama dakika sınırı var.

s.volkan ın önerdiği cep aile nin taktiği iyi ama işte onda en avantajlı tarifeyi iyi seçeceksin,ve konuşacağın kişilerin dışına çıkmayacaksın.

sms hakkın bitince geçersin başka operatöre ya,kontrat şartı yok bildiğim kadarıyla cep aile de.istediğinz aman bedelsiz çıkarsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: GSMobiLe

quote:

quote:

Güzelmi :))

Benim yaptığım hatayı yapıyorsunuz,adam günde kaç saat konuştuğunu yazmış.

25 tl ama dakika sınırı var.

s.volkan ın önerdiği cep aile nin taktiği iyi ama işte onda en avantajlı tarifeyi iyi seçeceksin,ve konuşacağın kişilerin dışına çıkmayacaksın.

sms hakkın bitince geçersin başka operatöre ya,kontrat şartı yok bildiğim kadarıyla cep aile de.istediğinz aman bedelsiz çıkarsın.

konuyu açan arkadaş için sormadım kendim öğrenmek için sordum...

• quote:

quote:

quote:

• Vodafone Limitsiz Ofis Çalışan tarifesi

12,5 tl karşılığı şirket içi 10000 dakika + 10000 sms

Kurumsal hat alma avantaju olan sevgililer için ideal.

Ayrıca konuyu açan arkadaş günde 8-9 saat demiş. 2 tarafın 20000 dakikası günde 11 saate tekabül eder. Yani yeter :)
  • 8-9 saate kadar geldim orada tıkandım. arkadaşım o kadar konuşulur mu. kanser olursun mazallah. kulaklık kullanmıyorsan yazık günahtır.
  • quote:

Vodafone Limitsiz Ofis Çalışan tarifesi
    12,5 tl karşılığı şirket içi 10000 dakika + 10000 sms
    Kurumsal hat alma avantaju olan sevgililer için ideal.
    Ayrıca konuyu açan arkadaş günde 8-9 saat demiş. 2 tarafın 20000 dakikası günde 11 saate tekabül eder. Yani yeter :)

Yeni Limitsiz Ofis Çalışan Esasları

"Grup içi kısıt seçeneği ücretsiz sunulacaktır. Kısıtlama seçeneğine kaydolan hatlar, sadece grup içi arama yapabilecek, diğer yönlere arama yapamayacaklardır. "

süpermiş :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: karamsar1İ

8-9 saate kadar geldim orada tıkandım. arkadaşım o kadar konuşulur mu. kanser olursun mazallah. kulaklık kullanmıyorsan yazık günahtır.

+1905
  • limitsiz al
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.