Şimdi Ara

Sizce LoL Bir Spor mudur? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
1
Favori
1.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ne sporu olum, sen hiç tv de falan 1 adam spor yaparken tanımadığı 4 tane dingilin gelip o sporu işkenceye çevirdiğini gördünmü
  • E-sporla normal spor bir değil zaten o yüzden e-spordur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spor degil oyundur. 2 kere 2 esittir 4 kadar net

• Küfür eden oyuncular agız kasını geliştirmiş oluyor buda spora girermi
  • http://www.youtube.com/watch?v=x64ZoanXDew&feature=share

tutku. bir spor için fazlasıyla yeterli olan şey de bu
  • E-spor denilince ne anladığınıza bağlı. Spor denilince koşmak terlemek geliyorsa aklınıza evet spor falan değil .

Santranç dünyada spor olarak kabul edilir. Düşünürsün hamleleri hesaplarsın birçok kombinasyon denersin vs vs. Ama terlemessin birşey yapmassın lol den bile az efor sarfedersin ama spordur . Bilmem anlatabildimmi .

He siz küfür edip mouse da sadece tık tık yapmak için giriyorsanız bilemem .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ASALEK576

quote:

Orijinalden alıntı: Runato

quote:

Spor fizigi gelistirir

Bu mantikla satrancta spor degil

Tavla pisti falanda spor o mantikla

Haklisin zaten vezir oynamak sans isi adama bait atmakta sans isi adamlarin maci bosa 3 saat felan suruyor

• hayatını bu işten kazanan için spor senin benim gibi oynayanlar için eğlence zaman geçirme
  • Satranç sporsa Lol'de spor kanımca
  • Loner Gun kullanıcısına yanıt
    Kişiye göre, duruma göre değişir.
    Birdefa Lol spor olmasa bile bir iştir. Şöyle düşün. Futbol senin için sadece bir oyun yada spordur. Sen çıkıp halı sahaya gidip maç yaparsın. Sadece eğlenirsen belki 1 tepsi baklava yada kola kazanırsın eğlencesine oynarsın. Futbol senin için bir oyundur, ama futbolcu oradan para kazanıyor, ekmeğini kazanıyor. Geçimini buradan karşılıyor. Boş zamanlarında değil, para kazanmak için bu işi yapıyor. Futbolcuya gidip oyun oynayarak para kazanıyor diyor musunuz?

Sporla ilgili bir örnek vereyim. Dart, satranç, briç bunlarda spor dalı olarak geçiyor.

LOL'ün spor olup olmaması önemli değil. Aynı ilk verdiğim örnek gibi düşün. Sen LOL'ü sadece eğlenmek için oynuyorsundur, girip vakit geçiriyorsundur ben ise LOL'den para kazanıyorumdur. Senin için bir oyun ama benim için oyun değil iş. Sen vakit geçiriyorsundur, ben vakittimi buna ayırıyorum. Sen boş vaktim çok bi oyun atayım diyorsundur, ben LOL'den vakit bulabilirsem dışarı çıkayım diyorumdur.

Yani kişiye göre değişir. Spordur değildir, spor dalıdır yada değildir bu tartışılır. Bence santrancın spor olduğu bir yerde lol'de spordur. Spor olsun olmasın şu bir gerçek ki LOL bir iştir. Çalışma alanıdır. Bu işten insanlar ciddi derecede para kazanıyor, geçimini bu işten sağlıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dincerecevit -- 29 Eylül 2014; 8:48:51 >

• Postları özetlemek gerekirse ;

Bağımlılar : spordur
    Zevk için oynayanlar : saçmalamayın ne spor'u
  • sizin i.ö.o ve lise de hocanız spor yerine santraç filan oynattı herhalde size. senin aklında da o kaldı D:
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Spor fizigi gelistirir

Haklisin zaten vezir oynamak sans isi adama bait atmakta sans isi adamlarin maci bosa 3 saat felan suruyor

Tek zarla oyna tavlayi

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Spor fizigi gelistirir

Tek zarla oyna tavlayi

Haha so funny i forgot to laugh

• buraya açıpta spor değildir cevabı bekleme boşuna da kafayı yorma spor değildir. ne derlerse desinler önemli değil.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.