Şimdi Ara

Sizce LoL Bir Spor mudur? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
1.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Spor fizigi gelistirir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yerlerimizi alalım burda kavga çıkacak sanki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Loner Gun

quote:

Orijinalden alıntı: Rapid Step

Spor ya da idman, önceden belirlenmiş kurallara göre, bireysel veya takım halinde yapılan rekabet amaçlı yarışma ve kişisel eğlence veya mükemmelliğe ulaşmak için yapılan fiziksel aktivitelerdir. Spordaki en önemli etmenler, kişilerin fiziksel kapasiteleri, yetenekleri ve galibiyete olan inançlarıdır. Spor, kişilerin yaptıkları hareketlerle birlikte, top, hayvan gibi birtakım objelerle yapılan hareketlerin tümünü kapsamaktadır. İskambil oyunları gibi oyunlar ise, yalnızca zihinsel yeteneklere dayanmasına rağmen spor olarak kabul edilmektedir.

okuma anlama yeteneğin iyiyse spor mu değil mi karar verebilirsin

Böyle düşünürsen evet doğru. Ancak bir de şu açıdan düşün. Bu bir spor ve sporun bir sahibi olmamalı. Örneğin Riot istediği zaman istediğine ban atabilir, istediği kişiye şampiyon ve kostüm verebilir ve en önemlisi istediği zaman oyunu kapatabilir. Durum bu olunca sadece müsabaka olmakla kalır, spor olmaz

Hayatta başarısız bir kaç ergenın yorumlarına takılmayın derim. Bunun neresi spor allasen?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• spor mu değil mi bilmem ama turnuvaları falan izlemek oynamaktan zevkli geliyor bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ASALEK576

quote:

Orijinalden alıntı: hateternal

quote:

quote:

quote:

Spor fizigi gelistirir

Parmaklarımı görsen, hele ki orta parmağımı

Isini goruyo mu bari ?

Çok beğeniyorlar

Kanka yalniz sakasi bi yana pcde vakit gecirenlerler yumrugunu sikinca kaslari cikiyo.

10 kg dambılla çalışıyorum çıkmıyor ya la

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Spor fizigi gelistirir

Parmaklarımı görsen, hele ki orta parmağımı

Isini goruyo mu bari ?

Çok beğeniyorlar

Kanka yalniz sakasi bi yana pcde vakit gecirenlerler yumrugunu sikinca kaslari cikiyo.

10 kg dambılla çalışıyorum çıkmıyor ya la

Kanka ben 2 yil body yaptim.O klavyeyle yazi yaza yaza cikio.Mesela bilek guresi yaparsam rahat alirim ama iste cok kullandigi icin cikiyo.Mesela garsonlarda surekli tabak falan tasidigi icin kasli gozukur ama tirt :D

• quote:

Spor fizigi gelistirir

Bu mantikla satrancta spor degil

• sanmıyorum
  • Spor değildir. E-spor demekte saçmadır. He bu oyunun müsabakası düzenlenir. Ama müsabakaya katılanlara e-sporcu demek yerine profesyonel oyuncu demek daha doğrudur. Ayrıca satranç oynamak ile bu oyun tamamen farklıdır. Satranç insana yararlıdır. İnsan sağlığına zarar vermediği gibi bir çok yararı vardır. Satrancın yararlarını burada sayarak bitiremezsiniz. Oyun ise günde 14-16 saat bilgisayar başında oyun oynayarak antrenman yapan insanlara daha iyi oyunculuk haricinde hiç bir şey kazandırmaz. Aksine uzun süre hareketsizlikten dolayı ve sürekli ekrana bakmaktan dolayı ciddi sağlık sorunları olur bu kişilerde. Zaten oyunu bırakan oyuncuların bir çoğu sağlık sorunları nedeniyle oyunu bırakıyor. He sonuçta kişilerin kendi tercihi. Böyle turnuvaları izleyince insan zevk alıyor. Kendilerine e-sporcu diyebilirler saygı duyarım. Ama benim gözümde kendileri profesyonel oyunculardır. Bu sektör ilerleyen yıllarda daha fazla ilerleyebilir. Daha fazla profesyonel oyuncu ve daha fazla takım olabilir. Daha büyük paralar dönebilir hem organizasyonlarda hem de oyuncuların aldıkları paralarda. Ama bu League of Legends'ın bir oyun olduğu gerçeğini değiştirmez. Oynayan kişileride sporcu veya e-sporcu yapmaz bütün bu olaylar. Sadece profesyonel oyuncu yapar. Oda bu işi para kazanmak adına yaptıkları için.

• Hayır degildir

• Öncelikle şunu söylemeliyim. Satranç ile bunu bir tutamazsınız. Ayrıca çoğu önemli sporla ilgili isimlerde satrançı spor olarak görmüyor o ayrı birşey. Ayrıca Oyunun yararı olmamakla beraber insanların sağlığına zarar verip asosyalleştirmekten başka bir işe yaramıyor. İlla e-spor diye tutturuyosanız bütün turnuvası olan oyunlar e-spor dur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loner Gun -- 28 Eylül 2014; 22:21:44 >
  • Bilgisayar oyunudur. Bunu bir iş veya mesleğe çevirmek saçmalıktan başka bir şey değil.
  • İskambil oyunlarının spor olduğunu da düşünürsem evet ama genel anlamda hayır.

• Spor'un tanımına baktığımızda E-spor bir spor dalı değildir ama pro spor gibi bir eğlence dalıdır. Ayrıca pro spor da insan sağlığına zarar veriyor ve verdiği zarar E-spor ile kıyaslanamayacak kadar inanılmaz derecede. Birçok genç sporcuda aşırı antreman yüzünden organ yetmezliği ortaya çıkabiliyor yada kalbin gerekenden fazla çalışmasına bağlı olarak kalp krizinden ölüyorlar.
  • BencE-spor
  • ne sporu delirmeyin ben 3 yaşından beri bilgisayar oyunu oynuyorum hugoyla başladık fifa cod gta derken ben şimdi sporcumu oluyorum her oyunda taktik strateji yapıyorum diye?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Runato

quote:

Spor fizigi gelistirir

Bu mantikla satrancta spor degil

Tavla pisti falanda spor o mantikla

• quote:

Orijinalden alıntı: Loner Gun

quote:

Orijinalden alıntı: Rapid Step

Spor ya da idman, önceden belirlenmiş kurallara göre, bireysel veya takım halinde yapılan rekabet amaçlı yarışma ve kişisel eğlence veya mükemmelliğe ulaşmak için yapılan fiziksel aktivitelerdir. Spordaki en önemli etmenler, kişilerin fiziksel kapasiteleri, yetenekleri ve galibiyete olan inançlarıdır. Spor, kişilerin yaptıkları hareketlerle birlikte, top, hayvan gibi birtakım objelerle yapılan hareketlerin tümünü kapsamaktadır. İskambil oyunları gibi oyunlar ise, yalnızca zihinsel yeteneklere dayanmasına rağmen spor olarak kabul edilmektedir.

okuma anlama yeteneğin iyiyse spor mu değil mi karar verebilirsin

Böyle düşünürsen evet doğru. Ancak bir de şu açıdan düşün. Bu bir spor ve sporun bir sahibi olmamalı. Örneğin Riot istediği zaman istediğine ban atabilir, istediği kişiye şampiyon ve kostüm verebilir ve en önemlisi istediği zaman oyunu kapatabilir. Durum bu olunca sadece müsabaka olmakla kalır, spor olmaz

Zaten moba turu spor olur Lol onun altına girer
    TFF de istediğine ceza veriyor zaten bir şey değişmez bence

• spor olarak biryere koyamadıkları için yasal olarak bu turnuvaların devamı için e-spor dalgasını cıkarttılar bu yasalardaki boşlugu doldurmak amaclı yapılan bişey olarak tahmin ediyorum kısacası

spor degil e-spor dur
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.