Şimdi Ara

SİZCE MİDEA MI, YOKSA SİGMA MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
7.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. ben iskenderunda oturuyorum. buralar yazın çok sıcak ve nemli. evime klima almak istiyorum. evim 110 m2 tek klima ile diğer odaların kapıları kapalı sadece yatak odası, hol ve mutfak açık olarak yaklaşık 55m2 serinletmek istiyorum. apartmandaki bazı arkadaşlarım bunu 18000 düz klima ile yapıyorlar ama diğer iki oda tam olarak verimli olmuyor. bu arada tek klima almamdaki sebep klimalı yerde uyuyamıyorum ve bebek var.

Ben 24000lik inverter ile bu düşünceyi gerçekleştirmek istiyorum.

Bugün mitsubishi electric ve iklimsaya gittim.
    MİDEA VERTU SERİSİ İNVERTER KLİMA 24000 BTU 2300 DEDİLER. SESLİ MİDİR AYRICA?
    BİRDE SİGMA İNVERTER VAR AMA SERİSİNİ HATIRLAMIYORUM. O DA 2300 CİVARI İDİ.

İLK SORUM. SİZCE PROJEMDE BAŞARILI OLURMUYUM?
    İKİNCİSİ MİDEA'YI TAVSİYE EDER MİSİNİZ? 2500 DEN DÜŞÜK BÜTÇE VAR. TECRÜBELİ VEYA BİLGİ SAHİBİ ARKADAŞLAR CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM...
    ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.

• arkadaşlar fikri olan yok mu?
  • merhaba arkadaslar ben forum a bugun uye oldum. iklimsa servisinde calismaktayim midea nin inverteri yoktur.sigma ise cok daha kalitelidirvede onun inverteri vardir.sigma yeni modeller sadece normallerde midea nin fr 410 gazlisidir midea yi fr 22 yerine fr 410 ile calistirip uzerine sigma yazmislar kumandasi goruntusu tamamen mideadir eger maddiatin iyi ise ben sana sharp oneririm piyasada daha kaliteli klima bulamassin buna mitsubishi de dahil bunlardan cok daha ustundur invertor klimalar cok hassastir her yerde kullanilamaz elektiriklerinde surekli dalgalanma varsa hic tavsiye etmem eski duzen klimalar senin icin daha ii olacaktir .
  • quote:

Orijinalden alıntı: nmnfs

merhaba arkadaslar ben forum a bugun uye oldum. iklimsa servisinde calismaktayim midea nin inverteri yoktur.sigma ise cok daha kalitelidirvede onun inverteri vardir.sigma yeni modeller sadece normallerde midea nin fr 410 gazlisidir midea yi fr 22 yerine fr 410 ile calistirip uzerine sigma yazmislar kumandasi goruntusu tamamen mideadir eger maddiatin iyi ise ben sana sharp oneririm piyasada daha kaliteli klima bulamassin buna mitsubishi de dahil bunlardan cok daha ustundur invertor klimalar cok hassastir her yerde kullanilamaz elektiriklerinde surekli dalgalanma varsa hic tavsiye etmem eski duzen klimalar senin icin daha ii olacaktir .

yuh be

salakmı var senin karşında, internet çagında atmak çok ayıp,

midea ınverter cihazları vardır ama sabancı getirmiyor,

çakma marka sigma ise haier firmasına dandik olarak montajlatılıyor sabancı özeni ile, yazık be senelerce bu halka dandik mitsubishiler satarak salak yerine kodunuz.

• Hocam merhaba. öncelikle yeni işin hayırlı olsun. iklimsa midea satışını durdurmuş. klima plus ta satılıyor. midea nın invertorü var. VERTU DC olarak benim bildiğim. Midea bildiğim kadarıyla dünyanın en büyük klima üreticisi. Sigma da dediğiniz gibi orada üretiliyorsa ne üstünlüğü var bildiğiniz?

bir de ben yanlış anlamışım 24000 lük inverterlar 2800 liraymış. düz 2000 lira. pahalı geldi bana biraz.

BAŞKA KLİMA TAVSİYENİZ VARMI ŞU AN ALABİLECEĞİM?
  • arkadaşım çakma markalara birde bunu övenlere bakma, ne sokacaklarını şaşırıyorlar

mitsubishi havy-elektric
    panasonic
    daıkın
    toshiba
    hitachi
    alınacak markalar

midea-gree güzel olsada ülkemize ne kadar iyileri getiriliyordur Allah bilir, bildiklerinden şaşma
  • midea ve sigma almana gerek yyok uzak dur zaten bunlardan sigma'yı midea üretiyor,sen en iyisi airfel'den al fiyat açısından uygundur ve gree üretimidir klimalar
  • AIRFEL 22000 LİK VAR İNVERTER OLARAK FİYATTA UYGUN GÖZÜKÜYÖR DEDİĞİNİZ GİBİ 2300 CİVARI. ÖZELLİKLERİ YAZMIYOR SİTEDE AMA.
  • ARKADAŞLAR BEN HİTACHİ 14.000 BTU İNVERTER KLİMA ALDIM ÜSTELİK KAPASİTESİ 18.000 E KDR ÇIKIYOR.MÜKEMMEL BİR CİHAZ SESSİZ VE YÜKSEK PERFORMANS GELEN ARKADAŞLARINDA İŞÇİLİKLERİNDEN ÇOK MEMNUN KALDIM ELEKTİRİĞİNE KANALINA KADAR TAKTILAR HİÇBİR ÜCRET ALMADAN SİZEDE ÖNEREBİLİRİM 0232-388-29-49 ŞANLI KLİMA
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.