Şimdi Ara

Sizce N78 Almalımıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar başlıkta dedigim gbi n78 cok hosuma gidior bulup direk almayı düşünüorum forumda biraz araştırma yaptım iyi ve kötü yorumları okudum bilgim oldu şuan elinde olan veya kullanan arkadşların bana yardımcı olmalarını istiyorum..

elimde samsung 5233w var wifi modeli ve dokunmatik asırı sıkıldım bu telefondan n78i o yüzden istiyorum.

Bide telfonun sıfırı üretilmiyor galiba ? öyle okudum bi kac yerde 2. el fiyatları ne kadardır ankarada oturuyorum uygun fiyat ve tekliflere acıgım şimdiden tşk ediyorum.

• N79 a baktın mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: sPeerless

N79 a baktın mı
    evet baktım hoşuma gitmedi açıkcası dış görünümü :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: stone222

evet baktım hoşuma gitmedi açıkcası dış görünümü :/

Alıntıları Göster
    N78 ile N79 karşılaştımalarında genellikle N79 seçilir.. tabi dış görünümü beğenmediysen seçim senin. N78 al.
  • quote:

N78 ile N79 karşılaştımalarında genellikle N79 seçilir.. tabi dış görünümü beğenmediysen seçim senin. N78 al.

Alıntıları Göster
    kafana yatıyosa al kardeş symbian gibi bazı sorunları olabiliyor ama ondan önce telefonu beğenmek önemli bence
  • quote:

Alıntıları Göster
    İkisini de büyük bir keyifle kullanmıştım, ikisini de tavsiye ederim.
    Yalnız 2008 model cihaz bunlar sıfırın bulamazsın, temiz 2. el belki ama büyük bir ihtimalle garantileri bitmiştir.
    Son kullanıcısı olursun, teknik hizmet, parça, aksesuar vs bulmakta zorlanabilirsin ve cihaz elinde kalabilir, bunları da unutma kardeşim.

N79 özellik olarak daha üstündür, bunu da belirtmek isterim.

İki telefonun kıyaslamasını burdan inceleyebilirsin ;

N78 - N79
    http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=2254&idPhone2=2497

• quote:

Orijinalden alıntı: gokmay

İkisini de büyük bir keyifle kullanmıştım, ikisini de tavsiye ederim.
    Yalnız 2008 model cihaz bunlar sıfırın bulamazsın, temiz 2. el belki ama büyük bir ihtimalle garantileri bitmiştir.
    Son kullanıcısı olursun, teknik hizmet, parça, aksesuar vs bulmakta zorlanabilirsin ve cihaz elinde kalabilir, bunları da unutma kardeşim.

N79 özellik olarak daha üstündür, bunu da belirtmek isterim.

İki telefonun kıyaslamasını burdan inceleyebilirsin ;

N78 - N79
    http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=2254&idPhone2=2497

Katılıyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xr mı xs mi almalıyım ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • eskidi bu telefonlar alma bence yeni cihazlara bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Technotronic

eskidi bu telefonlar alma bence yeni cihazlara bak
    Yeni cihaz olarak bu görünüm bu tarz şeklinde ne önerebilrsiniz sürgülü telefon hariç ?
  • star wifi nin ekrani resistif o yuzden hosuna gitmemesi cok dogal kapasitif ekranli dokunmatik cihazlara bakmani tavsiye ederim
    n79 tarzi modellerin modasi gecmek uzere bir sûre sonra bikarsin
  • quote:

star wifi nin ekrani resistif o yuzden hosuna gitmemesi cok dogal kapasitif ekranli dokunmatik cihazlara bakmani tavsiye ederim
    n79 tarzi modellerin modasi gecmek uzere bir sûre sonra bikarsin
    Dokunmatik telefonlardan bıktım acıkcası star wifi s5620 monte, s8003 galaxy kullandım benim bu nokia modellerine ilgim bitmez açıkası ilkkez bi telefonu bukadar begendim :)
  • dedigim gibi kullandigin telefonlar resistive ekranli telefonlarmis
    kapasitif ekranli cihazlara bak dokunmatik istiyorsan
    wave 1 , galaxy ace , lg p503 gibi cihazlari alman senin icin daha iyi tercih olur
    bu saatten sonra n78 yavas kalir ve modasi gecmis bir telefondur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technotronic -- 8 Mart 2011; 13:10:20 >
  • quote:

dedigim gibi kullandigin telefonlar resistive ekranli telefonlarmis
    kapasitif ekranli cihazlara bak dokunmatik istiyorsan
    wave 1 , galaxy ace , lg p503 gibi cihazlari alman senin icin daha iyi tercih olur
    bu saatten sonra n78 yavas kalir ve modasi gecmis bir telefondur
    2008 de ciktiginda almistim cok iyi bir telefondu.Kullandigimr icinde en hizlisi idi symbian olmasina ragmen.Telefonda yok yoktu gps,wlan,fm transmitter kamerasi 3,2 mp olmasina ragmen 5mp lerden cok daha canli ve guzel resimler cekiyordu.Uzaktan cekilmis bir resmi buyuterek yazilari okuyabilirdim.N78 ile N79 arasinda kalmistim bir ara ancak N79da fm transmitter olmamasi ve N78in dizayninin daha hos olusu beni N78e cekmisti hicte pisman olmadim severek kullandim.Tek begenmedigim yönü malzemesi cikti yani Plastik olusu arka kapagi ince idi.Bazen dusunuyorumda bu Iphone4 sanki dizaynini N78den calmis gibi duruyor .Emektar N78i 2 sene kullandim Iphone gecis yapinca N78 evde yatiyor odur budur.Bence teknik donanim olarak uygun fiyatiyla o dönemin en iyisi idi pek kimse tanimadi ben sanslilardan biriyim herkeste olmadigi icin telefonu gören sasardi.

• quote:

Orijinalden alıntı: _turbo_

2008 de ciktiginda almistim cok iyi bir telefondu.Kullandigimr icinde en hizlisi idi symbian olmasina ragmen.Telefonda yok yoktu gps,wlan,fm transmitter kamerasi 3,2 mp olmasina ragmen 5mp lerden cok daha canli ve guzel resimler cekiyordu.Uzaktan cekilmis bir resmi buyuterek yazilari okuyabilirdim.N78 ile N79 arasinda kalmistim bir ara ancak N79da fm transmitter olmamasi ve N78in dizayninin daha hos olusu beni N78e cekmisti hicte pisman olmadim severek kullandim.Tek begenmedigim yönü malzemesi cikti yani Plastik olusu arka kapagi ince idi.Bazen dusunuyorumda bu Iphone4 sanki dizaynini N78den calmis gibi duruyor .Emektar N78i 2 sene kullandim Iphone gecis yapinca N78 evde yatiyor odur budur.Bence teknik donanim olarak uygun fiyatiyla o dönemin en iyisi idi pek kimse tanimadi ben sanslilardan biriyim herkeste olmadigi icin telefonu gören sasardi.

N79 da fm transmitter varki

• quote:

Orijinalden alıntı: onkuba

quote:

Orijinalden alıntı: _turbo_

N79 da fm transmitter varki

Alıntıları Göster
    Nokiadan şaşmamak lazım birde sorcagım bi kaç şey olcak diyelimki telefonu aldım elimdede yedek kasa var ve bi videoda görmüştm bi kac alet edevatla adam kasayı deistiriyodu ben o aletleri nerden bulabilirm bide bu symbian nedir nasıldır bana biraz bilgi verebilcek olan varmı ?

• quote:

Nokiadan şaşmamak lazım birde sorcagım bi kaç şey olcak diyelimki telefonu aldım elimdede yedek kasa var ve bi videoda görmüştm bi kac alet edevatla adam kasayı deistiriyodu ben o aletleri nerden bulabilirm bide bu symbian nedir nasıldır bana biraz bilgi verebilcek olan varmı ?

Alıntıları Göster
    evde ekmek kalmadi markete veya bakkala gidip ekmek almalimiyim,

kalemimin 0,5 ucu bitti kantinemi gidiyim kirtasiyeyemi?

• quote:

milyoncularda ve çin pazarı gibi dükkanlarda o küçük tornovidalardan bulabilirsin.Noki dan şaşmam eskiden gecerliydi ama artık diğer telefonlarda saglam bol özellikli cihazlar yapıyo symbian nokia nın telefonlarda kullandıgı işletim sistemidir oyun program bu işletim sistemi sayesinda telefona yüklenebilir
    ancak symbian işletim sistemli telefonlar diğer işletim sistemlerine göre yavaştır ve donma kasma gibi sorunlarla karşılaşılabilir
    ama son tercih yine sizin

• quote:

Orijinalden alıntı: cudam

quote:

milyoncularda ve çin pazarı gibi dükkanlarda o küçük tornovidalardan bulabilirsin.Noki dan şaşmam eskiden gecerliydi ama artık diğer telefonlarda saglam bol özellikli cihazlar yapıyo symbian nokia nın telefonlarda kullandıgı işletim sistemidir oyun program bu işletim sistemi sayesinda telefona yüklenebilir
    ancak symbian işletim sistemli telefonlar diğer işletim sistemlerine göre yavaştır ve donma kasma gibi sorunlarla karşılaşılabilir
    ama son tercih yine sizin

Benim bu telefonu kullancagım alan sadece 0.facebook.com , Müzik , Mesaj geri kalan özellikleri kullanmıcam denebilir ve msela telefonu 1 gün tam kullanıorm 2 gün kullanmıyorum öyle tarif ediyim. bunlarda kasma ve donma olurmu ?

peki sizin bana önerebilceginiz böyle nokianın veya lgnin dokunmatik olmayan buna benzer telefonlara öneriniz varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stone222 -- 10 Mart 2011; 1:22:19 >

• lg nin o tarz alinabilecek bir modelini yok sanirim
    nokia nin 5800 diye bir telefonu var symbian isletim sistemli telefon radyo dinlerken reset atiyo , mesaj yazarken 30 karekter yazdiktan sonra yavasliyo
    n78 de symbian sonucta ayni sorunlar n78 de olabilir
    benim sana onerim wifi onemli degilse daha yeni model bir telefon olarak c5 oneririm yada k850 , c905 ,w715 gibi cihazlarada bakabilirsiniz
  • quote:

lg nin o tarz alinabilecek bir modelini yok sanirim
    nokia nin 5800 diye bir telefonu var symbian isletim sistemli telefon radyo dinlerken reset atiyo , mesaj yazarken 30 karekter yazdiktan sonra yavasliyo
    n78 de symbian sonucta ayni sorunlar n78 de olabilir
    benim sana onerim wifi onemli degilse daha yeni model bir telefon olarak c5 oneririm yada k850 , c905 ,w715 gibi cihazlarada bakabilirsiniz
    Arkadaşlar nokia n78 bulamadım ama 6720 almayı düşünüyorum bilen varmı aranızda Nokia 6720 nasıl bi telefon ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.