Şimdi Ara

Sizce nakilde puanlar ne kadar duser? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
4.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Evdeki Sinek

quote:

Orijinalden alıntı: dendoniz

quote:

quote:

quote:

quote:

Yok. Bence ingilizce ve almanca cok onemli. Bir sure sonra yaslandikca kafa almamaya baslar. Ne kadar erken o kadar iyi. Ayrica IAFL nin sozeli de korelttigini duydum. Dersanedeki hoca dedi.

sonuçta fen lisesi hocam biraz olsun o kadar ağırlık olarak sayısal göreceksiniz<

Acikcasi cok kararsizim. Ataturk fen de cemaat - akp catismasi oldugunu ve cok baskici old. duydum.

hocam kendi halinizde biri olursanız zaten size bulaşmazlar ki arkadaşlarınızıda siz seçiceksiniz bu işte olanlarını seçmezsiniz, eğer sayısal devam ettirmek istiyorum derseniz bence iafl gidin derim ama sözelim iyi derseniz kabataşa gidin derim

Sozel de sayisal da cok iyi.

o zaman hocam seçim sizde mesleğinize göre (belirlediyseniz) seçim yapın

Aslinda dil egitimi olmasini ve ileride kararimi degistirirsem sikinti olmamasini istiyorum. Beynim bulandi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yok. Bence ingilizce ve almanca cok onemli. Bir sure sonra yaslandikca kafa almamaya baslar. Ne kadar erken o kadar iyi. Ayrica IAFL nin sozeli de korelttigini duydum. Dersanedeki hoca dedi.

sonuçta fen lisesi hocam biraz olsun o kadar ağırlık olarak sayısal göreceksiniz<

Acikcasi cok kararsizim. Ataturk fen de cemaat - akp catismasi oldugunu ve cok baskici old. duydum.

hocam kendi halinizde biri olursanız zaten size bulaşmazlar ki arkadaşlarınızıda siz seçiceksiniz bu işte olanlarını seçmezsiniz, eğer sayısal devam ettirmek istiyorum derseniz bence iafl gidin derim ama sözelim iyi derseniz kabataşa gidin derim

Sozel de sayisal da cok iyi.

o zaman hocam seçim sizde mesleğinize göre (belirlediyseniz) seçim yapın

Aslinda dil egitimi olmasini ve ileride kararimi degistirirsem sikinti olmamasini istiyorum. Beynim bulandi.

dil önemlidir aslında ama tercih sizin sonuçta siz okuyacaksınız, sizin yerinizde olsam her iki okulada gidip görüş alırdım

• quote:

Üniversiteye 30 yaşında başlamıyorsun ki? 18 yaş geç değil.
  • dendoniz D kullanıcısına yanıt
    atatürk fenin ilk yerleştirmede taban puanı 493.7503 0.14 dilimle girmişler en son hayallerini kırmak gibi olmasın ama atatürk fen sanada biraz zor gözüküyo kesin gireceğini nerden çıkardın
  • beyler yerlestirme sonucu en son taban puanlarda konuyu hortlatiriz herkes gorur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Ben 4 yıldır hiç görmedim,duymadım. İlginç.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.