Bildirim
Sizce nasıl?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
çok iyi bence hiç elleme bununla yürü.Ekran kartı ve anakart olarak aynılarını bende aldım.Hayırlı olsun. -
giriş seviyesi anakartlar arasında vrm kalitesi olarak en iyisi gigabyte b450m s2h.
onun dışında sistem gayet düzgün -
1600af f/p oranından çıktı şahsen.
Ya onun yerine bütçe 3600 e zorlanmalı ya da 3300x alınmalı diye düşünüyorum. -
https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-crucial-500-gb-mx500-ct500mx5001-2-5-sata-3-0-fiyati,193288889.html
Ve crucial 3000mhz cl15 ramler 630 TL gibi değişiklikler daha iyi olacaktır eğer imkan varda 3600 daha iyi olur işlemci içinde -
Şu an işlemci harici bütün parçaları satın aldım hocam, bir yanlışım var mı diye danışmak istedim. Ramler 519 liraya gelince kaçırmak istemeyip almıştım. -
Gaming gecesinde 520 ye indi diye almıştım hocam, bir kaç kişi de forumda s2h daki soğutucuları sonradan alıp takabilirsin diyince kaçırmak istemedim msi'ı -
Sağolasın hocam sana da hayırlı olsun -
Oyunlarda yüksek ayarlarda sıkıntısız 60-75fps alayım yeter modundayım hocam. 3300x ler en düşük 1000 tl bandındaydı, 1600 af kovalıyorum şu an 700-750 civarı denk getirmeye çalışıyorum -
anakartı daha uygun ve daha ıyı sogutmalı gigabayt alabılırdınız.
işlemciyi 3300x e zorlasaydınız keske.
ekran kartınızdan 2k monıtorunuz olmadıgı ve 2k yerıne 1080 cozunurlukte oyun oynayacagınızı varsayıyorum
takoz bir 1600 af cıkarsa cok uzulursunuz. -
sarı sitede gördüm sanki bu ilanı
edit:Link
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuzgun_ -- 8 Haziran 2020; 8:47:1 > -
Hocm anakart, ram, ekrankartı her bir şey farklı -
ufak farklar.. marka farkları.. biri asus diğeri gigabyte gibi... -
Yok be hocam sadece işlemci aynı ekran kartı da 4gb modeli -
700 de etmez hocam ya sıfırı o fiyata geliyor.
600 civarı alınabilir ama.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X