Şimdi Ara

Sizce Nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 350-400 TL bütçem var, bir kaç tablet beğendim fakat kararsız kaldım. Sorunları varmıymış yokmuymuş diye pek fazla konu bulamadım, o yüzden size soruyorum. Beğendiğim tabletler şunlar;

1-YUANDAO N101 2. NESİL
    2-HYUNDAI ROCK X
    3-ONDA V712

Arkadaşlar bu 3 tableti özellikle soruyorum nasıldır diye, sorunları varmı diye. Daha iyi f/p ürünü tabletler varsa ve söylerseniz sevinirim.

• 1 Adet cevapdamı olmaz arkadaş.
  • hyundaı rock x derım ama sen bılırsın yınede
  • Yurtdışı Ainol HERO
  • Bana kalırsa Ainol Flame oraya yazdıklarının hepsinden daha iyi. Bir de Hero varki, yanında yat
  • ainol captaın yada flame 2 al
  • quote:

Orijinalden alıntı: YesName

ainol captaın yada flame 2 al

Biraz daha vakti var onların insanların kafasını karıştırma şimdi zaten zor karar veriyorlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİZCE DURUMUM NASIL
    6 yıl önce açıldı
    Sistem nasıl sizce?
    4 ay önce açıldı
    Sistem sizce nasıl?
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yuandao güzel bi sıkıntısı yok diye biliyorum. zaten birinci nesildeki sıkıntıları gidererek 2. nesili çıkardılar. Ama 15-20 gün sonra o fiyata 100 daha ekleyip 4 çekirdekli ramos w30 alırsın.

Hyundai rock x herşeyiyle bence çok güzel. 8' tablet arayanlara birebir. Fakat ilk parti üründe bi süre sonra dokunmatik ekran çalışmıyormuş
    Bu konuyu incele ben açmıştım:http://forum.donanimhaber.com/m_67233638/tm.htm

Onda'ya gelince pek fikrim yok. Daha önce Onda cihaz kullandım, herşeyinden memnundum ama, internet performansı rezaletti. 2 siteyi ard arda açınca ortalık karışıyodu :)

Yalnız kafama takılan şey şu; seçtiğin tabletler segment olarak hep birbirinden farklı

önce ekran boyutuna, sonra işlemcisine, daha sonra da diğer ek özelliklere bakarak karar vermeni tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmengn -- 6 Kasım 2012; 9:26:54 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.