Şimdi Ara

Sizce Nasıl Bi Sistem? ! ACİL Yardım !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Anakart EPOX EP-8RDA+ Pro (NF2U400,L,SATA) 82 $+KDV
    Ram TWINMOS DDR400 512MB Dual Channel Kit (2x256MB) 85 $+KDV
    Writer PLEXTOR 52x24x52 Siyah Box 69 $+KDV
    Ekran Kartı ASUS 128MB A9550 Game Edition TD (Radeon 9550) 87 $+KDV
    Disket Sürücü SONY-MITSUMI-OEM 1.44 MB 8 $+KDV
    Hdd SAMSUNG 120GB 7200RPM 8MB SATA 95 $+KDV
    İşlemci AMD Sempron 2500+ (1.75GHz,256K Cache, Socket A) BOX 86 $+KDV
    Kasa ASUS TA250 300W Siyah 63 $+KDV
    Klavye-Mouse Seti MICROSOFT Kablolu Optik Desktop Siyah 30 $+KDV
    Monitor SAMSUNG 793 MB 17\" CRT FLAT (Gri-Siyah) 157 $+KDV

arkdaşlar parçalar hakkında ACİL yorumlarınızı bekliyorum. Sizce bu bilgisayar tatminkar olurmu veya hangi parça neyle değişsse daha iyi olur. (fiaytları mavibilgisayardan aldım) Birde internetten Axess veya Bonus karda bildiğiniz vade farksız taksit yapan güvenilir en önemlisi kazık olmayan siteler varmı??

saolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WizaR -- 30 Ocak 2005, 23:33:16 >

• plextör writer yerine dvd writer alabilirsin..
  • ORTA şekerli...
  • quote:

Orjinalden alıntı: KeanuReeves

plextör writer yerine dvd writer alabilirsin..

+1 o kadar para cd-writer a verilir mi hocam.Aynı paraya dvd writer alırsın
  • Microsoft klavye mouse seti o kadar dandik ki.Bir mouse var scroll tuşu berbat zaten başta.Scroll falan yapcam derken ister istemez orta tuşa basıyosun.durduk yerde babylon falan acılıyo(ayarladıysan).Normal tıklamak falan bi acaip.Kısacası iğrenç bi mouse.Beş tuşlu iki scrollu A4 falan al ucuzdur hem.

Klavyesi de dandik.F clock diyede bi lüzumsuz tuş koymuşlar.yani ikiside hayatta alınmaz.

Bill gates duysun bunları
  • quote:

Orjinalden alıntı: sentenced

Microsoft klavye mouse seti o kadar dandik ki.Bir mouse var scroll tuşu berbat zaten başta.Scroll falan yapcam derken ister istemez orta tuşa basıyosun.durduk yerde babylon falan acılıyo(ayarladıysan).Normal tıklamak falan bi acaip.Kısacası iğrenç bi mouse.Beş tuşlu iki scrollu A4 falan al ucuzdur hem.

Klavyesi de dandik.F clock diyede bi lüzumsuz tuş koymuşlar.yani ikiside hayatta alınmaz.

bahsettigin set microsoft virtual desktop tam hatırlamıyoru madını da bu mu!?
  • Sempron değilde Anthlon alsan daha iyi olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem nasıl sizce?
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: SoulReaver

quote:

Microsoft klavye mouse seti o kadar dandik ki.Bir mouse var scroll tuşu berbat zaten başta.Scroll falan yapcam derken ister istemez orta tuşa basıyosun.durduk yerde babylon falan acılıyo(ayarladıysan).Normal tıklamak falan bi acaip.Kısacası iğrenç bi mouse.Beş tuşlu iki scrollu A4 falan al ucuzdur hem.

Bende adını tam hatırlamıyorum ama microsoft klavye mouse seti olarak geçiyo hep.Kablolu bu benim dediğim.Büyük ihtimal wizar ın bahsettiği set.
    Klavyesinin F clock özelliği cok b.ktan ama mouse tam bi felaket.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: SoulReaver

quote:

Bende adını tam hatırlamıyorum ama microsoft klavye mouse seti olarak geçiyo hep.Kablolu bu benim dediğim.Büyük ihtimal wizar ın bahsettiği set.
    Klavyesinin F clock özelliği cok b.ktan ama mouse tam bi felaket.

bu bilgisayarı bir arkadaşa alacaz. Klavye setini kendim kullanıyorum memnunum F Lock hariç. Mouse felan bence güzel yinede diğer seçeneklere göz atarım.

• quote:

Orjinalden alıntı: Serdarkekik

Sempron değilde Anthlon alsan daha iyi olur.

800 $ gecmeyecek bi konfigurasyon duzmeye calısıyom. Athlonda olabilir ama sempron tavsiye etti bi kac arkadas ondan dolayı sempron sectim.
  • kardeş bence işlemcin intelll olaydı daha iyi olurdu..... hem o klavye setine o kadar para verilirmi al eline 4-5 $ lık bişi daha iyi...ömrü erken olur ama olsun iyi.... o kadar iyi bir şeyy değil mikrosoftunki... faresiyle oyun oynanmıyoo.. tabi biraz alışırsan oynarsın....
  • ARKADAŞ!!!

Sempron 2500 = 86 $

64 Bit 3000 Athlon = 161 $ FARK 75 $ bence biraz daha bütçeyi zorla farkı hissedeceksin...
  • bence genel olarak güzel bir sistem fiyatına göre

ancak monitör olayına biraz daha özen göster istersen.sony,eizo veya liyama gibi bişi olsa daha iyi olur.monitöre parayı acımayın arkadaşlar sonuçta en uzun kullanıcağınız donanım ürünü budur ve göz sağlığınız için önemlidir.tercih ettiğin monitör ancak 1024*768 de 85 hz verirki bu dier söylediğim monitörlerde en az 100 hz dir
  • ben de cdrw ı plextor alma diyorum ayrıca.
    uzerine biraz daha para ilave edip dvdrw alabilirsin.
    bir de socket A da ram in dual ozelliginden faydanalabilir misin ben bilmiyorum!
    dual faydalanamıyacaksan dual kit alma.tek 512Mb seklinde al!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.