Şimdi Ara

sizce nasıl bir eldiven ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler motorsiklet eldiveni almayı düşünüyorum sizce bu eldiven nasıl. ?http://www.motosikletaksesuarlari.com/HEIN-GERICKE-Motosiklet-Eldiveni-HG-SPYDER-Siyah-Eldiven_594.html

• Eldiven güzel ama bana çok yazlıkmış gibi gelmedi. Bu sıcaklarda kullanmak zor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • deri eldiven iyi ama koku yapıyor diyorlar ben kararsızım.
    Bana göre duruşu biraz kaba ama en iyisini sen bilirsin.

ek olarak eldiveni deneyerek almanı öneririm. her eldivenin her bedeni aynı değil. beden dene istersen sonra internetten al beğendiğin modeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi z_vitamini -- 2 Ağustos 2014; 1:32:14 >
  • Yanlarında slider bulunan bir eldiven bakmak daha faydalı olabilir.

dainese carbon cover st gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MirabLe

Yanlarında slider bulunan bir eldiven bakmak daha faydalı olabilir.

dainese carbon cover st gibi.

o kadar da abartıya gerek var mı? yarış eldiveni değil mi bu.
  • venomun yazlık deri eldivenini kullanıyorum koku falan yapmadı . gerçi elim terlemediği için bu olayı bilmiyorum .
    el bedenini ölçer öyle alırsın bol olsun dar olmasın uyuşma yapar senide daraltır .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tikli motorcu -- 2 Ağustos 2014; 12:00:35 >
  • beyler abartı değil çünkü bende tutku bu iş. daienese konusunda haklısın kardeşim. ben şimdi eldiven ve mont alıcam mesela mont hakkında da yorum yaparsanız çok sevinirim . dainese düşünüyorum montu da o da şu şekildehttp://www.motosikletaksesuarlari.com/Dainese-Yazlik-Motorcu-Montu-Airframe-Tekstil-Siyah-Kirmizi_7631.html
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce nasıl bir sistem
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dışındaki deri ve korumalı bölgeleri güzel, hava alması için bir çokta deliği var ama gene de deneyip en azından iç malzemesine bir bakılmalı bence. Yaz sıcaklarında koku da yapabilir.
  • Denemeden almayın bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.