Şimdi Ara

Sizce Nasıl bir Tablet Alayım ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba ben bu aralar bayadır tablet araştırıyorum aklıma en çok yatan markalar şunlar

AINOL NOVO TORNADO
    GEMEİ G2

bu 2si aklıma çok yattı 1gb ram 512 ekran kartı ve kapasitif ekranı bulunuyor . bazı kullanıcılarda temple run , angry birds de hiç takıltı yapmadığını söylüyor.
    sizin önereceğiniz performans canavarı yada tavsiye ettiğiniz birşey varmı ?

• imzamdaki(aurora 2) ürünü tavsiye ederim.
  • ainol tornadodada 1gb ram 512mb ekran kartı var fakat o 8gb ve 210 tlye alayımmı sence .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jandevit3

ainol tornadodada 1gb ram 512mb ekran kartı var fakat o 8gb ve 210 tlye alayımmı sence .

bende tornados var ghost touch sıkıntısı var benim tablette senin alacağında olur mu bilemem. tablet kendi kendine sağa sola tıklıyor. bi siteye girişte kullanıcı adımı yazacağım diye dakikalarca uğraşıyom.
  • quote:

Orijinalden alıntı: md3likan

quote:

Orijinalden alıntı: Jandevit3

ainol tornadodada 1gb ram 512mb ekran kartı var fakat o 8gb ve 210 tlye alayımmı sence .

bende tornados var ghost touch sıkıntısı var benim tablette senin alacağında olur mu bilemem. tablet kendi kendine sağa sola tıklıyor. bi siteye girişte kullanıcı adımı yazacağım diye dakikalarca uğraşıyom.

benim alacağım sıfır geliyor. birde işlemcisi nasıl iyimi tornadonun ?
  • işlemci, ram kalite. benim makina da sıfırdı. hepsiburadadan falan alırsanız bir sıkıntı olduğunda gönderirsiniz. çine göndermek falan uzun iş....
  • sahibinden.comdan aldım arkadaş iyi bir insana benziyordu oda çinden getirtiriyormuş türkiyede satıyor kaar yapıyor yani.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu bilgisayar sizce nasıl
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tornadosun hdmi çikişi yok. bende cok önemli. yani tv ye baglayamazsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • önemli olan dokunmatik.ips kapasitif ekranlı al.çözünürlükte en az 1024x768 olmalı.
  • hdmi çıkış önemli değil bağlamıyıcam tvye
    bu alacağım kapasitif ekranlı zaten resistive ekranlı hayatta almam ama çözünürlüğü 1024x768 in altında ben birtek arasıra internet oyun vs için alıcağım yani film falan izlemiyicem.
  • Performans canavarı mı dedin?

Nexus 7

http://forum.donanimhaber.com/m_64061046/mpage_1/key_/tm.htm
  • performansı iyi olan oyunları kaldıran vs. işte.
  • usta asus nexusları biliyorum ama onlarda pahalı mesela tornado 1 gb ram 512 mb ekran kartı 8gb kapasite . kapasitif ekran . 200 lira . sizce iyimidir.
  • Alıcağın tabletin sadece özellikleri iyi olması yetmez piyasada bir alamet çin tableti var önemli olan sürekli güncellenen bir tablet bulman ilerde yazılım güncellemesi gelmezse hep kullandığın sürümden yürürsün,ainol alıcam diyorsan güzel f/p ürünleri var hem kullanıcı kitlesi çok rom desteği her zaman gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Hector. -- 9 Ağustos 2012; 0:40:37 >
  • AİNOL TORNADOS . 1GB RAM 512MB EKRAN KARTI KAPASİTİF EKRAN ELİME ULAŞTI

PERFORMANSI CANAVAR GİBİ
    KAPASSİTESİ 7 GB GELDİ 1GB NERDE BİLMİYORUM :D
    DOKUNMATİĞİ SÜPER
    OYUNLAR KESİNLİKLE KASMADI (ANGRY BİRD , TEMPLE RUN) EN UFAK TAKILMA YOK

ÖNEREĞİNİZ OYUN VARMI ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.