Şimdi Ara

Sizce nasıl bu sistem.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar Everest Z 1000 almayı düşünüyorum aranızda bu sistemi kullanan veya sesini duyan oldumu. Aradığım yüksek bass yanında birazda ses fena olmaz hani. Creative Soun Audigy Blaster 7.1 ses kartım mevcut. Yardımlarınızı bekliyorum.
    Ürünün Teknik Özellikleri
    Kanal: Gerçek 5.1 Kanal
    Güç Çıkışı: Subwoofer 75w RMS Uydular: 25Wx5RMS
    Frekans Aralığı: 140HZ~22KHz (uydu) / 30HZ~140Hz (Woofer)
    Kontrol Panel: Front,Center,Rear,Bass with input select
    Uzaktan Kumanda: Var
    Boyutları(ExDxY): Woofer:276x375x382mm
    Satellite:70x90 x1030mm
    Renk Seçeneği: Siyah-Gümüş
    Diğer Özellikleri: PC, vcd, dvd...kullanılabilir. 2.1 ve 5.1 seçeneği, Magnetik koruma, Ahşap Woofer, Metal ayaklar, Kolay Kurulum,Şık tasarım

Sizce nasıl bu sistem.

• uydular çakma bose gibi
  • iyi bi sistemmidir kotu bi sistemmi aradığım bu benim
  • iyi bi sistem bilgisayarı aldımgım yerde vardı kruluydu adma açtı sesini az çok kaliteli bi sesi vardıı
  • oda ,salon ,slomanje de olsa 75 W ideal bence, zaten apartmanlarda fazla ses ortamı olamıyor
  • Fiyatı nedir bunun?
  • bunun fiyatı suan hepsiburada.comda 235 Tl ama elden bi mağzada fln bulursan pazarlık fln derken 200 e kapanır
    bende alcam zaten ama fazla bi kullanan yok galiba. zaten şöyle soyleyim sadece ayak almaya kalksan en aşşa 40tl fln. bu durumda sistem 160tlye gelir
    bende alcam ama daha sistem nedir nasıldır. bas kalitesi iyimidir bi fikrim yok. sadece değerlere bakıpta sistmi almak istemiyorum açıkcası.
  • optik varmı bunda
  • güzele benziyor...
  • ah su sistemi kullanana bi rastlasam şaşırcam warya
  • quote:

Orijinalden alıntı: smhsyn

ah su sistemi kullanana bi rastlasam şaşırcam warya

kardes benım arkasımda var bu sistemin aynısı sesi tatmınkardır fiyatına göre gayet basarılı yogun bassı yok ama genede eve zıngırdatır hosuna gittiyse al hakkını verir
  • görünüsüne hayran kaldım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.