Şimdi Ara

sizce nasıl olur ;)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkeslere ii modlar yada ii çalışmalar

siz arkadaşlardan bi isteğim olucak ama bana yardım ederseniz çok sevinirim kasama bende mod yapıcam kankimle biz bi kaç tribal şekil istiyoruz (kolay yapabileceğimiz) elinizde varsa lütfen bu topiç altına paylaşımda bulunabilirmisiniz.

ve bu iş ile ilgilenen arkilerime bi sorum olucak metal alüminyum boyası ile kasamı boyucam iç yüzeyini sizce nasıl bi şey yapabilirim boya kalkarmı zamanla şimdiden tşk ederim

BU KONUDA BİRAS BİZE BİLGİ VERİRSENİZ VE PAYLAŞIM YAPARSANIZ ÇOK MEMNUN OLURUM ŞİMDİDEN HERKESE ÖZELLİKLE YARDIM EDEN ARKADAŞLARIMA TŞK EDERİM

SAYGILAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasan88bjk -- 23 Kasım 2006; 17:56:06 >

• istersen buraya bi bak tıkla

sizce nasıl olur ;)

sizce nasıl olur ;)

sizce nasıl olur ;)

sizce nasıl olur ;)

sizce nasıl olur ;)

• tribal desen yapmak için bir program vardı, bu bölümde verilmişti ama bulamadım
  • arkadaşlar bende mod la uğraşıyorum.Nasıl oluyor bu tribal .Neyle yapılıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _mRt

istersen buraya bi bak tıkla

sizce nasıl olur ;)

sizce nasıl olur ;)

sizce nasıl olur ;)

sizce nasıl olur ;)

sizce nasıl olur ;)

_mRt kardeşim yardım ettiğin için çok tşk ederim emeğine sağlık çok sağol

• arkadaşlar bi kaç sorum olacak

1- kasaya şekli nasıl cizicez

2- cizilen şekli nasıl kesebilirim yane evde yapabilme imkanım ve imkanlarım neler olabilir

işte kasam bu yane kurban bu arkadaşlar

buda yan kapağı delikli yan kapak o yanında bulunan hava delikleri sinir ediyo onun sayesinde istediklerim olmuyoo

D:\www\Local\forum_donanimhaber_com\http\upfiles\buffer\3FA86C97D141408084BE6FE9ECD3D4AD.jpg
    D:\www\Local\forum_donanimhaber_com\http\upfiles\buffer\57F430ECCA624D488A8D38F5915F510A.jpg

sizce nasıl olur ;)

sizce nasıl olur ;)

sizce nasıl olur ;)

sizce nasıl olur ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasan88bjk -- 23 Kasım 2006; 13:21:49 >

• çok sabırsızlığımın sonucu kendi kendime tribal şekil yaptım tabikide bi resme baka baka

galiba güsel oldu bu 1nci şekilim

herşey ii hoş fakat bunun birde kesimi var yane şimdiki aşaması BU BÖLÜMDEN ÇOK KORKUYORUM :(

sizce nasıl olur ;)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİZCE DURUMUM NASIL
    6 yıl önce açıldı
    Sizce ne yapmalı?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • fazla detayı (sert girinti ve çıkıntılar) olmayan bi resim yapmışsın kesimi kolay olur senin için bi dremel yeterli olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: gt40_ditroit

fazla detayı (sert girinti ve çıkıntılar) olmayan bi resim yapmışsın kesimi kolay olur senin için bi dremel yeterli olur

o dediğin ne acaba DREMEL :( bilmiyom bu konularda azcık cahilim şimdi oturdum düşünüyorum napsam die offffffffff sıkıntı bastı :(

ve bana azcık bi bilgi verirsen bu konularda çok sevinirim

yorumun için tşkler
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasan88bjk

quote:

fazla detayı (sert girinti ve çıkıntılar) olmayan bi resim yapmışsın kesimi kolay olur senin için bi dremel yeterli olur

o dediğin ne acaba DREMEL :( bilmiyom bu konularda azcık cahilim şimdi oturdum düşünüyorum napsam die offffffffff sıkıntı bastı :(

yorumun için tşkler

önemli deyil zamanla öğrenirsin 1 ay sonra kitabını yazarsın bu işin

http://forum.donanimhaber.com/m_10544155/tm.htm

bu yeni kasam olacak burda dremelin bi kısmı çıkmış hortumsuz kullanıyordum

daha öncedende modlamaya kalkıp rezil etmiştim şimdi yeniden elime alıyorum

http://forum.donanimhaber.com/m_9384596/mpage_3/key_/tm.htm

buda bizim ortak yusuf mc.kork tesadüffen arkadaşın kullandığının aynısını aldım dremeli

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: hasan88bjk

quote:

yorumun için tşkler

önemli deyil zamanla öğrenirsin 1 ay sonra kitabını yazarsın bu işin

http://forum.donanimhaber.com/m_10544155/tm.htm

bu yeni kasam olacak burda dremelin bi kısmı çıkmış hortumsuz kullanıyordum

daha öncedende modlamaya kalkıp rezil etmiştim şimdi yeniden elime alıyorum

http://forum.donanimhaber.com/m_9384596/mpage_3/key_/tm.htm

buda bizim ortak yusuf mc.kork tesadüffen arkadaşın kullandığının aynısını aldım dremeli

bilgilerin için tşkler yine

ben ayvayı yedim :D o cihaz bende yok :S yane hasan ayvayı yedi muhahahaha:D (artık bakıcaz çaresine) başladık bu işe sonunu hayır ede :D)

ayrıca yeni şeklide ekledim

sizce nasıl olur ;)

• elimde olan nedenlerle en üstteki büyük şekli sildim daha gslini yane kopya çekerek edicem :D zamanla yaptığım çalışmaları koyucam ama azcık imkanlarım kısıtlı neyse artık bakıcaz
  • süper paylaşımlar bende mod yapmaya başladım flexy yaptım ve şimdi ışıklandırmaları yapıyorum
  • şu yan kapaktaki havalandırma deliklerini çelik macunla kapatabilirsin ondan sonra istediğin tribal şekilin kalıbını çıkarıp kapağın üüzerine çizersin...ben olsam öle yapardım yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: _mRt

şu yan kapaktaki havalandırma deliklerini çelik macunla kapatabilirsin ondan sonra istediğin tribal şekilin kalıbını çıkarıp kapağın üüzerine çizersin...ben olsam öle yapardım yani

valla bi ara düüşündüm fakat sorun değil artık ;)

gösterdiğim büyük resmi sildim yerine daha orjinal bi şekil buldum gidip ayzıcıdan çıkarttırcam :D zamanla yaptıklarımı buraya koyucam bakalım çalışmamı beyencekmisiniz ilk mod um artık böle silme geri yapma falan vs şeyler olucak kusura bakmayın

SİZLERİN ÖNERİLERİNİ BEKLİYORUMMMM

• şimdilik herşeyden vazgecmiş vaziyetteyim dremel yok para yok imkan yok sadece içindeki kabloları yopladım başka bişey yapamadım ama zamanla elime para gecince devam edicem :)
  • sen de bu arada kendi tribalını bu programda yapabilirsin. Linkini bilmiyorum ama adını vereyim netten araştır bakalım! <<Tribal.16.auto>>
  • Acele etme yavaş yavaş olur. Pes etme.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.