Şimdi Ara

sizce nasıl? zevkmi? ihtiyaçmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    EPOX - 9NPA+ ULTRA
    KINGSTON - 512 MB 400 x 2
    LEADTEK - PX7900 GT
    WESTERN DIGITAL - 120 GB SATA2
    SAMSUNG - 797MB
    FEEL - HURRICANE 550w

Sizce arkadaşlar nasıl bir sistem? Biraz tuzlu bir sistem aslında. Ama işte pc artık ihtiyaçtan çok zevk oldu sanırım. parası olan alıyor hiç düşünmüyor x1900xtx ler filan.tabiki ihtiyaçmı? bir çoğu için deil bence. kim istemez en son sistem yapmak. ben bir sistem yapıp en az bu sistemle oc filan la 4-5 yıl ayakta tutmam lazım.yoksa maddiyet dayanmaz bunlara. aslında bu düşündüğüm sistem bile çok fazla ama egolar tatmin olsun birazda dimi :) sermayeyi kediye yüklesekmi yüklemesekmi :P

• sistemin güzel dostum güle güle kullan dediklerinede aynen katılıyorum sürekli pc ye para bağlasak nereye kadar hergün yeni bi şey çıkıyor ona paramı dayanır
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoLoCouST

sistemin güzel dostum güle güle kullan dediklerinede aynen katılıyorum sürekli pc ye para bağlasak nereye kadar hergün yeni bi şey çıkıyor ona paramı dayanır
    Aslında bilgisayarı ve oyunları hayatarının parçası kabul eden bizler için iyi bir tercih olmuş. Çünkü dediğin gibi sürekli gelişiyo bu teknoloji ve yeni parçalar aldığında en son teknoloji almalı ki bi kaç yıl rahat rahat oynayabil oyunları.
  • dostum 4200+ yerine 3800+ yapıp artan paraya biraz daha eklersen güzel bir LCD ekran düşünebilirsin...?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lkocabiyik

dostum 4200+ yerine 3800+ yapıp artan paraya biraz daha eklersen güzel bir LCD ekran düşünebilirsin...?
    Madem öle diosun ram'ları 2x1 yap ve monitör'de şöle güzel Bi LCD olsun o zaman tam olur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeiLan41

Madem öle diosun ram'ları 2x1 yap ve monitör'de şöle güzel Bi LCD olsun o zaman tam olur..

Alıntıları Göster
    Sistem çok güzel ancak o PSU yetmeyebilir. FSP 550 daha iyi durur.
    Bu arada paran varsa al bu sistemi ama sonuna kadar da kullan. Ben AMD 2000+512 Ramli sistemi 4 senedir kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Salvatuon

Sistem çok güzel ancak o PSU yetmeyebilir. FSP 550 daha iyi durur.
    Bu arada paran varsa al bu sistemi ama sonuna kadar da kullan. Ben AMD 2000+512 Ramli sistemi 4 senedir kullanıyorum.

Alıntıları Göster
    ARKADAŞLAR BENCE AMD İŞLEMCİ OYUNLAR PERFORMANS OLARAK SÜPER.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TriComNet

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: TriComNet

onu zaten biliyoruz bilmediğimiz bişey söle
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: TriComNet

onu zaten biliyoruz bilmediğimiz bişey söle

Alıntıları Göster
    isteseler pc üreticileri, firmalar vs ler işte su anda 10 yıl 20 yıl sonra cıkıcak bılgısayarları üretebiliyorlar ama yapmak istemıyorlar hergun yeni bir şeyler cıkarıp daha fazla para kazanıyorlar.20 yıl sonra cıkıcak pc yı su anda üretseler adamlar üreticek geliştirecek bir şeyler bulamıyacaklar ama yavas yavas her gun yenı bır sey üretip para kazanıryrlar sızde aldıgınız ürünlri bence en kötü 5 sene kullanın yetişemeyiz hızlarına paramızda yetmez

• quote:

Orijinalden alıntı: pErFeCt1

isteseler pc üreticileri, firmalar vs ler işte su anda 10 yıl 20 yıl sonra cıkıcak bılgısayarları üretebiliyorlar ama yapmak istemıyorlar hergun yeni bir şeyler cıkarıp daha fazla para kazanıyorlar.20 yıl sonra cıkıcak pc yı su anda üretseler adamlar üreticek geliştirecek bir şeyler bulamıyacaklar ama yavas yavas her gun yenı bır sey üretip para kazanıryrlar sızde aldıgınız ürünlri bence en kötü 5 sene kullanın yetişemeyiz hızlarına paramızda yetmez

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar çok pahalı ekran kartı alacağınıza bilgisayarınızın yanına bir konsol alın ps2, xbox360 gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: turion

Arkadaşlar çok pahalı ekran kartı alacağınıza bilgisayarınızın yanına bir konsol alın ps2, xbox360 gibi

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: turion

dostum bilgisayarın tadını başka hiçbişey vermiyor yaw

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: turion

dostum bilgisayarın tadını başka hiçbişey vermiyor yaw

Alıntıları Göster
    Ramleri 2 x 1gb yap

120gb az gelir sana şimdiden sana yeter gibi gelir ama en az 200 al o sisteme

Fazla fark yok zaten o kadar parayı sisteme veren 200gb hdd de alır

Zaten bir oyun olmuş 3-5gb bunun bi de filmleri var

• quote:

Orijinalden alıntı: SkiNNy

Ramleri 2 x 1gb yap

120gb az gelir sana şimdiden sana yeter gibi gelir ama en az 200 al o sisteme

Fazla fark yok zaten o kadar parayı sisteme veren 200gb hdd de alır

Zaten bir oyun olmuş 3-5gb bunun bi de filmleri var

Alıntıları Göster
    harika sistem ram dışında.2*1 gb yapsan Daha iyi gider o sisteme:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: IlkerCagatay

Alıntıları Göster
    O Epox Anakart da ne..... o sisteme gitmemiş.......al bi DFI paşalar gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaea -- 13 Nisan 2006; 22:28:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IlkerCagatay

Alıntıları Göster
    dostum güzel toplamışsın pc yi de
    sanki bi dual core opteron 165 + dfi lanparty ultra + 512 x 2 ya da 1 x 2 geil 2.3.2.5 ram + 2 x 80 gb samsung hdd
    daha bi performans pcci olur tadından yenmez ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sunshines35

dostum güzel toplamışsın pc yi de
    sanki bi dual core opteron 165 + dfi lanparty ultra + 512 x 2 ya da 1 x 2 geil 2.3.2.5 ram + 2 x 80 gb samsung hdd
    daha bi performans pcci olur tadından yenmez ;)

Alıntıları Göster
    pc kullanım amacına göre gerekliliği değişir.ev kullanıcısı isen iyi ekran kartlı büyük hdd li sistem gerekli iken ofis için ekran kartı önemli değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KeanuReeves

pc kullanım amacına göre gerekliliği değişir.ev kullanıcısı isen iyi ekran kartlı büyük hdd li sistem gerekli iken ofis için ekran kartı önemli değil.

Alıntıları Göster
    çok iyi sistem seni baya bi götürür.. en az 2 milyar vardır dogru mu
  • Bence x2 4200 ile 3800 arasinda cok fark yok,
    ya 3800 al overclock yap 4200 gibi kullan yada 4400 al zira 4400 de cache bellek 2X1MB
    anakartida DFI alabilirsin,ramide twinmos 2X1GB yap.
    harddisk konusunda da arkadaslara katiliyorum.

Saygilar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: populous

Bence x2 4200 ile 3800 arasinda cok fark yok,
    ya 3800 al overclock yap 4200 gibi kullan yada 4400 al zira 4400 de cache bellek 2X1MB
    anakartida DFI alabilirsin,ramide twinmos 2X1GB yap.
    harddisk konusunda da arkadaslara katiliyorum.

Saygilar.
    Güzel sistem yapmışsın kardeş
  • quote:

Orjinalden alıntı: ScoX

AMD - ATHLON 64 X2 4200+
    EPOX - 9NPA+ ULTRA
    KINGSTON - 512 MB 400 x 2
    LEADTEK - PX7900 GT
    WESTERN DIGITAL - 120 GB SATA2
    SAMSUNG - 797MB
    FEEL - HURRICANE 550w

Sizce arkadaşlar nasıl bir sistem? Biraz tuzlu bir sistem aslında. Ama işte pc artık ihtiyaçtan çok zevk oldu sanırım. parası olan alıyor hiç düşünmüyor x1900xtx ler filan.tabiki ihtiyaçmı? bir çoğu için deil bence. kim istemez en son sistem yapmak. ben bir sistem yapıp en az bu sistemle oc filan la 4-5 yıl ayakta tutmam lazım.yoksa maddiyet dayanmaz bunlara. aslında bu düşündüğüm sistem bile çok fazla ama egolar tatmin olsun birazda dimi :) sermayeyi kediye yüklesekmi yüklemesekmi :P

dostum crt monitör olarak süper bir monitör seçmişsin.ama iyi bir lcd bu sisteme çok daha iyi giderdi. bende 17 inç 757 dfx var sınıfının en iyisi (piyasada yok17 inç 2048-1536)olmasına rağmen lcd monitör ün verdiği görüntü kalitesini vermiyor ayrıca lcd monitörler crt lere göre 3 kat daha fazla ömürlü.bunu gözönünde bulundur derim saygılar

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.