Şimdi Ara

SİZCE NE OLMALI!!!!!!!!!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ÖNCELİKLE HERKEZE ÇOK TEŞEKKÜRLER ETMEK İSTİYORUM. BU ARALAR YENİ BİR SİSTEM ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM.ÇOK FAZLA OVERCLOCK İLE UĞRAŞAN BİRİSİ DEĞİLİM. FAKAT BU İŞLEMCİ VE ANAKART I ALMIŞKAN BİRAZDA OLSUN GÜNLÜK DEĞERLERİN ÜZERİNE ÇIKIP BİRAZ HIZI YAŞAMAK İSTİYORUM.ALMAYI DÜŞÜNDÜĞÜM MALZEMELER....

DFİ LAN PARTY NF4 ULTRA-D ANAKART
    OPTERON 144 İŞLEMCİ
    RAM ?

AKLIMDAN GEÇEN ÖNEMLİ 3 PARÇA BU ŞEKİLDE. FAKAT DH DE YAPTIĞIM ARAŞTIRMALARDA DFİ ANAKARTLAR İLE BAZI MARKA RAMLERİN SORUN ÇIKARTTIĞINI GÖRDÜM. BU KONUDA SİZLERİN YARDIMLARINI BEKLİYORUM. HEM UCUZ HEMDE PAHALI RAMLERDEN ..TEŞEKKÜRLER..

• vallah bende dfi anakart alma bende bazı bileşenler ile uyumsuzluk sorunu çıkardığını öğrendim
  • işlemci ve anakart iyi,
    ram için markası mühim değil,
    tccd chipli bi ram alman iyi olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bjkmag

işlemci ve anakart iyi,
    ram için markası mühim değil,
    tccd chipli bi ram alman iyi olur.

tam marka ve model verebilirsen sevinirim..
  • Arkadaşlar yeni sistem için acele etmeyin çünkü conroe'lar geliyor ve haziranda piyasada olacak O zaman başınızı taşlara vurmayın :) Overclockla süperpi 25sn almak sizi mutlu edecekse ayrı konu ama conroe 2400 stok haliyle 21snde tamamlıyor Oyunlarda fx 60'a %25-30 fark atıyor yeni inteller...

Bence elinizdeki sistemle idare edin O zaman alacağınız sistem çok daha uzun ömürlü olmuş olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: over and under

Arkadaşlar yeni sistem için acele etmeyin çünkü conroe'lar geliyor ve haziranda piyasada olacak O zaman başınızı taşlara vurmayın :) Overclockla süperpi 25sn almak sizi mutlu edecekse ayrı konu ama conroe 2400 stok haliyle 21snde tamamlıyor Oyunlarda fx 60'a %25-30 fark atıyor yeni inteller...

Bence elinizdeki sistemle idare edin O zaman alacağınız sistem çok daha uzun ömürlü olmuş olur

arkadaşım belki sende haklısın ama benim niyetim en son sistemleri dünyalarca para verip almak ve daha sonrada onların enson limitlerini zorlamak değil. niyetim sorunsuzca çalışan ve güçlü bir sistem toplamak tabiki maliyet benim için çok önemli. şimdilik bu söylediğim parçaları almak niyetindeyim ve sadece ram olayı muallakta kaldı. yoksa amd işlemci den vazgeçmek niyetim yok..

• 2x1 gb ocz gold edition oyun ramlerini tavsiye ederim Kendim kullanıyorum 2.8 voltta dfi board ile sorunsuz 270 yapıyor 1:1
  • quote:

2x1 gb ocz gold edition oyun ramlerini tavsiye ederim Kendim kullanıyorum 2.8 voltta dfi board ile sorunsuz 270 yapıyor 1:1

peki fiyatları ne durumda bu ram lerin. birde distibitörü kim? hangi firmadan bulabiliriz.
  • dedesezgin@hotmail.com (msn'i aynı) ile bağlantıya geçebilirsiniz. Forumda cafesnet adıyla bilinir ve yüzlerce kişinin güvenle alışveriş ettiği bir arkadaştır. Ben ramleri ondan almıştım ve çok memnunum.
  • quote:

2x1 gb ocz gold edition oyun ramlerini tavsiye ederim Kendim kullanıyorum 2.8 voltta dfi board ile sorunsuz 270 yapıyor 1:1

270 stabil mi?
    zamanlamaları nasıl?
  • 8-4-4-3 270x10 stabil ancak ben 310x10 bölenli (166) kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi over and under -- 8 Nisan 2006; 17:31:22 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.