Şimdi Ara

Sizce ne yapmaliyim???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2011 model hyundai i20 1.2 aracim var. Malum fiyatlardan dolayi lpg taktirmayi dusunmeye basladim senede 20.000 civari km yapiyorum ama aracim 1.2 oldugu icin dusunuyorum sıkıntı olur mu acaba diye. Normalde 25-30 kurus (5-6 lt 100 km de) arasi yakiyodum son zamlardan once. Simdi sorularim

1) sizce lpg taktirmali miyim?
    2) hangi marka hangi model kit daha iyi olur aracima ( ozellikle tecrubeli arkadaslar soyle ses titreme lamba sorunu vs. Yapmiycak)
    3) su anki degerlerimden ne kadar asagiya iner yakit tuketimim ( ozellikle bunu merak ediyorum degip degmiycegi acisindan hani oran olarak degil de benimki su kadar yakiyo buraya duser falan gibi )
    4) aracima lpg taktirirsam zaten 1.2 olan aracta bir sikinti yasar miyim cekis titreme ses vb.
    5) izmirde en iyi nerde yaptirabilirim su ana kadar arastirdiklarimdan cikan sonuc karabaglarda brc yonunde. Ne dersiniz.
    Simdiden yardimci olan herkese cok tesekkurler bu cahili aydinlatin lutfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: cyros

2011 model hyundai i20 1.2 aracim var. Malum fiyatlardan dolayi lpg taktirmayi dusunmeye basladim senede 20.000 civari km yapiyorum ama aracim 1.2 oldugu icin dusunuyorum sıkıntı olur mu acaba diye. Normalde 25-30 kurus (5-6 lt 100 km de) arasi yakiyodum son zamlardan once. Simdi sorularim

2) hangi marka hangi model kit daha iyi olur aracima ( ozellikle tecrubeli arkadaslar soyle ses titreme lamba sorunu vs. Yapmiycak)
    3) su anki degerlerimden ne kadar asagiya iner yakit tuketimim ( ozellikle bunu merak ediyorum degip degmiycegi acisindan hani oran olarak degil de benimki su kadar yakiyo buraya duser falan gibi )
    4) aracima lpg taktirirsam zaten 1.2 olan aracta bir sikinti yasar miyim cekis titreme ses vb.
    5) izmirde en iyi nerde yaptirabilirim su ana kadar arastirdiklarimdan cikan sonuc karabaglarda brc yonunde. Ne dersiniz.

estafurllah cehaletle alakalı değildir inanın. :)

aracınıza gönül rahatlığı ile dönüşüm yapabilirsiniz. yakıt tasarufunuz %40 ve üzeri olur. aracınıza benim tavsiyem zawolidir. 20 lira benzin ile 50 km gidiyorsanız şehir içi 90 km ye yakın lpg ile ile gidersiniz. izmirde FARUK USTA OTOGAZ var. izmirin en iyi ustalarının başında gelir desem yeridir.. tavsiyem ivedi olarak görüşmenizdir .

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_usta

quote:

Orijinalden alıntı: cyros

2011 model hyundai i20 1.2 aracim var. Malum fiyatlardan dolayi lpg taktirmayi dusunmeye basladim senede 20.000 civari km yapiyorum ama aracim 1.2 oldugu icin dusunuyorum sıkıntı olur mu acaba diye. Normalde 25-30 kurus (5-6 lt 100 km de) arasi yakiyodum son zamlardan once. Simdi sorularim

estafurllah cehaletle alakalı değildir inanın. :)

aracınıza gönül rahatlığı ile dönüşüm yapabilirsiniz. yakıt tasarufunuz %40 ve üzeri olur. aracınıza benim tavsiyem zawolidir. 20 lira benzin ile 50 km gidiyorsanız şehir içi 90 km ye yakın lpg ile ile gidersiniz. izmirde FARUK USTA OTOGAZ var. izmirin en iyi ustalarının başında gelir desem yeridir.. tavsiyem ivedi olarak görüşmenizdir .

Ustam oncelikle sagolasin cevap icin. Acikcasi yeni karar verdim ve bir bilgim yok bu konuda o yuzden evet cahilim ama acikcasi arastirmalarimdan genelde hep brc ve prins cikiyo. zavoliyi de biraz arastiriyim o zaman acaba benim aracima hangisi en uyumlu onu bulmaya calisiyorum daha onceden yaptirip kullananlarin deneyimiyle. Sagolasin bilgi icin.

• Up up up...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİZCE DURUMUM NASIL
    6 yıl önce açıldı
    sizce de oyle degil mi
    7 yıl önce açıldı
    sizce ask var mi
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.