Şimdi Ara

Sizce nerede hata yapmışım SS li (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
2
Favori
832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hocam arkadaşın kendisi erkeklerle bile sohbet etmiyor bi kadını nasıl etkilesin ben arıyordum kanka napıyosun diye açmıyordu

• aa olmaz. antrenman yapmalı bol bol.

• ben şuan önüme gelen herkesle konuşup sosyalliğimi artırıyorum mantıklımı

• tabi hocam. pratikle gelişmeyecek şey yoktur. benim ömrüm sohbet odalarında geçti. fakat hayal gücüm çok iyi olmadığı için tıkanıyorum çoğunlukla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam sende reel tecrübe yok ben reelden bahsediyorum

• aslında benim realde ağzım laf yapıyor hocam. dışarı çıktığım insanlarla kaynaştığım durumlar oldu. lisede falan sevilen bir insandım. sıkıntı yaşamadım. yine aynı mantık bol sohbet et

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7D9C65EA5 -- 26 Aralık 2023; 14:7:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam valla bu yaşıma kadar toplasam anca 10 15 kişiye yazmışımdır yani öyle herkese yazayım illa birini bulayım diyen biri değilim. Vücuda gelirsek biraz zayıfım kilo almam lazım spora falan gidip ama okul var diye uğraşamıyorum şu an ama maddi olarak iyi sayılırım allaha şükür.

Bakalım artık biraz harekete geçme zamanı geldi sanırım kendi kendine kimse gelmez herhalde di mi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bence olay hshshsjaj de kopmuş. Kızın gözünün önüne "Değerli" gelmiş olabilir bir an.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • abi ekşiden yüzünü bilmediğin kız olduğu şüpheli biriyle nasıl flörtleşebiliosun??

• boşver passat adam

• feveranbey kullanıcısına yanıt
    Hocam valla ne bilim uzun zaman oldu hiçbir kızla yazışmıyorum görüşmüyorum falan en son 1.5 yıl önce birine yazmıştım izmirde üniversite okuyordum o zamanlar. Ondan sonra bıraktım komple

• Okumadim ama goz gezdirdim. Kızın bir mesajda ortalama kelime sayisi max 3. Senin 500.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • gainzzz34 kullanıcısına yanıt
    hocam yazdıklarına bakarsak ağzın laf yapıyo muhabbet döndürürsün diye yorumladım bence kızla yüzyüze tanışmadan tam ne olduğunu bilmeden çok da samimiyet kurma

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.