Bildirim
Sizce nerede hata yapmışım SS li
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
cringe
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Forumun 2. Maraz ailisi olucam bu gidişle yalvarırım bana yardım edin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kral çocuk gibi ayni zamanına yazık kusura bakma.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bi kız size yüz vermeyince sen keko seviyorsun yaaa diye atarlamayın çok ezikce
-
Hocam ben biraz kendimi üstün gördüm diğer erkeklerden ne bileyim işte bu keko lise terk asgari ücretle çalışıp akşama kadar kız peşinde koşan lavuklara giydirdim falan. konu zaten böyle tiplerin bile kız bulmasından açıldı ilk. ben de öyle tiplerden farkımı anlattım (maddi durum, eğitim, kültür olarak) bu yüzden kız beni egolu kibirli sandı sanırım.
Kıza da passat adam dedirtmiş
çok sıkıcı sohbetin var bana bile daral geldi okurken. kız haklı. kekolarfan üstünüm demişsinde neye göre üstünsün. kekolardaki özgüven bile sende yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7D9C65EA5 -- 26 Aralık 2023; 10:21:17 >
Utancımdan passatın cam tavanına kafa attım
Hocam aslında iyi ilerletmiştim bi de ilk tanışmada öyle şakalaşmayı falan sevmiyorum. Kekolardan da eğitim kültür vs olarak iyi sayılabilirim bence en azından gördüğüm kadarıyla
hamza sana kız bulamayacağını 3 sene önce söylemiştim
-
Neden hocam
Hocam yeni hesap hayırlı olsun
Bu arada sohbetin hiç sarmadı hacı harbiden bana bile darlanma geldi adı Sümeyye olan bir kıza karşı bile bu kadar çömezsen çok işin var. Kendini övmekten kaçın bırak karşı taraf seni övsün göster ama lafını yapma
Sanki kendisine bağımlımışsın gibi yazmışsın
Böyle kısa kısa cevap veren birisi ile karşılaşırsanız koşarak uzaklaşın derim. Ben nerde hata yaptım diye sorgulamamanız akıl sağlığınız için iyi olur.
Hocam burada kısa cevaplar veriyordu uzun yazdıkları da oldu
sohbetini geliştirmeye çalış usta. konuşurken hayal gücünü kullan. ve hayal gücünü geliştirmeye bak. bende çok tıkanıyorum sohbet ederken. kızların ilgisini çekemiyorum çoğunlukla. bu büyük bi sorun.
kızları kendine bağımlı edebileceğin senden zevk alabileceği bir özelliğin olmalı. bu da çoğunlukla sohbet oluyor.
kız seninle eğlenmeli yani anladın mı. seninle konuşurken keyif almalı.
fiziğin kötüysede spor yap. yüz o kadar önemli değil. 2 kaş 2 göz 1 burun aga. normal olduktan sonra boş. seksi, cinsel olarak çekici bir fizik en önemlisi.
kadınlar en başta fiziğe bakar. sonrada diğer mevzular gelir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7D9C65EA5 -- 26 Aralık 2023; 13:45:54 >
cringe
|
Kıza da passat adam dedirtmiş
|
Utancımdan passatın cam tavanına kafa attım
|
Böyle kısa kısa cevap veren birisi ile karşılaşırsanız koşarak uzaklaşın derim. Ben nerde hata yaptım diye sorgulamamanız akıl sağlığınız için iyi olur.
|
çok sıkıcı sohbetin var bana bile daral geldi okurken. kız haklı. kekolarfan üstünüm demişsinde neye göre üstünsün. kekolardaki özgüven bile sende yok.
|
Benzer içerikler
- ev yemekleri restoran isimleri
- hayvanın akciğeri neden yenmez
- viski soğuk mu içilir
- 3 dikiş kaç günde alınır
- bildin geç fıkrası
- yeşil nasim
- exxen filmleri
- 5g nedir zararları
- kasım indirimleri ne zaman
- para sayma makinesi bim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X