[simage][/simage] >>>>>>>>GENEL ÖZELLİKLER<<<<<<<< Ağırlık 133 Gr Genişlik 50 mm Yükseklik 95 mm Kalınlık 23 mm Şebeke frekansı GSM 850 - GSM900 - GSM 1800 - GSM 1900 Titreşim Var Handsfree Var Kızılötesi Var Bluetooth Var Sesle arama Var Ses kaydı Var Pil Tipi Li-Ion Bekleme süresi 192 saat Konuşma süresi 3 saat Baskonuş Var Wireless LAN Var 3G Var Hafıza Özellikleri Telefon Hafızası 40 MB Harici Hafıza Yuvası Var Harici Hafıza Kartı Boyutu 64 MB Harici Hafıza Kartı Tipi MiniSD Ekran Özellikleri Renkli Ekran Var Renk Sayısı 262000 Ekran Çözünürlüğü 352 x 416 px Multimedya Özellikleri Polifonik melodiler Var Mms Var Ekran koruyucu Var Java desteği Var Mp3 çalar Var Radyo çalar Var Dahili kamera Var Video Çekebilme Var Video Oynatabilme Var Internet Özellikleri Wap Var Wap versiyonu WAP 2.0 Gprs Var Gprs slot 4+1/3+2 Gprs class 10 Hcsdcd Var XHTML Tarayıcı Var HTML tarayıcı Var E-posta okuyucu Var Edge Var UMTS Var Kamera Özellikleri Çözünürlük 3 MP Dijital Zoom 20X Flash Var Yazılım Özellikleri Kullanıcı profilleri Var Hesap makinesi Var Takvim Var Senkronizasyon Var İşletim sistemi Symbian İşletim Sistemi versiyon Symbian 9.1 Java Oyunlar Var Ekstra Uygulamalar RealOne Multimedya Oynatıcısı
Arkadaşlar yurt dışında çoğu sitede fiyatı 899 dolar civarı bende tr de en fazla 1400 YTL Bekliyorum. Ayrıca Pzt Kıbrıs'a gidiyorum muhtemelen orada bu telefonu bulurum. eğer bulursam bir tane kendime kesin alacam...