Şimdi Ara

Sizce ODTÜ için nasıl ilerliyorum? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
2
Favori
2.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geometriyi biraz boşladım matematiğin ağırlığı yüzünden ama cozerim sorun yok :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oathbreaker. kullanıcısına yanıt
    Hocam birşey daha söylemek istiyorum büyük ihtimal sizde de vardır 11 konularını unuturum endişesi fakat bir bakışla tekrar çözüldüğünü fark ettim :D

• j0kk J kullanıcısına yanıt
    11 e bakma fırsatım olmadı açıkçası. Okul başlayana kadarki hedefim tyt bitirmek. Öncesinde tyt mat bitirmiştim 1 kitaptan. Ayt mat da bitireceğim. Bi de işte paragraf problem klasik. Umarım 11 fen acı acı çıkmaz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merak etme çıkmaz aynı durumdayız 11 fene zaten 12 de ayt kasarken bakacağız ben de tyt matta 1 kitabı anca bitirebildim sayılır ama sorun olduğunu pek düşünmüyorum çünkü konuları iyice sindire sindire gittim o yüzden sıkıntı olacağını düşünmüyorum karekök tyt aldım onu çözüyorum :) ayt mat başlayacağım aynı

• Bilinçli bir şekilde ilerlediysen gayet iyi durumdasın bence

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tyt fende bitirmeye yaklaşmaya çalışıyorum daha başlarındayım ama yine sıkıntı yok işte :D benim için tyt mat ve fen bittiği an tyt bitmiştir Türkçe yapılıyor bence

• hocam bende odtü bilgisayar istiyodum. 1.5k dayım. Şimdi bilkent istiyorum inş. Yazın sadece mat fen ygs bitirdim. Zaman çok çoğu konuyu son 4ay bitirdim istek olunca rahat oluyor. Verimli geçiyorsa aklında hiçbir şey yoksa , sevgilin yoksa, telefon/bilgisayar bağımlısı değilsen

Sizce ODTÜ için nasıl ilerliyorum?

• privatepyle P kullanıcısına yanıt
    Bilinçli ve gevşekliğe çok fırsat vermeden ilerledim. TYT matematikte amacım konuları iyice sindireyim ve iyice çalışarak çözerek gideyim ki bidaha dönüp bakmayayımdı. Denemelerde de bunun etkisini görmeye başladım. Çalıştığım konulardan çok soru kacirmiyorum artık. Çalıştığım konunun sorusunu hemen yapıyorum falan. Problemlere geldim işte olasılık asal çarpanlar kaldı.

• momik M kullanıcısına yanıt
    Oha çok sevindim hocam telefon bilgisayar bağımlısı değilim artık o bağımlılığım eskide kaldı. Şey matematikte bayağı sindire sindire gittiğimden biraz vaktimi yedi bu yaz ama çok sorun olmayacaktır sanırım fende de bitirmeye yaklaşabilirim zaten soru çözmeyi düşünürsem çok soru çözmedim tek kitaptan gittiğim için ama bu açığı karekök TYT ile kapatacağım. Bu arada verimli geçirmediğim gün sayısı max 1 hafta o da yazın verdiği rahatlık

Günde max 3 en az 1saat çalışıyordum. Çalışmadığım gün sayısı nadirdi. Bilgisayar bağımlılığım vardı çalıştıktan sonra bilgisayar oynuyordum. Okul başlayınca tamamen kapatmıştım azalta azalta

Eğer denemelerde düşük yaparsam(matematikten) bunun sebebi çok soru tipi görmediğim için midir yada konularda birkaç kısımda eksik olduğu için midir? Üzülmeli miyim? Genelde matematikten çok soru tipi görmediğim yada bilmediğim konu yüzünden oluyor düşük netin sebebi.

Anladim

Sana şöyle bişi diyim hocam tyt için eğerki farklı problemleri ilk gördüğünde uğraşsanda çözebiliyorsan çözebilirsin. Bir tane problem kitabı almadım, sadece normal 1tane soru bankasından yarım yamalak çözdüm(çok sıkıcı). Ayt için soru tipleri görmek gerekiyor. Özellikle integral türevde zaten belli başlı soru tiplerini görünce yapabiliyorsun. Sebebi farklı soru tipleri gördüğün soru tiplerinin birleşimi ile oluyor. Aytn sağlam olsun tytm4.5k idi normalde tr-sosüm berbat aytm 1.5a çekti.

• Allah'a şükürler olsun ayıptır söylemesi çocukluğumdan beri araştırmayı seven bilim ve diller üzerine çok ilgisi olan bir bireydim. Bunun getirisi hayatımda hiçbir zaman işlemediğim(yalan yok) problemler konusunu ilk başta tabii ki herkesin yaptığı gibi ilk başta soru çözümlerine bakarak aaa bu böyle yapılıyormuş diyerek sonra kendi mantığımla çözüyorum. Çok teşekkürler

• Hocam tyt yi bu kadar erken aradan çıkarmayın. Tempoyu da düşürün. Çünkü Ocak-subat aylarında bıkkınlık başlayabilir. İlkbaharda da başlayabilir ve performansınız düşer. Mezuna kaldım ve mart-nisan aylarında herkeste bir bıkkınlık vardı. Sabit bir ivmeyle Ocak ayına kadar çalışın. Ondan sonra deli gibi abanin. Son olarak da ayt en önemli şey hocam bunu sakın unutmayın. Fen konularını biriktirmemek bu işin anahtarı

• Yok kesinlikle aradan çıkarmayacağım şu konu eksiklerimi kapatarak her zaman soru çözeceğim tek amacım bol soru bol yöntem öğrenmek olacak bir de şey çok sıkılmayacağımı sanıyorum beni ayakta tutan şey hedefim ve amacım diyebilirim

• Peace Sells.. kullanıcısına yanıt
    Ayt de konuların adeta uzmanı olacak seviyeye gelecek şekilde çalışıp bilgi ve soru tipi kasacağım ayt nin anahtarının o olduğunu düşünüyorum

• Peace Sells.. kullanıcısına yanıt
    Ya tempomu düşürür isem hedefime ulaşamam diye korkuyorum ya kafama koydum gereken netleri az çok biliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: j0kk

Ayt de konuların adeta uzmanı olacak seviyeye gelecek şekilde çalışıp bilgi ve soru tipi kasacağım ayt nin anahtarının o olduğunu düşünüyorum
    Kesinlikle hocam. Konuyu kavramak çok önemli. Farklı soru tipleri görün bol bol. Benim hatam da bu oldu. Konuları yarım yamalak biliyordum çoğunlukla. Denemelerde ÖSYM kalitesi olmadığı için 60-65 arası yapıyordum. Çünkü az çok bilip yorumlamak yetiyordu ama gerçek sınavda 51 net yaptım

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.