Şimdi Ara

Sizce ODTÜ için nasıl ilerliyorum? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
2
Favori
2.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bence bu dönemler, matematik çalışma dönemleri.

Nisandan sonra, matematik adına neredeyse hiçbir şey yapmadım. Daha öncesinde temel atmıştım.
    39-1 TYT ve 40 AYT geldi. TYT'deki soruyu da yanlış işaretlemişim galiba.

ben olsam kesinlikle matematik çalışırdım.
    canım sıkılacak gibi mi oldu kimyayı da eklerdim yanına. ayt kimya çalışırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: j0kk

Ya tempomu düşürür isem hedefime ulaşamam diye korkuyorum ya kafama koydum gereken netleri az çok biliyorum
    O zaman şunu sorun kendinize: ben bu tempoya 10 ay daha dayanabilir miyim. Hatta son 4-5 ay çok daha fazla çalışmanız gerektiğini düşünün. Ha dayanırsanız bu aylarda fazla kasmanın çok da gerekli olmadığını kendiniz de fark edebilirsiniz. Sizi tanımadığım için sağlıklı öneride bulunamıyorum. Varsa eğitim koçunuz-rehberciniz onunla da konuşun. Sizi iyi tanıyan birinden öneri almak daha iyi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peace Sells.. kullanıcısına yanıt
    Şey ben bu bütün sınavın olayının konuların mantığını iyice kavramak olduğunu düşünüyorum ve konuları iyice kavrayinca geriye soru tipi görmek ve işlem yeteneği kalıyor en azından benim için durum by

• Peace Sells.. kullanıcısına yanıt
    Büyük ihtimal dayanırım gibime geliyor çünkü kafa dağıtmak için de birşeyler yaptığım oluyor ama dediğinizi dikkate alacağım

• Haklısınız matematikten bol soru çözmek şart 😂

• quote:

Orijinalden alıntı: j0kk

Şey ben bu bütün sınavın olayının konuların mantığını iyice kavramak olduğunu düşünüyorum ve konuları iyice kavrayinca geriye soru tipi görmek ve işlem yeteneği kalıyor en azından benim için durum by
    Evet hocam. İyi bir okuldan mezunum ve inek öğrenci çok. Ama bunların çoğu farklı soru görünce tökezliyor. Yorum yeteneği en önemli şey. Çünkü adamlar sana daha önce çözdüğün bir soruyu sormayacaklar. Bu yüzden farklı sorular görüp yorum yeteneğini arttırman lazım.

Takıldığınız soruları bunu hocaya sorarım diyip geçmeyin. Oturun düşünün. Özellikle geometride yapamadığınız sorununu üzerine gidin. Karşılaştığınız güzel soruları da işaretleyin. Arada dönüp baksaniz bile faydalı olur

Umarım ODTÜ ye gidersiniz. Aynı hedefe sahibiz hocam

• Hocam hedefimiz aynı çözeceğin ilk denemelerin netlerini yazar mısın?

Hatta burayı hedefleyen herkes netlerini yazsın karşılaştırırız.

• Bana sorarsan fena değilsin sene başlamadan tyt fen ve geoyu bitirsen gayrt güzel olur

Paragraf da her gün 10-15 soru çöz ama yıl boyu çöz derim

Ayt mat meselesi 11ine bağlı, 11im iyi diyorsan 12yi şu aşamada fazla dert etmeyebilirsin yıl içinde çok fazla çözerek zaten halletmek zorundasın onu

Sosyali son aya bırakabilirsin ama coğrafyaya ufak ufak başlasan temel konularını halletsen iyi olur

• Yukarıya güzel şeyler yazmışlar çok doğru

Çalışırken mutlaka yapamadığınız sorunun üzerinde durun, soru tiplerinin büyük bir kısmını çalıştıkça öğrenmiş olacaksınız, ama asıl mesele daha önce aynısını görmediğiniz soruyla karşılaştığınızds yorum yaparak çözebilmek

Deneme sınavlarında filan bu soruları boş bırakmayın üzerine biraz gerçek anlamda düşünürseniz çözebilirsiniz

• cakeadam kullanıcısına yanıt
    Tamam buraya yazacağım dostum (matematikten de problemleri bitirmiş olurum) çözeceğim deneme 345 TYT olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi j0kk -- 25 Ağustos 2018; 7:20:51 >
  • cakeadam kullanıcısına yanıt
    Eğer ki matematik netim düşük gelirse bilin ki problemlerden olasılıktan veya asal çarpanlardan kaybetmişimdir
  • j0kk J kullanıcısına yanıt
    Bunu yazmak istedim çok problem etmiyorum düşük neti çünkü nedenini biliyorum
  • AYT her şeydir kardeşim.

• acayip haklısın bu sınavda onu ben resmen gözüme sokula sokula gördüm ama -uzmanı olacak şekilde- tarif ettiğim gibi çalışırsam inşallah aşacağım..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.