bencede hiç iyi olmamış ama burda böyle konuşmanın faydası olmaz
YAW GİREMEDIM YARDIM CI OLUN LUTFENNN
yorum yok
neden mi?
daha knight online yi indiremedim de ondan pack lerle uğraşmak tan :(
akşam eve gittim 4 saat uğraştım yapamadım çok sıkıcı hala giremedim inşaallah bu kadar uğraştığımıza değer bence güzel olacak
Bİ SANİYE ARKADAŞLAR NE SAÇMALIYOSUNUZ BENDE PREMİUM FLAN YOK AMA 3SAATTİR PATOSTA OYNUORUM LWL 32YİM !!!!!!!!!!!!!!!!!!
eskisi daha güzeldi
fire drake çok güzel bence akşam başımı kaldıramadım bilgisayardan
oyuna giremediğim için nasıl olduğunu bilmiyom umarım güzel olmuştur
ya çok büyük bbir kargaşa var oyunda k2 yine yapacağını yaptı her işi yarım yamalak ... görev alıyorsun haritada yerini gösteriyor yerinde bulamıyorsun ... eslanta sınır koymaları beni sinirlendirdi.. ve shell görevleri sadece 60 + lara ise ne anlamı kaldı hiç birşey anlamadım bu sadece tatktik işidir...
oyunu umutsuzlukla yani hiç shellim olmayacak yada bilmemnem olmayacak die bırakmayı düşünenler artık shell almak kolay die asılacaklar kasmaya ve daha çok bağımlı olacaklar... bütün mantık budur.. yuoksa oyuncxular için hiçbirşey yapılmamış k2 yine kendisini düşünmüş !!! bana katılan varmı ????
Ben sana katılıyorum sonuna kadar adamlar akıllı nasıl para kazanabileceklerini biliyorlar shell görevleri var onları yapacak millet herkeste sonra sheller olcak etraf shellden geçilmicek
Arkadaşlar bence oyun pek güzel olmayabilir herkes için çünkü daha yüklenmede bu kadar sorun çıkardı bide beklendiği gibi çıkmazsa işte oyun artık çoğu kişi için berbat denilecek duruma gelri bence.