Şimdi Ara

SİZCE OYUN GÜZELMİ OLMUŞ KÖTÜMÜ ANKET YAPALIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BEYLER BEN OYUNUN YENİ HALİNİ BEYENMEDİM SİZ BEYENDİNİZMİ CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM

• bence gzl olmuş ünkü önceki şekilde lvl 80 e kasılmazdı bööle daha güçlü yaratıklar fln çıkmıç daha kolay kasılır 80 e
  • bence güzel olmul ama şu pre. si olmayanlar oynayamıyo ya işte o oyunun tek kötü yanı

KESİNLİKLE PARA TUZAĞI insanı oyuna bağlıyolar sonra oyuna pre. koyup milletin parasını alıolar

bence bu oyun kapatılmalı

• çooook kötü oldu bu Knight adminlerinin sonucudur
  • beyler serverlar su yakmıo para lazım adamlar cebınden odıerek sızı eylendırecek hallerı yok bıraz mantıklı bakın
  • diorum ya hep KNİGHT ADMİNLERİN SONUCUDUR ayaklanalım adminlre karşı mesaj atalım yönetim istifa yönetim istifa
  • quote:

Orjinalden alıntı: PriestCaliph

bence güzel olmul ama şu pre. si olmayanlar oynayamıyo ya işte o oyunun tek kötü yanı

KESİNLİKLE PARA TUZAĞI insanı oyuna bağlıyolar sonra oyuna pre. koyup milletin parasını alıolar

bence bu oyun kapatılmalı

presiz simdi hic mi oynayamacagız?belli saatlerde bile oynamayacagız mı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cok koutu olmus
  • Ya tek güzel olan görevlerin açık anlatılması....
  • bencede hiç iyi olmamış ama burda böyle konuşmanın faydası olmaz
  • YAW GİREMEDIM YARDIM CI OLUN LUTFENNN
  • yorum yok

neden mi?

daha knight online yi indiremedim de ondan pack lerle uğraşmak tan :(
  • akşam eve gittim 4 saat uğraştım yapamadım
    çok sıkıcı
    hala giremedim
    inşaallah bu kadar uğraştığımıza değer
    bence güzel olacak
  • Bİ SANİYE ARKADAŞLAR NE SAÇMALIYOSUNUZ BENDE PREMİUM FLAN YOK AMA 3SAATTİR PATOSTA OYNUORUM LWL 32YİM !!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • eskisi daha güzeldi
  • fire drake çok güzel bence akşam başımı kaldıramadım bilgisayardan
  • oyuna giremediğim için nasıl olduğunu bilmiyom umarım güzel olmuştur
  • ya çok büyük bbir kargaşa var oyunda k2 yine yapacağını yaptı her işi yarım yamalak ... görev alıyorsun haritada yerini gösteriyor yerinde bulamıyorsun ... eslanta sınır koymaları beni sinirlendirdi.. ve shell görevleri sadece 60 + lara ise ne anlamı kaldı hiç birşey anlamadım bu sadece tatktik işidir...

oyunu umutsuzlukla yani hiç shellim olmayacak yada bilmemnem olmayacak die bırakmayı düşünenler artık shell almak kolay die asılacaklar kasmaya ve daha çok bağımlı olacaklar... bütün mantık budur.. yuoksa oyuncxular için hiçbirşey yapılmamış k2 yine kendisini düşünmüş !!! bana katılan varmı ????
  • Ben sana katılıyorum sonuna kadar adamlar akıllı nasıl para kazanabileceklerini biliyorlar shell görevleri var onları yapacak millet herkeste sonra sheller olcak etraf shellden geçilmicek
  • Arkadaşlar bence oyun pek güzel olmayabilir herkes için çünkü daha yüklenmede bu kadar sorun çıkardı bide beklendiği gibi çıkmazsa işte oyun artık çoğu kişi için berbat denilecek duruma gelri bence.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.