Yeter ama bu kaçıncı topic bu konu hakkında,tabikide ares.
İlk Çıkan Ares Olduğu İçin Hepsi Aynı Anda Çıksaydı.X Yada B ' Derdim.
Aslında areste hemen hemen herkse 70 Ama Cogunda İtem YOk Çünkü Adamlar KOxp La kasmış..
lol tabiki ares sonra cypher sonra sanırım xigenon
quote:
Orjinalden alıntı: AsLaNYuSuF
Aslında areste hemen hemen herkse 70 Ama Cogunda İtem YOk Çünkü Adamlar KOxp La kasmış..
Muahahau Areste 60 lvl adamda Raptor War Sen neden Bahsediyosun Cyperla Karıştırma Bizi.. Ares Çıktığında Koxp mu wardı ilk serwer Atıcaksan destekli at...
ben tanıyorum yapanları %70 i koxp Hİkaye anlatma bana
lütfen güzel türkçemizi yanlış kullanmayalım en iyi server kim diye bişey olmaz hangisi
quote:
Orjinalden alıntı: AsLaNYuSuF
ben tanıyorum yapanları %70 i koxp Hİkaye anlatma bana
Hİkaye Anlatmama Gerek Yok Senin Yaş Grubuna Akşam Masal Anlatıyorum Ben Rahat Ol + Bir Ara Gel sana Aresi Gezdirem ARESİN %70 İ KOXP SA CYPER %100 koxp Ayrıca Ares Eziq Serwer Olduğu İçin Serwerlar Arası Sawaşta Tüm Sawaşları Aldı Değil mİ Az araştırma Yap...
ellbette cypher 2.ares 3.xıgenon
Okuman yazman varsa bende en basta En güçlü Ares Dedim Zaten areste oynuyordum gezdirmene gerek yok saol Ares ama en bi f9,0000000,lord_mozart,murtaza,bobert,atlasphere,rollbackNychris ..... Olmasa en eskiler bak böle olurmuydu
cypher dupe kenti olsada sağlam oyuncular war Bakınız Sayk0
Bence xigienon ya waitforme var birinci clanda bi adam,ya adam cosmus almıs goturuyo clanı harbı saglam adam daha bızım bılmedıgımı reklam yapmayan ne adamlar var beyler yemısım 0000000 f9devil ı daha cok saglam adamlar var
Ama bakın HErkse f9 dio bence Atlasphre F9 u Havada Karada S......
bence beramus
BEYLER İLK SERVER EN İYİ OLUCAK GİBİ BİŞEY YOK MESELA MANES MANES EDANAYLA BİRE BİR ŞU AN HEMDE ADAMLARI SERVER OLARAK DEĞERLENDİRMEMELİYİZ BENCE