Şimdi Ara

Sizce Oyunun En Zor Karakteri ? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
2
Favori
6.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu anda zorlayacak hero yok ama bencr syndra cass ori felan hikaye onları iki oyunda çözersin ama syndra yı beceremedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu Anivia'yı hiç oynayamadım.Bence en zoru o
  • Veigar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khan Aitmatov -- 21 Haziran 2014; 11:36:45 >
  • Herkes komik komik champ'lar söylemişm çok ilginç geldi yanlış anlamayında arkadaş beceremediğiniz herolar dememiş en zor demiş

Bence Elise, şu oyunda mekanik açısından Zor tabir edilebilecek bir hero'dur haa şimdi atlamayın işte elise akıyoruz falan biz sen noobsun diye

benle alakası yok 1 champ'ta ( Elise ) 5 skill set var bence en zoru'da bunları kontrol etmek
  • elise,zed

diğerleri bana kolay geliyor
  • Singed ve vladimir

• zed
  • jayce sanki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sütlü Huriye

Riven diyorum cok farkli

cass varken riven mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThePsych0

Viktor. Gereksiz yere fazla Zor

Bence Victor smartcast ile göründüğünden çok daha fazla kolaylaşıyor.
  • konu hort
  • Usta yi

• en zor değilde seju zor biraz ultiyi falan iyi ayarlamak gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ankqkhn

biride zed dememis :)

Tebrikler. 2 yıl geri gitmek kolay değil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ashe.

Alıpta feedlemeyen, hakkını vererek oynayabilen oyuncu çok azdır. ADC'yi sağ tıktan ibaret sanan, kite nedir bilmeyen Caitlyn oyuncuları Ashe picklediğiniz anda "alınır mı o ananı bacını zaa noob xd beyler bozun adam ashe aldı xdxd" diye konuşur. Halbuki iyi bi Ashe oyuncusu adcnin oyun taşıyamadığı şu metada tfnin gidişatını değiştirir oyun taşır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChelseaSmile -- 21 Haziran 2014; 16:21:45 >
  • lee sin zor geliyor
  • draven oldum olası oynayamam şu heroyu
  • Lee sine zor diyen oyunu silsin bi zahmet easy gang early op damage mobilty.q tutturmak zorsa haklısınız zor bir karakter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChelseaSmile

Ashe.

Alıpta feedlemeyen, hakkını vererek oynayabilen oyuncu çok azdır. ADC'yi sağ tıktan ibaret sanan, kite nedir bilmeyen Caitlyn oyuncuları Ashe picklediğiniz anda "alınır mı o ananı bacını zaa noob xd beyler bozun adam ashe aldı xdxd" diye konuşur. Halbuki iyi bi Ashe oyuncusu adcnin oyun taşıyamadığı şu metada tfnin gidişatını değiştirir oyun taşır

haklısında nasıl kite yapacağını merak ettim.Kafa atlayan bir xin riven malp yasuo.Tek atan bir syndra kafana ulti ile uçan vi shyvana rengar tarzı herolar varken bu metada ne kitesi.Laningi en kötü olan adcler arasına girer.0 mobilty lee insec atarsa zaten ölüsün veya thresh,blitz tarzı herolardan q yersen direk ölüsün.Ashe braum ikilisine laf yok ama ikisi birbirini tamamlıyor onun dışında ben çöp bir karakter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 21 Haziran 2014; 16:45:55 >

• ez
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.