Şimdi Ara

Sizce Oyunun En Zor Karakteri ? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
2
Favori
6.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Lee
    Swain
    Draven
    Bunlar Zor olanlar pratik gerektiriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: No__RULES

Ori
    Lee
    Swain
    Draven
    Bunlar Zor olanlar pratik gerektiriyor

Konu 2012 den kalma

• Güzel hort olmuş adam zedin olmadığı zamanda kimse zed dememiş diyerek güzel trollemiş.
    Konuya cevabım Lee sin. İyi oynayanlar gerçekten iyi oynar fakat öğrenmesi-pretikleşmesi en zor şampiyon olduğunu düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Playinq

Güzel hort olmuş adam zedin olmadığı zamanda kimse zed dememiş diyerek güzel trollemiş.
    Konuya cevabım Lee sin. İyi oynayanlar gerçekten iyi oynar fakat öğrenmesi-pretikleşmesi en zor şampiyon olduğunu düşünüyorum

Evet ya kimse braum aatrox zed zac jinx lissandra dememiş ya ezikler sorsam onlar kim derler

• draven çok zor geliyo bana
  • Rengar bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • vayne 2. basic attacktan sonra q zamanlamayıp tutturmak veya q smartcase alıp fight'ın içine atlamak gibi pek çok şey olabilir.
  • Beni en çok zed zorluyor zorlamadan kastım standart bir oyuncu ne kadar oynuyorsa bende oynuyorumda Bjergsen veya Fakerın yaptığı o 2 efsane videoyu bilirsiniz o noktaya ulaşmam imkansız bence.
  • Tryn
  • quote:

Orijinalden alıntı: Itsuka Shido

vayne 2. basic attacktan sonra q zamanlamayıp tutturmak veya q smartcase alıp fight'ın içine atlamak gibi pek çok şey olabilir.

Hiç Vayne oynamadın mı? Q otomatikmen smart castte zaten.
  • jungle twitch
  • Darius diyen olmamış ilginç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burning Desire

quote:

Orijinalden alıntı: Itsuka Shido

vayne 2. basic attacktan sonra q zamanlamayıp tutturmak veya q smartcase alıp fight'ın içine atlamak gibi pek çok şey olabilir.

Hiç Vayne oynamadın mı? Q otomatikmen smart castte zaten.

oynadım hatta şu an main herom olma yolunda. ama kite yapacağın sırada ufak bir hatada fight'ın içerisindesin. diğer durumlarda q'nun smartcase'de olması çok iyi oluyor. daha alışamadım tf'de q'yu tam zamanlayamıyorum.
  • dari stacklenmeyince teq atmıyo
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.