Aslında SBS eğitimi veren bir dershane açılabilir. Yada Kpss. İyi para var bu işte, ülke artık yılda 20.000 tl gelir için birbirini parçalayan insanlarla doldu, onun için iyi rant yapıyor Kpss dershaneleri.
Bir diğer olay ise İngilizce kursu açmak olabilir. 400.000 Tl sermaye ile böyle bir işe girişilebilir.
Eğitim belkide en az karın ağrısına sahip işlerden birisi.
Çünkü inşaat, adamı deli eder, işçisiydi, kamyoncusuydu , hedesiydi hödösüydü. Borsa vs. zaten kanser eder, paranın çoğunu kaybetmekte olası. Faiz'de ise bir müddet sonra ana parayı yemeye başlarsınız. Ev kiralamak iyi bir fikir olsada, bir kira getirisi asla sıcak para kadar olamaz.
Yani 400.000 tl para 2000 tl kira getiyor ise, bunu bir işte kullansanız çok daha fazla kazanabilirsiniz belkide.
Yada şöyle bir şeyde olabilir, 3. köprünün yapılacağı bölgede arsa vs. almak, yada yeni konutların yapıldığı bir yere restaurant / cafe / market açmak gibi. Türkiye hala nüfus bakımından gelişmekte olan bir ülke, 10 yıl içerisinde İstanbul'un kuzey kısmını, belkide tanıyamayacağız.
Kreş işinede girebilirsiniz, buda çok karın ağrısı olmayan bir iş. Ayrıca iyi parada bırakıyor. Mesela benim kardeşim gidiyor kreşe, servis masraflarıyla beraber ayda 1000 tl'yi buluyor...1000! Bu parayı ödeyebilecek tonlarca aile var. ( Kadınlar çalışıyor malum, özellikle Ataşehir'i bir gelin görün, kreşten geçilmiyor arka sokaklar ).
Yani o parayla yapılabilecek tonlarca iş var...
Aslında şöyle 300-400.000 değilde, 700-800.000 Tl olsaydı sermaye, Mcdonalds açabilirdiniz. Çok ciddi para dönüyor o işte. Özellikle Mcdonalds, feci kazanıyor yahu. Sabah saatleri dışında ne zaman gitsem sıra bekliyorum.
aylık 1000 tl mi baban fabrikatör falanmı ya çok merak ettim babanın mesleğini
Dhyi satın al
Yurtdışından bağlantı bulup sebze meyve ihracatı düşünebilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: BoluBeyi_07
usta 400 bin lira sermayeyle git bi şenpiliç , er piliç gibi bi tavuk markasıyla anlaş paranla bi kaç tane kümses kur et civcivi yetiştir 2 yılda paranı amorti edersin . Zaten onların mühendisleri seni yönlendiriyor. Tabi en önemli müsait bi arsan varmı köyde vs . arsan varsa 400binlirayla 5 yılda milyon tl kazanabilrsin
Ticareti zenginlere yapıcaksın. Bu yüzden öncelikle mekan çok önemli. Fikir konusunda bir şey gelmiyor şu an aklıma. Ama genellikle gelir seviyesi yüksek insanların tercih ettikleri semtleri gezip, nelerin daha çok rağbet gördüğü gözlemlenebilir.
Ben olsam inşaat'a falan girmem artık o sektör doldu. Yazılım şirketi felan kuararım oyun şirketi felan.
İş kurmaz ya bir ev alır yatırım yapardım yada faize yatırırdım. Birazcık para bulunca illa harcama isteği duymanın veya o parayı riske sokmanın bir alemi yok. Birazcık kendinizi garantiye almaya bakın şu hayatta.
dh gibi site aç herkezi içine çek sonra bas reklamı 10 a katlarsın
O değil de 400.000 TL param olsun 10.000'ini bilgisayara harcamayan n'olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: BoluBeyi_07
usta 400 bin lira sermayeyle git bi şenpiliç , er piliç gibi bi tavuk markasıyla anlaş paranla bi kaç tane kümses kur et civcivi yetiştir 2 yılda paranı amorti edersin . Zaten onların mühendisleri seni yönlendiriyor. Tabi en önemli müsait bi arsan varmı köyde vs . arsan varsa 400binlirayla 5 yılda milyon tl kazanabilrsin
Bu fikir çok güzel.Böyle daha farklı fikirler var mı dh?
quote:
aylık 1000 tl mi baban fabrikatör falanmı ya çok merak ettim babanın mesleğini
Yok canım ne fabrikatörü...
Zekat ver.Lazım olacak
allahım önce akil sonra para ver
Ben 20 bin dolar eksik olduğu için yapamadım sana söliym beşiktaşta 2 katlı bi yer kiralayacaksın..200metre karelik bi dükkan bulduk..sonra amerikadan adamları çağırtıyosun 30 bin dolara sana full kuruyolar..neyi dersen paintball'ın yeni teknolojili olanı yani bunda paintball değil Lazerball oluyo daha cok ..ben seni vurunca senin silahn daha ateslenmiyo falan yap kişi başı 30 TL aç beşiktaşda merkezde o zaman paraya para demezsin
Yurtiçi kargoya rakip lazım ama çok ufak başlarsın o para ile
400 bin dolara pisaya canlılık verecek bir beyin ekibi kurup genel itibariyle olayları ele alan ve analiz eden bi nevi silikon vadisi türü beyin avcıları yetiştirir ve grup kurardım. Sonrası fikirler zaten kendiliginden gelirdi. İlk önce fikrin nerden gelmesi önemli.
öyle fikrim olursa en son söyleyeceğim yer burası
ticaret...
herhangi bir gıda işi olabilir kanımca lüks bir semtte Cafe-Pastane tarzı
Gıda sektörü daima canlı kalır
Öneri değilde aklıma geldi paylaşim Zenginin biri ölümden ve kabirdeki yalnızlıktan çok korkuyormuş. "Öldüğüm geceyi kim kabre girerek sabaha kadar benimle geçirirse servetimin yarısını ona bağışlıyorum" diye vasiyet etmiş. Öldüğünde "Kim birlikte kabre girip sabahlamak ister?" diye araştırmışlar. Kimse çıkmamış. Nihayet bir hamal,
-Benim sadece bir ipim var, kaybedecek bir şeyim yok. Sabaha kadar durursam zengin olurum." diye düşünerek kabul etmiş.
Vefat eden zengin ile birlikte defnetmişler. Sorgu sual melekleri gelmiş. Bakmışlar kabirde bir ölü, bir canlı var. "Nasıl olsa bu ölü elimizde... Biz şu canlı olandan başlayalım" demişler ve hamalı sorgulamaya başlamışlar.
-O ip kimin? Nereden aldın? Niye aldın? Nasıl aldın? Nerelerde kullandın?"
Sabaha kadar sorgu sual devam etmiş, adamın hesabı bitmemiş. Sabahleyin kabirden çıkmış.
- Tamam, servetin yarısı senin, demişler.
- Aman, demiş hamal, istemem, kalsın. Ben, sabaha kadar bir ipin hesabını veremedim. O kadar servetin hesabını nasıl veririm? Hayatını ve hayatın içerisinde istifade edilen lütufların hesabını vermek hafife alıncak şey değildir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme