Şimdi Ara

Sizce PS3 Cafe'leri iyi kazanıyor mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
2
Favori
28.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Einstein was here

quote:

Orijinalden alıntı: -TEKSAS-

quote:

Orijinalden alıntı: que777

quote:

Orijinalden alıntı: Paypay88

quote:

Orijinalden alıntı: U_şen

Her iş için ilk zamanlar kazandırır , daha sonraları düşüş olur.Bir işi yaparken ilk yapmak herzaman kazandırır.

Nintendo wii u geliyor mesela, bu aletle ilgili bir kafe açılabilir.

Kim oynarki ? Millet PES ,WWE -Guitar hero Tekken Mortal kombat oynamak için gidiyor kimse yok wii u'da zelda oynayayım demez orda

aynen öyle ps cafeye gidenlerin %90 u PES oynar zaten

hala anlamış değilim psde sadece pes oynayanları.Birsürü baba gibi oyun var pc ye çıkmayan biraz onlarada baksanıza

mesela gow bence gow cafede oynanır mı?uc3 mesela

unc 3 bilemem ama gow oynanır

• quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Sins

Bizim arkadaslar isletiyo boyle bir mekan zaten 10 makine var hepsi kirilmis zaten oyun sorunu yok koltuklar ucuzundan bisey projeksiyon makinesi almislar perdeye vuruyolar goruntuyu gayette mantikli tv den daha az masraf izmirin en guzel yerindeler saati8 tl kac kazandiklarini soylemedi ama 4 ortak harika para kiriyolar bunu biliyorum

İzmir'de nerde burası?Ve Karşıyaka'da on air ve playpark var ikiside televizyonları iyi ve orjinal kullanıyorlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: quanch

quote:

Orijinalden alıntı: GhostEagle

bir abim de bu işlerin içinde adamın tatili filan hiçbirşeyi yok anca güveneceği bir eleman bulacakta öyle rahat edecek,

Para kolay kazanılmıyor dostum hee senin bildiğin bişey varsa söyle biz yapalım

ben farklı bişey mi söyledim?? sen ne anladın ben anlamadım valla
  • Yer mekan çok önemli fakat riski büyük.Oynanan oyunlar belli iki kişilik oyunlar genelde.

Açıp devam ettirende var.3-5 ayda top atanda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksk_kaan

quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Sins

Bizim arkadaslar isletiyo boyle bir mekan zaten 10 makine var hepsi kirilmis zaten oyun sorunu yok koltuklar ucuzundan bisey projeksiyon makinesi almislar perdeye vuruyolar goruntuyu gayette mantikli tv den daha az masraf izmirin en guzel yerindeler saati8 tl kac kazandiklarini soylemedi ama 4 ortak harika para kiriyolar bunu biliyorum

İzmir'de nerde burası?Ve Karşıyaka'da on air ve playpark var ikiside televizyonları iyi ve orjinal kullanıyorlar...

alsancak kibris sehitlerinin orda ara sokakda kalıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: haskoy3167

besıktasta bes katlı ps3 kafe var her makıne dolu ne anlatıyorsunuz
    adamlar gunde 2000-3000 ' e para demiyor
    yer cok onemlı tabı
    hızmet pazarlamasında isim ,, guven ,, huzurlu ortam da onem arzedıyor

tecnoplay olabilir mi hocam oraysa cidden çok güzel mekan
  • quote:

Orijinalden alıntı: NightGuardian

quote:

yer cok onemlı tabı

ısmını bılemıcem ; besıktas kultur merkezının orada ; balık pazarına falan da yakın
    adamlarda mınımum 80-90 tane farklı oyun mevcut
    ps-3 yokken bızım evın yakınlarında kafelere gdıyorduk
    adamların cfw lı makınelerınde tek oyun pes ; pes ...
    ısletmecıde bıraz akıl olacak ..
  • quote:

quote:

quote:

yer cok onemlı tabı

ısmını bılemıcem ; besıktas kultur merkezının orada ; balık pazarına falan da yakın

tamam hocam orayı diyiyorsunuz orası cok guzel mekan ayrıca guitar hero falanda var vip odalarda

• quote:

quote:

quote:

quote:

yer cok onemlı tabı

tamam hocam orayı diyiyorsunuz orası cok guzel mekan ayrıca guitar hero falanda var vip odalarda

evet ; dogrudur ..
    vip oda diye bir sistem geliştirmişler ; sen ; varsa arkadasın odada tek takılabılıyor ..

• Bizim burdaki iyi para kırıyordu yazları. Sıra beklemek zorunda kalıyoduk. Öyle projeksiyon, GH falanda yok. Zaten ya COD BO zombi ya da Pes oynanıyo, ha bikere GoW oynayan görmüştüm.
  • İyi bir yerdeyse cafe iyi para kazanıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogukan21

Yer mekan çok önemli fakat riski büyük.Oynanan oyunlar belli iki kişilik oyunlar genelde.

Açıp devam ettirende var.3-5 ayda top atanda var.

Pes,FIFA,COD serileri,BF3,NBA2K12,MK,GoW,SF vs. biraz daha gidebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rodzina -- 19 Ocak 2012; 1:36:36 >
  • PS3 kafe kolay iştir.Herkes yapabilir.PS3'ü tak televizyona çalışsın.O kadar basit.Ama internet kafecilik adamın canına okur.Sürekli programları güncelleme , yeni çıkan oyunları yükleme , arızaları giderme , bilgisayarlara virüs bulaştırmama , vb...Bilgisayar bilgisi iyi olan biri internet kafecilikte fark yaratabilir ve sürekli kalıcı olabilir.Ama malesef ps3 kafede hiçbir fark yaratamazsın.PES'i koyarsın müşteri oynar.İlk başlarda kazanabilirsin ama ilerde eline 20-30 milyar geçen biri gelir yakınına bi ps3 kafe açar.Müşteri çekmek için de fiyat kırar.Bu fiyat kırma olayları yüzünden iki dükkanda batar.Bizim buralarda hep böyle olmuştur.Bütün bunları iyi düşünmek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingman29

PS3 kafe kolay iştir.Herkes yapabilir.PS3'ü tak televizyona çalışsın.O kadar basit.Ama internet kafecilik adamın canına okur.Sürekli programları güncelleme , yeni çıkan oyunları yükleme , arızaları giderme , bilgisayarlara virüs bulaştırmama , vb...Bilgisayar bilgisi iyi olan biri internet kafecilikte fark yaratabilir ve sürekli kalıcı olabilir.Ama malesef ps3 kafede hiçbir fark yaratamazsın.PES'i koyarsın müşteri oynar.İlk başlarda kazanabilirsin ama ilerde eline 20-30 milyar geçen biri gelir yakınına bi ps3 kafe açar.Müşteri çekmek için de fiyat kırar.Bu fiyat kırma olayları yüzünden iki dükkanda batar.Bizim buralarda hep böyle olmuştur.Bütün bunları iyi düşünmek lazım.

Çok doğru ve güzel...

• playstation cafecilik artık ayağa düştü her önüne gelen cafe açmaya başladı. eğlence vergisi, elektrik parası şudur budur asgari ücret kadar bile kazanamaz olduk insanlar bu işi bişey sanıyor. bugün adamın biri yanıma gelip günde 1.500 tl kazanamaz mı bu iş diyor :) insanlar gerçekten hayal aleminde yaşıyor.

ben bu işi internet cafelerin ilk açılmaya başladığı senelere benzetiyorum. Herkes çullanıp birbirlerini batırmaya başladı allah sonumuzu hayır etsin. saygılar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: adnan1905

cfw'li konsolla oyun oynatıyorlar ne masrafı..!

Ne yapsınlar adamlar her konsola 1 orjinal oyun desek parayı nerden çıkaracaklar zaten oyun fiyatları pahalı,
    Korsanı desteklemem ama
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

yer cok onemlı tabı

evet ; dogrudur ..
    vip oda diye bir sistem geliştirmişler ; sen ; varsa arkadasın odada tek takılabılıyor ..

Teknoplay Üsküdarda var bir tane beşiktaşda varsa bilmem ama bence temizliğe ve düzene önem göstermiyorlar ps3 odasına giriyor ps3 koltukları
    pisdi ama orjinal oyun kullanıyorlar ve 100'lerce ps3 olduğu halde takdir ettim , ayrıca yan odada guitar hero oynayanların sesi bangır bangır geliyor ,
    İyi yanları Gran Turismo için Direksiyon var

• quote:

Orijinalden alıntı: Bozprens

Arkadaş CFW li konsolla oynatıyorlar diyorsun tamam da CFW li diye para vermiyolar mı ? İlk önce mekanı iyi yerde olacak sonra bunun koltuğu var televizyonu var ps3 ü tüplü televizyonda oynatırsan kimse uğramaz oraya konsollara da ayrı para vericeksin şimdi bırak da adamlar bu kadar masrafın üstüne bide gidip 100 lira bi fifa ya vermesinler bende o kadar masraf yapmış olsam CFW li oynatırım.

Bence sadece Ps3 oynatılmamalı arkada Ps2 oynat zaten ucuz bi alet Ps3 kadar masrafta çıkarmaz çocuğu çoluğu bol olan bi yere kurarsın kafeni sonra yatarsın büyük ihtimal 1-2 yılın sıkıntılı geçer sonra rahatlarsın ama unutmayın ki bu işler için çok sağlam bütçeler gerekli =) Sadece konsol,koltuk,televizyon olarak bakmayın, işin içinde mekan kirası ve bu konsolların televizyonların harcadığı elektrik de var. Hem ps3 hem ps2 oynatılacak bi yerde 1-2 ps3 3-5 ps2 olmaz yani büyük bi mekan lazım ne kadar büyük mekan o kadar büyük para demek bende o kadar bütçe olsa zaten hiç cafe işine girmem o kadar param var niye kaşınayım ki =)

Aynen geçende salağın teki plazmaya scart ile bağlamış oyunun pixelleri gözüküyorum sokarım dedim böyle işe

• Kafe de oyun oynamamamın sebebi, çoğu kişinin PES oynamasıdır.Gaziosmanpaşa da bir PS3 kafeye gitmiştim.Amacım sadece zaman geçirmekti.Kafeye girer girmez.Ortamdan soğumuştum.Televizyonun sesini niye bu kadar açıyorlarsa, o da ayrı bir soru...Bağırmalar çağırmalar, bilmem neler.Herkes PES oynuyordu.Gerçeği PES'den başka bir oyun yoktu.Kafe sahibinin baya iyi bir para kazandıklarını düşünüyorum.Bir saat oynamak 3 liradır veya daha fazla.Artık gerisini sen düşün.
  • Kocaeli Arasta Park'ta en fazla 5 makine var ve 2 tane oyun var;PES ve FİFA.Hayır anlamadığım şey ise neden bu insanlar sadece futbol oyunu oynar daha doğrusu işletmeci neden sadece futbol oyunu alır.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.