Şimdi Ara

Sizce PS3 Cafe'leri iyi kazanıyor mu? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
2
Favori
28.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • açtığın yere ve elindeki ürün seçeneğine(oyunların bolluğu,direksiyon.gitar vs.. setler) göre değişir.ama ortalama bi yeri ele alırsak türkiye şartlarında normal bir kazançları var.
  • İlk zamanlar iyi kazandırıyordu ama şimdi inanılmaz derecede çoğaldı birde bunun yanında Ps3'ler ucuzladı hergün bir kampanya millet gidip evine alıyor.
  • Geçen yıl çoğu arkadaşım ve bende ps3 yoktu.Mecburen gidip kafelere 6-7 tl veriyorduk bir gidişte.Sırayla hepimiz ps3 aldık.Sonra ortak oyun sıkıntı oldu kardeşlikle aynı oyunları aldık hepimiz.6 kişilik bir grubuz ve 1-2 oyunumuz ortak kafe derdi kalmadı.Herkes evinden rahatça oynuyor.Dışarda oyun oynayacağımıza başka şeyler yapıyoruz artık
  • 4 kisi 4 kol gidip 2 saat 12 tl ödüyoruz sen düsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer_Faruk.

4 kisi 4 kol gidip 2 saat 12 tl ödüyoruz sen düsun

Günlük 20 TL'den göndereyim PS3'ü 2 kol var . 4 Kol 35 TL 'den göndereyim

• quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

quote:

Orijinalden alıntı: omer_Faruk.

4 kisi 4 kol gidip 2 saat 12 tl ödüyoruz sen düsun

Günlük 20 TL'den göndereyim PS3'ü 2 kol var . 4 Kol 35 TL 'den göndereyim

Birde arkadaşları okul çıkışı evemi çağırım Kalsin böyle daha iyi okuldan kaçıp ps3 Kafe'ye gitmek
    Edit:bende zaten ps3 var maksat arkadaşlarla ikiye ikiye kapısıp ödetmesine oynamak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omer_Faruk. -- 11 Ocak 2013; 20:38:49 >

• Tunalıda saati 8 liradan full çekiyor neredeyse hep.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

Tunalıda saati 8 liradan full çekiyor neredeyse hep.

tunalı da da çeksin hocam ya
  • Çarşılarda veya gençlerin cok fazla oldugu yerlerde kar olur ama diğer yerlerde sinek avlarsın..

• quote:

Orijinalden alıntı: U_şen

Her iş için ilk zamanlar kazandırır , daha sonraları düşüş olur.Bir işi yaparken ilk yapmak herzaman kazandırır.

Nintendo wii u geliyor mesela, bu aletle ilgili bir kafe açılabilir.

Hocam kusura bakmayın ama kahkayı patlattım..
  • Kadıköydeki PS3 kafeler iyi kazanıyor diye düşünüyorum.
  • Ps3 kafeler bitti geçmiş olsun devir ps4 devri Azdaha sabret ps4 çıksın ps4 cafe aç ps 3 bitti kaymağı yendi maximum 2 yıl daha iş yapar en iyi ihtimal 2 yıl daha iş yapar gelecegi yok bekle ps4 ü ilk çıktığında aç insanlar sıraya girer .... kaymağınıda yoğurdunuda sen yersin
    Bende Ps cafe açıcam PS4 ü bekliyorum
    Ps cafe zengin muhitte iş yapar sakın fakir yerde açma zengin muhit ve okula yakın olursa 4 -4 lük olur Zengi muhitler yeni yapılar olur eski semtlerden uzak dur . Ara mahle ama çok ara degil köşe başı yer bul işlek caddeler de dükkanlar pahallı olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 12 Ocak 2013; 15:09:19 >
  • Bir süre Ps3 kafe işlettim. Pes-Fifa-Blur-Black Ops tan başka oyun oynanmıyor gerçekten.
  • Ben Türkiye de ki Playstation kafelerin tamamen Konami tarafından desteklendiği düşüncesindeyim. Beyinlere PES empoze ediliyor. Aslında o kafelerin gerçek ismi PES kafe dir. Sonradan bazıları Playstation kafe dedi.

İşin şakası, bir kafenin para kazanıp kazanmaması, tamamen yeriyle ve sağladığı hizmetin kalitesiyle alakalı, her ikisinden biri eksik olursa o kafe iş yapmaz.

Bu kadar playstation kafe bolluğu içinde, Ankara Kızılayda ki Fantasyland' in yıllardır yılmadan Atari salonu kültürünü yaşatması da okutulacak ayrı bir bilim dalıdır.

Biz gamerlar için kutsal bir yerdir Fantasyland. Zaman zaman ziyaret edip, arcade makineleri bırakıp playstation' a geçtiğimiz için günah çıkartırız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtual Reality -- 12 Ocak 2013; 18:27:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quadhros

quote:

Her iş için ilk zamanlar kazandırır , daha sonraları düşüş olur.Bir işi yaparken ilk yapmak herzaman kazandırır.

Bu mesajı ben mi yazmışım

Çok ilginç , yanımda biri sanki zorla yazdırmış gibi

Tehdit unsuru var kardeşim mesajda , bana ait olamaz

• quote:

Hocam kusura bakma ama mesajı görünce bu adam liseli bile değildir dedim.mesaj sayınızı görünce şaşırdım baya :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: guitarist999

quote:

Hocam kusura bakma ama mesajı görünce bu adam liseli bile değildir dedim.mesaj sayınızı görünce şaşırdım baya :)

Yakaladınızya bir kusurumuzu vurun anasınısatayım

Yanlız benim şifrem bir liseli tarafından çalınmış olabilir o dönemler

Haydi ateyistler bunuda açıklayın

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Quadhros

quote:

Bu mesajı ben mi yazmışım

Çok ilginç , yanımda biri sanki zorla yazdırmış gibi

Tehdit unsuru var kardeşim mesajda , bana ait olamaz

• ben dun beşiktaşta bi yere gittim gerce orası baya masraflı bıyer fakat para basıyodu resmen
  • Ben hiç gitmedim ama çevremdekiler haftada 2-3 kez giderler.Yani kazanıyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.