Şimdi Ara

Sizce Psp 3004 Alınırmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzun zamandır psp almayı düşünüyorum. aslında ps vita alıcak param var ama almıycam çünkü sony artık haddini aşmaya başladı. ne güzel klasik slim kasa pspler varken tutturdular yok neymiş ''psp go'' hadi anladık artık psp 3004'ün sistemi yeni çıkan oyunlara yetmiyordu haklılar ama yaptıkları konsola bakın bir kere sürgülü konsol olurmu hiç ya neyse millet hurra hücüm etti psp go'ya beklediler ki şöyle güzel oyunlar çıkacak ama nerde? 5-10 tane oynanır diyecek sevide oyun çıkarttılar.. ondan sonra psp kullanıcılarını ektikleri yetmezmiş gibi daha 2-3 aylık psp go'yuda kullanıcılarınıda ektiler hani şimdi nerde umd oyunlar? nerde psp go'nun oyun desteği? bizim arkadaş heves güves psp go almıştı bende almayı düşünüyordum ama 3-4 hafta sonra ne göreyim? bu seferde ''Ps Vita'' duyunca iyiki psp go almamışım dedim.. şu yaptıkları rezalete bakın! şimdik psp go alan insanlara yazık değil mi? o kadar para ver bir buçuk iki ay kullan çöpe at! arkadaşlar biraz uyanık olun şimdi de psp vita'yı 800-900 liraya millete kazıklıyorlar!! 16 tane oyun çıkartmışlar içlerinde bir oynanabilir diyecek uncheartd mıdır nedir o var. o da 1 hafta oynasan sıkılırsın! uyanık olun 2-3 ay sonra da başka birşey çıkaracaklar! onun için psp 3004 alacağım. neyse biraz başını ağrıttım kusura bakmayın
    eee arkadaşlar ne diyorsunuz psp 3004 almayı düşünüyorum iyice aklıma yattı sizlerin düşüncesini almayı istedim cevaplarınızı bekliyorum

• bnce al ama eğer çok oynersan haftada az oynarsan 2 ayda bir filan oyun alman gerek yoksa canın sıkılır
  • bende psp go magduruyum ama hafıza kart 16 gb bluetooth ve çabuk şarj olması yeter neyse psp 3000 Hafıza kart alacaksanız al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayvanat9999

bende psp go magduruyum ama hafıza kart 16 gb bluetooth ve çabuk şarj olması yeter neyse psp 3000 Hafıza kart alacaksanız al

hafıza kartı alacağım sorun yok
  • bence alınıcak en iyi konsol
  • merhaba bu psp 3000 için hangi oyunları tavsiye edersiniz bende almayı düşünüyorum da. arkadaşın dediği kadarıyla her oyunu oynatmıyormuş
  • Forumda gecende 350 tl ye Yurt dısından gelme 2.el Ps viita Wifi satıldıgını gordumkı suan 400 e satanda var psp artık eskıdı alınmaz ona vercegın paarayala gıt 3ds veya vita al
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony psp halen alınabilirmi
    geçen yıl açıldı
    PSP mi Ipod Touch 8GB mı?
    15 yıl önce açıldı
    SONY PSP VEYA PS VİTA ALIYORUM
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • benimde 3006 tavsiye ederim ekran kalitesi çok güzel
  • Psp 3004 ve 3006 serisi umd'li modeller arasında en iyileridir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.