Şimdi Ara

Sizce PvPde hangi char daha iyi?(ULTİMATE'de) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • server hala patlak forumlarda x1000 ayakları var nolcak bilmiom bide:D ragnarok demek :D beter oyun ragnarokta nese sabır :Dsize ben bu sırada dota ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: sercan_beser

benim burcum yay dogal olarak archer a gidiyo akıl

benim burcum başak bana ne demeli d@$aklara gidio aklım

• igrenç

• quote:

Orjinalden alıntı: gunesahmet

Bence bütün serverlar daki en iyi char Soultaker çünkü warriorlara p atak düşüren skill atabiliyorsun m def düşürücü atabiliyorsun anchor taabiliyorsun ve en önemlisi health absorben var büyücülerede silence attınmı bitti ki bu saydığım bütün skillere enchant basabiliyorsun daha ne istersin bir chardan gersi hikaye bence ....

Kardes Senin BU Saydiklarin Ol var be Arti Dmg vururken Hp cekiyor Buna Ne demeli
    Sen Hp Basarken Zaman Kaybedersin [AMA necroda HP cekiyor Ama Ol kadar oldugunu Zannetmiyorum
    Sirf Bu hp Cekme Hastaligi Yuzunden Vede Cov Yuzunden Abyss 7x te 52 hawkeye Biraktim Warcyer actim su an 60lvl
    En sevdigin ve en iyi kullandigin char Emin ol En iyi pvp Charidir [Ben bunu bilirim
    Necro cular vardi 1vs5 pvp alir Okcular vardir 1vs 5 alir

• quote:

Orjinalden alıntı: MORFEUS

quote:

Orjinalden alıntı: gunesahmet

Bence bütün serverlar daki en iyi char Soultaker çünkü warriorlara p atak düşüren skill atabiliyorsun m def düşürücü atabiliyorsun anchor taabiliyorsun ve en önemlisi health absorben var büyücülerede silence attınmı bitti ki bu saydığım bütün skillere enchant basabiliyorsun daha ne istersin bir chardan gersi hikaye bence ....

Kardes Senin BU Saydiklarin Ol var be Arti Dmg vururken Hp cekiyor Buna Ne demeli
    Sen Hp Basarken Zaman Kaybedersin [AMA necroda HP cekiyor Ama Ol kadar oldugunu Zannetmiyorum
    Sirf Bu hp Cekme Hastaligi Yuzunden Vede Cov Yuzunden Abyss 7x te 52 hawkeye Biraktim Warcyer actim su an 60lvl
    En sevdigin ve en iyi kullandigin char Emin ol En iyi pvp Charidir [Ben bunu bilirim
    Necro cular vardi 1vs5 pvp alir Okcular vardir 1vs 5 alir

bende dominatorla 1vs4 aldıgım oluo zor ama oluo isde

• okçu sıfına curse of weakness ve chaos yedirebilirsen her türlü yersin buff silme skillerini de unutmayalım tabi...
  • BAba bak okçula ben 2 sene oynadım bi zmandan sonra bayıyo en iyisi soultaker!!!!!!!mageleri oynamak güzel her karaktere cakabiliyo transfer pain var ac bak dalgana kimse cakamaz kolay kolay
  • ba merih almışız üyelik
  • ALcam tabi nooobb ezükkk burya nasıl resim koycazz!!!!!onuda yaz bare!!!
  • Dur bi deneme yapayim resim calisiyomu diye!!!!!!kimse baska türlü anlamasin eheheh!!!
  • Bence çoğu serverda olduğu gibi Ultimatede de Kral char SOULTAKER!!! Fighterle (özellikle okçulara) ANCHOR atıın mi işi zaten bitmistir:D. tediremessen bile CURSE GLOOM, CURSE WEAKNESS ve de MASS WARRIOR BANE ile onlari büyük bir ölçüde etkisiz hale getirebilirsin.Magelere karsi zaten SOULTAKERlerin bariz bir üstünlüğü vardır. zaten Summon iyi bir avantaj kazandırıyor!!!

!!!!YANI BENCE KRAL SOULTAKER!!!!!
  • PvP de en iyi Char Necromancer Yani soultaker dir neden diyorsanız...
    Cursed man summonunu cıkarır Transfer Paini acar bu ozellık sayesınde hayvanın defi ve soultakere gelen zararın yarısı servivator yanı cursed mana yansır yanı sen adama 1000 caktıysan adama yaklasık 500-650 miktar gider digeri hayvanına yansır sen o anda adama cakarken adam sana curse gloom cakar m defın duser zatı dustukten sonra %40 tum zehırler ısler duruma gelır bır curse of abyys atsın bıttı ısın
  • Daha önce olimpiyatlara katıldın mı bilmiyorum ama ben TH ile katıldım ve çok necromancerla karşılaştım tabi doğal olarak donatede çıktı karşıma fakat donate olmayan bi necroyla karşılaştım iki sefer,summonu acik doğal olarak transfer painde,ilk başta summona vurdum bi kaç sefer ama zaman kaybı sonra necroya vurmaya başladım son vuruşu yapan kazanıcak durumdaydık hızlı davrandı ve kazandı tabi olimpiyalarda buff yok sadee bi kaç tane buff var,yani sana şunu söylim summona vurmakla zaman kaybetmeseydim maçı ben kazanıcaktım.Pvp tamamen akıl işidir okcuysan necroya bi stun atarsın summona iki critical biter mageysen sleep denersin her seferinde tutmaya bilir tabiki :) bir sleep atarsın adam yemez bi critical yersin onlar ayrı :) yani arkadaşım pvp de ne olacağı belli olmaz :)) pvp yapmayı ve charı kullanmayı bil yeter.Hatta sana bi pvp anımı anlatim adam donate necro elinde +25 dusk sword tit robe fln,ilk adam bana vurdu donate olduğu için pk olmak biraz yürek ister bende sps deyim direk cancela asildim sonra donate yalan oldu :)))

• alpican sallıyor ya ezik bi çarı var onu da ben kastım zaten ingilizcede bilmiyor gorevleri bana soruyor abi turkçeye çevirirmisisn abi etme diye pvp de iyi ama hiç kesemedim daha hep o beni kesiyor (oyun oynamayı bilmiyorum ondan olsa gerek) seni seviyorum alpican ( TurkishVolume:)))))))))
  • hehehehehe ingilizcem yok doğru az çok öğrenmeye çalışıyoruz kendi çapımızcada pvp yapıyoruz :)))
  • La aLpi anca kendi kendine yaparsn zaten pvp yi :D ac bitane 1 lvl char kes dur :D zuhahaha 1000 yaparsn pvp pointini :D benmqileri biliosn ][_([])Ve PVP ----- PK tek bir pk da ne kadar karma geldiini biliosn bana turkienin dış borcu kadar war :D zuhahaha

• koynumuzda yılan beslemişim be ezik insan siz olimpiyatlarda donateler karşımıza çıkıyo diye olimpiyata katımıyodunuz server kapanmasa hero olacaktım nerdeyse hala neyin peşindesin :D:D
  • La lol %5000000000 de 1 pvp kazanion bide hero olcan he supersin kanKa :D ama sen azmet oranı % 1000 e dusur o zman 5 kati sansli olursun :D

• eminmisin?
  • PVP Puanlarını karsılastıralım kanka hemenceciq :D benmqisi belli :D pk da belli :D
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.