Şimdi Ara

SİZCE RENAULTLAR KAÇ BİN KM GİDER? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
20.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Safrane, normal şartlar altında klasik bakımları ile birlikte 600 - 700 bin çok rahat görür.Kaldı ki yaklaşık 1 milyon km deniyor yabancı birçok forumda.

Laguna da 400 - 500 bin km aynı şekilde klasik bakım ile ve normal şartlar altında çok rahat görür.

Diğer Renault modelleri ile ilgilenmedğim ve kullanmadığım için fikrim yok,ama km ve motor işinin Renault da babalarının bu 2 model olduğu rahatlıkla söylenebilir.
  • megane 1 wagon 1.6 16 v 357.000 km de sorunsuz
  • yaw bu clio eşşek gibi arabagez geze bildigin kadar bizim akrabanın var şirketten cıkma km yüksek ihtimal düşürülmüş kendi suan 255000de daş gibi bide bizi r11 varde 88 model aracc orjinaldi ne dişen ne boyana sıfırgibiyde115000de sattık tık yoktu sattık simdi sembolde var 24000de herneyse bu cliolar eşşek gibi bitek yag ve yagfiltresi arabayayetio bakımlı clio dci600000 bini bulur
  • Bu km ye kadar ciddi bir motor problemi yaşandımı?
    quote:

Orjinalden alıntı: yavuzazgin

megane 1 wagon 1.6 16 v 357.000 km de sorunsuz
  • 1998 1.4 R-19 Benzinli 300000e çok az kaldı. (293.00de) Daha ne kadar gider bilemiyorum ama şehiriçi Km de 50-55 Ykr arası yakıyor.
  • motor la ılgılı hayır yasanmadı hala ılk gunku gıbı ama dıger aksamlarda tabıkı bazı sorunlar oldu ama sozkonusu motor ıse cok ıyı

Bu km ye kadar ciddi bir motor problemi yaşandımı?
  • 1993 model spring 139.000 km'de ve sorunsuz..106.000 km'de aldım ve 124.000 km'de LPG dönüşümü yapıldı.Soğuk ve sıcak çalışmada hiçbir sorun yok.Çekiş ve performans çok iyi.Yağ gram eksiltmiyor desem yeridir.Soğuk motora fazla yüklenmem,periyodik değişim ve bakımlarını zamanında yaptırırım,hararet yaptırmam.Bu kullanımla 200-250.000 km'leri rahatlıkla görür ve aşarım diye düşünüyorum.
  • eger arabaya iyi bakarsan araba senin torununa bile ama bakmassan 1 yılbile gitmez tamamem bakımla ilgili
  • mın 200.000 altına dusmez ıstısnaı durumlar olabılır hararet vs. gbi
  • quote:

Orjinalden alıntı: canerkoc

mın 200.000 altına dusmez ıstısnaı durumlar olabılır hararet vs. gbi

yukardada dediğim gibi 205binde benimki,
    bir kere radyatör değişti,bir kere karbüratör temizlendi motorla alakalı başka bir işlem yapılmadı,
    ama geri kalanı s.o.s veriyor,
    yeryer pas ve çürümeler var,taban döşemeleri kenarlardan kalkmış vaziyette, mütemadiyen merkezi kilit ve elektrikli cam arızaları, zaman zaman havalandırma fanı arızaları yaşıyorum,
    üzerindeki 3. akü,3.lastikler ve gene değişmesi gerekiyor,
    özellikle sürücü koltuğu iyice deforme oldu,ileri geri hareketi sağlayan ray sistemi bu arabanın en pahalı parçalarından biri, 750 ytl istemişlerdi yenisi için bende sabitlettim artık hareketsiz duruyor,
    iki kere senkromeç problemi yaşadım,
    hatırladığım kadarıyla bir kere baskı balata değişti,
    hiç amortisör değişmedi
    bir kere gaz teli,bir kerede debriyaj teli değişti...

araba 97 model,98 den beri bende aldığımda 12bin km idi şimdi 205bin,
    eğer metrobüs gelmeseydi rahatlıkla 215bin olmuştu

• 2004 model 1.6 megane yi 2004 yılında alıp aldigmz gün lpg taktirdik takside bugune kadar kullandık 750 binde motor yaptirdık kullanmaya devam ediyoruz 2 bin tl ye mal oldu sadece kısacası bir megan 2 nin motorunu bitirmeye ömrümüz yetmez saygılarmla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2006 megane sw
    1.5 dci
    370.000 km
    döşemeler eskidi. ama hala canavar gibi gidiyor ve ekonomik.
  • m9r motor varsa 500bin garanti. bakımları düzgün yapılırsa 1milyon u var.
  • Valla 1991 broadway var şuan 302.000 de bi sıkıntısı yok rabbim nazarlardan korusun 400.000 görürsek yazarım :D
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.