Şimdi Ara

SİZCE RENAULTLAR KAÇ BİN KM GİDER?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
20.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sizce hergün kullandığımız gözümüz gibi baktığımız renaultlarımız kaç bin gider.Motor tipi ve araç modeli yazarsak daha güzel olur...

• megane 1im 145000 km de 1.6 16v bakımlarını düzenli olarak yaptırıyorum ve zannımca 300000 gider.ama baskı balata ve ön takımlar sos veriyo
  • 100.000 yaptım ben arkadaşım motorun perfonmans kaybı yok daha geçen gün taksiye bindim symbole 2004 model 320.000 kmde daha motora hiç dokunulmamış yağını filtresini suyunu değiştiriyoruz o kadar diyor
  • Safrane 225.000 km oldu.... Ne çekişinde bir sorun var ne de yağ yakma, eksiltme gibi problemler...dayanır yani bayağı
  • Maşallah.anlaşılan arabalarımız sağlam,bakımlarını yaptığımız zaman 350000 görürsek iyi valla
    quote:

Orjinalden alıntı: emregulec_1905

100.000 yaptım ben arkadaşım motorun perfonmans kaybı yok daha geçen gün taksiye bindim symbole 2004 model 320.000 kmde daha motora hiç dokunulmamış yağını filtresini suyunu değiştiriyoruz o kadar diyor
  • Maşallah güzel değerler.Bazı küçük hacimli dizel motorlar şayet kasada ağırsa 120000 130000 de pes diyo..nazar değmesin renolarımıza
    quote:

Orjinalden alıntı: dsc86

benim manager 262.000 oldu .. nazar değmesin ilk günküne yakın bir konumda...

babamın ilk arabası r12 (benim çocukluğum geçtiği arabamız) şu an 4. sahibinde 450000 km yapılmış...
    babam sattığı zaman 300000 km deydi.. (3 kere kilometre sayacı sıfırlandı) bilen bilir 99999 dan sonra sıfırlar...
    düşünün işte ...

bir duyuma göre meclisteki r21 ler 400000 kmde pes etmiş artık ...
  • 45 bin bakımnda 800 lira masraf yapan ve tabiri caizse benden bu kadar diyen 2005 megane II den sonra bir daha renault mu asla diyorum. isterse 1 milyon km garantisi versinler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    200 BİN KM DİZEL ALINIR MI ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İMZAMDAKI ARAC 90000 KM DE BENIM KULLANMAMLA EN AZ 300000 YAPAR GARANTISI BENDEN
  • Kullanıma bağlı bakımlı oldugu sürece reno lar sağlamdır
    100-200 bin km sorunsuz gidebilir
  • ne kadar bakarsan o kadar gider,
  • ben 87 doğumluyum... ilk arabamız "steyjın" reno ondan sonra "0" km klasik beyaz broadway ondan sonra 92 model concorde (96 yılında almıştık) ve en sonunda 2003 megané I expression 1.6 16V...

concorde'u sattığımızda 240.000 km'deydi... ve arabada en ufak bir performans düşüklüğü yoktu... satmamızın tek sebebi yakıt sarfiyatıydı... aslında araba çok yakmıyordu da ülkemizde benzin fiyatları malumunuz. Ayrıca parçasını bulmakta çok zorlanıyorduk. Mesela cam açma kapama düğmelerini bulmak bile çok zordu... Ama eminim o araç 500.000 km'yi görürdü. zaten babam da öyle performans meraklısı değildi arabanın yakıt ortalaması 100 km'de 7.2'ydi ama servisi vergisi yüksek olduğundan sattık...

Concorde ne arabaydı bee...
  • Geçen bir broadway gördüm 200.000 km deydi.Bizim kangoolar 2005 model her gün yollardalar 80.000 in üstündeler sorunsuz çalışıyorlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Teknode

Geçen bir broadway gördüm 200.000 km deydi.Bizim kangoolar 2005 model her gün yollardalar 80.000 in üstündeler sorunsuz çalışıyorlar.

Bizim 98 model Toros SW 190000km kadar yol yaptı. Araçta sorun yok. Sadece kaza yaptıktan sonra kötü boya attıkları için boyada ufak problemler oldu. İki sene öncesine kadar yoğun bir şekilde stabilize yol kullanırdık. O halde bile araçta sorun olmadı. En büyük masrafımız ön takımın yenilenmesi oluyor.
  • 2004 model megane II tipt. aldım yeni 145 bin km'de bir bir sıkınrı yok gibi en azından motorunda :)
  • Bundan önceki arabam RENAULT 12 önden hiç darbesi olmayan orjinal bir arabaydı hatta aracın orjinalinde deri koltuk vardı hiç LPG takılmadı ve 2001 yılında 530.000 kmde motoru rektefiye edildi.
  • Arabaya eşeğe biner gibi binenler 150bini zor bulur, ama arabadan anlayan bakımlarını düzenli yaptıranlar istediği kadar düşüncesindeyim. Hele bir de arada kontrol ettirir, önlemleri erken alırsak araçlar neden yolda bıraksın. Ama özellikle arabaya verdiği para önemli olmayan insanlardan hayatta araba falan almam, langır lungur biner sonra servise verir, ne gerekiyorsa yapın der. Akşam hiçbirşeyine bakmadan biner gider. Sonra araba bir yerde iflas eder. Ama ben zar zor bir araba aldım,arabanın yanından bir dakika ayrılmam, ne yapıyorlar bakarım, herşeyini kontrol ettiririm, verdiği paranın karşılığını almaya çalışırım. Yoksa artık motorların ufak tefek elektronik problemler dışında hararet falan yaptırılmazsa uzun süre binilebliceği kanaatindeyim.
  • bende yeni renault cuyum çok saglam araclar oldugunu biliyorum iyi sürüşler
  • 3cü kişi den aldığımız 2005 megane II sedan DCI 80 hp walla canavar gibi.. tüm bakımları yetkili servisde yapılmış. şuan 90.000kmde. motor mükemmel... renault motorlar kullandıkça verimli olur bunu kimse unutmasın.. dizel motorlar rahatlıkla 1milyon km gider. benzinli motorlar 400.000 civar açılıp iyice ayardan geçtikten sonra çatlayana kadar gider:))... 1994 model broadwayimiz 120.000 kmde temmuzda satıldı.. fiyat: 7.5milyar :)) megane II sedan DCI 80 hp yide takasla aldık yani 7.5 milyarın üstüne 17daha ekleyip aldık. 24civarında aldık... içi süper 0 km gibi dışıda iyi! ARACINIZDA KM KORKUSU OLMASIN!!! sonuçta insanların da km si belli değilmi:))
  • bakımla falan alakalı bir olay tabi ama araba işi biraz da şans işi bunu kimse inkar edemez.
  • benim 97 broadway 205binde kaporta ve iç döşemeler dayansa
    bu motor 2. kaportayıda eskitir saat gibi maşallah
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.