Şimdi Ara

200 BİN KM DİZEL ALINIR MI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
50.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdfewf -- 31 Ocak 2016; 20:39:03 >

• Guest-6AEF290E0 G kullanıcısına yanıt
    G Guest-6AEF290E0 demiş ki;
    Mesajı Yerinde Gör
    quote:

Orijinalden alıntı: Jacques

200 bin km üstündeki araçtan hayır gelmez.

Hocam bunu neye dayanarak söylüyorsunuz? Benim aracım 321.000 km de. Düzenli bakımı yapılan dizel araç için 200-300 bin bir şey değil..
    Siz bu kafada oldukca "km dusurmusler acil yardim" gibi konular acilmaya, insanlar kandirilmaya devam edilecekler.

Siz saniyomusunuz 100,120 bin yazan arabalar
    gercekten 100 binde mi. Bi tanidik rent a car var, eskiden ihtiyac oldugunda kullanirdim ne hikmetse arabalari bir turlu 70 bini gecmedi. Bakin siz allahin isine
    Bizim millet şu kafayı bırakmadı hayla almayın kardeşim 100 bin üstü araba almayın. Siz almıyorsanız bende gider galeriye iki bin TL altına satarım o size garaj arabası 50 bin km diye satar zaten... Malum siteye bakıyorum canına yandığım bütün arabalara 100 bin civarında 2 yaşın arabada aynı 10 yaşındaki de aynı!
    quote:

Orijinalden alıntı: trktlh

quote:

Hocam bunu neye dayanarak söylüyorsunuz? Benim aracım 321.000 km de. Düzenli bakımı yapılan dizel araç için 200-300 bin bir şey değil..

Alıntıları Göster
    biz iyi takıyoruz bu km olayına, batıda ve abd'de ki adam kullanabildiği kadar kullanır satacağı zaman parasını kafasına takmadan işini görür sonra ucuz bir paraya satar gider yenisini alır, adamlar yatırım olarak görmüyor ama biz kullanırken km'yi yükseltmemeye çalışıyoruz araba bize zehir oluyor. tabi birazda ekonomik şartlarımız etken, yenisini alabilmemiz için eskisinin iyi para etmesi gerekiyor, kısaca biz araba kullanmıyoruz dert kullanıyoruz.
  • Gecmisini iyi bilirsem alirim ozellikle dCi tdi cdti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-007649809 -- 30 Ocak 2016; 18:33:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: D-NZ-93

Gecmisini iyi bilirsem alirim ozellikle dCi tdi cdti

multijet motor

haftaiçi hergün esenlerden tuzlaya gidip geliyor ( 4 kişi )
  • asdfewf A kullanıcısına yanıt
    Cdti Multijet Zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baba0392

Cdti Multijet Zaten.
    Model , araç durumu , ve kontrol sonrası alınabilir tabi ki ...

Şu an zaten piyasanın yüzde 50 si en az 300000 ve üzeri dizele biniyor fakat farkında değiller.
    200.000 de ki aracı çekseler 90,000e sende soru sormadan alırdın.
  • Merhaba hocam. Marka ve modele göre değişiklik gösterebilir ama bırakın dizeli, o km deki benzinli araç bile sıkıntı çıkartabilir, başınızı ağrıtabilir. Tabiki sonuçta herşey bütçeye bakar. Başka seçenek yok diyorsanız güvendiğiniz bir ustanız varsa detaylı inceletmeden almayın derim.
  • Merhaba.
    4 ay önce 235.000 km' de 2007 Model Corolla Terra 1.4 D-4D MMT aracı galeriden 20.000 TL' ye satın aldık.
    Aldıktan sonra ustaya gösterdik; motor saat gibi dedi.
    Memnum bir şekilde kullanıyoruz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    250.000 KM audi a4 alınır mı?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • motor testi komp. Testi yapılır alınır tabi araçlar sadece motordan oluşmuyoo genel değerlendirilip araç alınır.
  • Ben almam. Bunun bir de satmasi var. Ben sorun etmeyip alsam kafadan 5 sene binsem. Bi 60bin de ben yapsam satarken akla karayi secmem lazim
  • quote:

Orijinalden alıntı: yolcu07

motor testi komp. Testi yapılır alınır tabi araçlar sadece motordan oluşmuyoo genel değerlendirilip araç alınır.
  • Siz bu kafada oldukca "km dusurmusler acil yardim" gibi konular acilmaya, insanlar kandirilmaya devam edilecekler.

gercekten 100 binde mi. Bi tanidik rent a car var, eskiden ihtiyac oldugunda kullanirdim ne hikmetse arabalari bir turlu 70 bini gecmedi. Bakin siz allahin isine
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-6AEF290E0

Alıntıları Göster
    Satması zor olur alınmaz.
  • quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: U.C.Y

Siz bu kafada oldukca "km dusurmusler acil yardim" gibi konular acilmaya, insanlar kandirilmaya devam edilecekler.

Alınır bir şey de olmaz. Dizellerde km'ye bağlı olarak enjektör revizyonu veya değişimi, mazot pompası ve Turbo değişimi , gerekebilir. Bu parçalar kontrol edilmeli ve fiyat gözüken masraflara göre belirlenmelidir. Onun dışında bence her tarafı delinmiş LGP 'li benzinlilerden daha iyi dizel motorlar.
  • quote:

quote:

Hocam 200.000 km benim için bir arabada sınır kilometre yani. Tabii size göre öyledir ama bence her arabanın bir ömrü var ve bence 200.000 km den sonra çoğu otomobil ölüyor. Bugüne kadar 200 bini 3 tane araçla devirdim çok şükür ve çok rahat söyleyebilirim 200 bin kmden sonra araba bağırıyor artık 3-4 bin devirde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6AEF290E0 -- 30 Ocak 2016; 19:07:43 >
  • işyerine ait kango ve dizel megan 350 bin km de satıldı,alıcı galericiydi kimbilir kilometreyi kaça düşürmüştür

motor aslında arabadan daha sağlam,sadece motor olarak düşünmeyin yüksek kilometredeki araçlar dökülüyor özellikle şirket aracı almayın.
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    biz iyi takıyoruz bu km olayına, batıda ve abd'de ki adam kullanabildiği kadar kullanır satacağı zaman parasını kafasına takmadan işini görür sonra ucuz bir paraya satar gider yenisini alır, adamlar yatırım olarak görmüyor ama biz kullanırken km'yi yükseltmemeye çalışıyoruz araba bize zehir oluyor. tabi birazda ekonomik şartlarımız etken, yenisini alabilmemiz için eskisinin iyi para etmesi gerekiyor, kısaca biz araba kullanmıyoruz dert kullanıyoruz.

• 191 binde dizel aldım. Motor % 88 di. Canavar gibiydi. Sonra çok raha t sattim. Sorun yok , motor testine sokun ve iyi çıkars . Alin
  • Anladım, bende 2 adet 200.000 i devirmiş araç kullandım. Herhangi bir çekiş ile ilgili veya mekanik bir arıza ile karşılaşmadım. Bence düzenli bakımı yapılan araçların çekiş problemi veya mekanik bir arıza ile karşılaşmaması normal. Yani, 200.000 km yi geçmiş bakımlı araçlar da sorunsuz kullanılabilir.
    Misal benim, km den ötürü şanzıman keçelerim miladını doldurmuş. Çok ufak yağ kaçırıyor. Sanayide 200-300 liraya halledilir. Servis, 500 lira parça, 1.000 lira işçilik istediği için bir süre daha böyle kullanmaya karar verdim. Km den ötürü bu tarz ufak tefek masraflar çıkabiliyor elbet..
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

Ben almam. Bunun bir de satmasi var. Ben sorun etmeyip alsam kafadan 5 sene binsem. Bi 60bin de ben yapsam satarken akla karayi secmem lazim

Satılır satılır👍
    Sen para olmadığı için 50bin km yerine 200bin kmdeki aracı alıyorsun, başkası da parası senin 300bindeki aracına yettiği için alacak.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.